Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • braveman

Váš názor

Drazí návštěvníci, sledovači a komentátoři Bleskovek,
    chtěl bych se Vás tímto zeptat, jak jste s touto sekcí spokojeni.
    Zajímá mne, co byste uvítali a vylepšili, chvála i kritika. Diskusi dlouhodobě bedlivě sleduji a snažím se dle Vašich reakcí tuto "rubriku" poupravit do takové podoby, aby přinášela oboustrannou radost (zkrátka Vaše radost je i moji radostí *4*).
    Budu a jsem tedy rád za jakékoliv Vaše reakce. Díky
    btw: Jak se Vám líbí víkendové (oddechové) bleskovky? *3*

S pozdravem
    Braveman (Bleskař)
    • Bleskovky

Tak pár vylepšení by sa určite našlo:
      - reakcie na každú bleskovku by sa mohli zobrazovať na každú bleskovku osobitne, tak to je to strašne rozhádzané
      - s tým súvisí aj založenie novej sekcie pre voľné odkazy ktorej aktuálny a obľúbený zobrazovať na hlavnej stránke
      - a presúvanie komentárov z nesprávnej sekcie do správnej z odkazom na novú sekciu (napr. otázka na poradenie v hre by sa presunul pod návody, neslušné a nevhodné komentáre do nejakého koša a pod.)
      toto by to sprehľadnilo a spríjemnilo čítanie komentárov.
      Dúfam že je to realizovateľné :)
      • braveman
        - reakcie na každú bleskovku by sa mohli zobrazovať na každú bleskovku osobitne, tak to je to strašne rozhádzané
        To není špatný nápad, aby bleskovka v diskusi byla vypadala jako hlavní příspěvek, odk terého se teprve odvíjí reakce. Návrh pošlu dál.

- s tým súvisí aj založenie novej sekcie pre voľné odkazy ktorej aktuálny a obľúbený zobrazovať na hlavnej stránke
        Asi pořádně nerozumím, co je tím myšleno *11*, aktuální články najdeš na hlavní stránce, oblíbené mají vlastní malý sloupeček vpravo. Pokud myslíš oblíbené bleskovky, pak by to stejně z důvodu, že na nějaké musíš kliknout (abys viděl video) a na nějaké nemusíš (info o DLC) mělo špatnou vypovídající hodnotu.

- a presúvanie komentárov z nesprávnej sekcie do správnej z odkazom na novú sekciu (napr. otázka na poradenie v hre by sa presunul pod návody, neslušné a nevhodné komentáre do nejakého koša a pod.)
        Jako nápad to nezní špatně, na proveditelnost a správu to však považuji za sci-fi.

Díky za nápady *3*
    • smejki

Activision si zaregistrovalo ochrannou známku "The Blast Furnace".

smazáno
    • Valve prý na letošním ročníku E3 neoznámí Half-Life 3, Portal 3 ani Left 4 Dead 3. Tedy... pokud...

Bleskovky jsou fajn, jediné co mi vadí jsou občas odkazy na pochybné servery.
      • braveman
        Díky.
        Napiš mi prosím, až na nějaký pochybný server opět narazíš, ať mám předsatvu, jak konkrétně takový pochybný web v Tvých očích vypadá *5*
        btw: téměř vždy se snažím o to, aby link vedl na původní oficiální zprávu.
        • V chystaném DLC Harley Quinn's Revenge do hry Batman: Arkham City si zahrajete pouze za Batmana a Robina.

Zrovna asi před třemi dny jsem na jednu takovou narazil, pročítal jsem na zpět bleskovky. Vždy to dělám, tak že si ty bleskovky co mě zajímají otevírám do záložek a poté je pročítám, asi po páté otevřené my vyskočil z jedné stránky antivirový program, který mi začal projíždět počítač a mi zablokoval obrazovku. Vypnout ho šlo pouze koupením, zablokoval mi všechny funce, nešlo ani klasické ctrl+alt+del. Musel jsem na tvrdo restarovat PC, poté bylo vše v pohodě. Jak říkám dal bych echo, ale nevím která z těch dotyčných stránek to byla, ani to znovu zkoušet nechci.
    • ucho
      bleskovky jsou fajn. jen tomu šotkovi už někdo nasekejte na zadek.
      • braveman
        Díky za koment.
        Na zadek jsme mu dali tolikrát, že ho teď podezříváme, jestli on náhodou nerad to sado-maso *1*
    • rancor1223

...

Žádné vylepšení mě nenapadá. Bleskovky jsou fajn a to že sem můžou psát i uživatelé je taky super. Dokonce bych řekl, že se zdaleka tolik netroluje jako v normálních komentářích pod články. A speciálních víkendových bleskovek jsem si asi nevšiml *1* (takže špatné určitě nejsou).
      • braveman
        Díky za koment *3*
  • Capcom má tento týden ohlásit neočekávaný titul.

A neztraci to tím pádem smysl? Teď jej budeme cely týden očekávat.
  • Crytek po čtyřech letech od vydání Crysis získalo doménu Crysis.com.

A proč je tam napsáno, že doména crysis.com je naprodej?
    • braveman
      Pravděpodobně proto, že EA zatím tento status od minulého majitele nezměnilo.
      Pochybuji, že ji zakoupili, aby ji ihned prodali dál :)
  • Scan povedené příručky pro nové zaměstnance společnosti Valve. Btw: na straně 22 má chlápek...

Bez tak nas len provokuju *3*
  • Crysis 3 bude spíše duchovním nástupcem prvního než druhého dílu.

Takovych reci bylo i u dvojky a jak to dopadlo
    • Jazz
      Takže oni udělali 2x 2. díl ?
      Wow
  • Vývojáři z Naughty Dog zatím nemají jasno, kdy vydají The Last of Us.

Je docela rozdíl mezi "nemáme jasno" a "doposud jsme datum nezmínili"
  • rancor1223

Fallout: Nuca Break Seasson 2!

Začínají přípravy na Druhou sérii skvělého fan seriálu Fallout Nuca Break! Právě teď shánějí finance na Kickstarteru tak šup a příspívejme! http://goo.gl/qZ4x8
  • MickeyMutant
    Příručka Valve pro nové zaměstnance: http://www.vg247.com/2012/04/21/valves-handbook-for-new-employees-is-full-of-awesome/
    • Ten týpek s tričkem loga Half-Life 3, to bude spíš příklad dokonalé ilustrace, páč kdykoli, kdo zná Valve a potká někoho, kdo v týhle firmě dělá, nemůže se nezeptat na Half-Life 3. Rozhodně bych v tom neviděl nějaký náznak.
    • Amylee.Anderson
      Heh, jeden týpek v tý příručce má triko HL3...hajzlové :D
      • MrSanta
        Beztak ho má na sobě jenom aby tě nas*al *15*
  • MickeyMutant
    Lollipop Chainsaw trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ayTz_WDPnO8&feature=player_embedded

0:55 - "My sisters and I all wear our vaginas proudly"
  • Mass Effect 3 na Markething.cz

Zdravim,
    rád bych poděkoval redakci games.cz, protože jsem využil vašich zásob obrázků při psani svého článku na serveru Markething.cz o komunikaci bioware a EA s rozhněvanými fanoušci.

zde link: http://www.markething.cz/videoherni-revoluce-nelibi-se-vam-konec-autor-ho-zmeni

ještě jednou díky
    • Spades
      jako by sis to nemohl natipat sam..
    • Jak podlé, děkování, jen aby jsi si udělal reklamu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit