-
Star Wars: The Old Republic pravděpodobně již nyní ubývá počet předplatitelů. Analytici předpovídají,...
Já to říkal. -
-
Mít po roce a půl 1,3 milionu hráčů není žádná katastrofa. jistě, rozhodně je to daleko od sesazení "krále z trůnu", ale na vydělávání a hladký chod hry to stačí.
A to jediné mě jako budoucího hráče zajímá. *3* -
-
Star Wars: The Old Republic pravděpodobně již nyní ubývá počet předplatitelů. Analytici předpovídají,...
Zatím to stačí, ale jakmile vyjde Tera a GW2 tak, to půjde s populací hodně dolů. -
''Kral'' nebude zrejme nikdy v zivote sesazen. Proc? Studio by muselo udelat to same co WoW. Totiz prilakat miliony lidi,kteri o MMO hrach v zivote neslyseli. A proc se to nestane? Protoze o MMO hrach uz je mnohem vetsi podvedomi nez drive. Uz to neni velka neznama. A o mnozstvi kvalitnich MMORPG titulu ani nemluvim. Dneska si clovek muze vybirat opravdu podle sve chuti. -
-
Když se udělá kopie WoW, klidně i s nějakými těmi inovacemi, a bude fakt kvalitní, lidi stejně po čase přejdou zpět k WoW. A proč? Protože ta hlavní tažná síla WoW do té hry vrazila už pravděpodobně desetitísíce korun a stovky/tisíce hodin života. To se opouští fakt těžko.
WoW ale už umírá (no, přesunuje se do Asie, počet hráčů se asi moc nezmění), takže prostor pro jiná MMO tu je, jen další WoW už nemá šanci (lidi jsou přesycení), musí přijít něco jiného. -
-
WoW v Asii je už nějaký ten pátek...
-
-
Nebo taky proto,ze nikdo neni schopen prijit s opravdu inovativni MMO.Vsichni vicemene jenom recykluji zavedene principy a obcas prihodi neco noveho.
Verim,ze kdyby nekdo prisel s opravdu inovativním,kvalitne zpracovanym MMO,tak by tu sanci na sesazeni "krale" mel. -
-
Haha. Ani WoW nebyl inovativni. Nemluve o faktu,ze lidi na forech si vzdy stezuji ,ze tahle a tahle hra je kopie WoW. Chteji neco jineho. A kdyz neco jineho dostanou,ti sami lide si stezuji (opet na forech) ze ve WoW to bylo lepsi a ze to same chteji i v teto nebo one hre. Tady nejde vyhrat.
Inovativni hry na trhu jsou. EVE Online treba. Je sice starsi nez WoW,ale diky neustalym updatum(zdarma) a neustalemu vylepsovani grafiky,vypada tak jak ma hra v roce 2012 vypadat. A stejne nema miliony hracu(za sebe rikam-bohudik!!!!) -
-
2haha. Cetl jsi vubec ten muj prispevek? Hraci ve skutecnosti NECHTEJI nic noveho. Sleduji fora novych MMORPG her. To neni muj vymysl. Znovu ti to zopakuji-tvrdi ze chteji neco noveho. Jenze kdyz to dostanou,jsou lini si na to zvykat a na forech placou ze to ve WoW bylo lepsi a chteji to taky i v te nove hre. A vyvojari se x-strankovemu threadu vetsinou podridi. *16*
A EVE? Lidi jsou lini jen trosku myslet. Boli to. Na EVE neni nic tezkeho. Ale kdyz dneska neni ve hre nekdo co ti rika co presne mas delat at se dostanes tam a tam,tak lidi si hned mysli ze je to tezke. Ale bohuzel i EVE se posledni dobou snazi prilakat nove hrace podbizenim se vetsine. V kazdem pripade je snad jasne ze z EVE nikdy nebude ''klon WoW''. To ani nejde:) -
Tak EVE je dost specificke MMO a pro spousty lidi prilis komplikovane a obtizne,takze v tomto pripade to nehrajou miliony z trochu jinych duvodu ,nez vetsinu jinych mmo.
Wow mozna nebyl inovativni,ale prisel ve spravnou dobu,se spravnym ucelenym zpracovanim a poutavym svetem.
Jenze dnes,kdyz chce nejake Mmo uspet,tak musi prinest neco navic,neco noveho,jinak nema sanci sesadit stalici,jakou WoW je,i pres klesajici kvalitu.
-
-
-
-
Taky myslím, že když bude mít hra něco málo přes milión stálých hráčů, tak si budou v EA mnout ruce.
-
-
Mýslíš? Nedávno tu byl článek o tom kolik do toho investovali. Spočítej si návratnost. Když to poběží 10let s tolika lidmi tak ano budou si mnout ruce. -
-
100 milionu dolaru to stalo. tak to ja fail. vetsinu z toho urcite zaplatili na licenci
-
Myslím, no *1*. Prostě můj názor. Nevím přesně kolik stál vývoj, ale podle mě je milión stálých hráčů hranice, která se dost těžko překonává. A v EA se na to museli dívat střízlivě a podle mě s tím melounem budou tiše spokojeni. Nemyslím, že by běželo mnoho MMO her s měsíčními poplatky, které mají přes milión stálých hráčů.
-
-
No, otazkou je jestli to na milionu zůstane. Můj odhad je ze to bude klesat tak na 600k+-
-
-
-
-
Tak psal jsem, ze pokud tahle coop singlovka bude mit nad 1mil v kvetnu je to uspech.
Pokud je ten udaj relevantni tak SW Tor v mych ocich uspel. Verim ze se tam po nejakem vetsim datadisku zas na mesic dva vratim abych to pak zas s klidnym srdcem na rok odlozil.
-
-
To je frajer ....
-
-
Moneky island za suprovou cenu :) http://store.steampowered.com/sub/6183/
-
Nevíte, kdy se tak začnou prodávat (předobjednávat) special edice na Borderlands 2? Mam docela zájem o tu Ultimate Loot Chest Edition a nikdy ani zmínka :/
-
Podle herního obchodu GameStop vyjde Guild Wars 2 dne 26. června 2012.
Neni to jeden z tech obchodu, podle ktereho D3 vyslo uz v prosinci 2011? -
Akční hry The Binding of Isaac od Edmunda McMillena a Floriana Himsla se prodalo přes půl milionu...
To jsem rád. Nějaké zprávy ohledně toho DLCčka, co by mělo vyjít do TBoI? Nějak na to furt čekám a nic. -
-
Díky oběma. *3*
-
Pravděpodobně vyjde až v pozdější fázi příštího měsíce.
Zdroj: http://bindingofisaac.wikia.com/wiki/Wrath_of_The_Lamb -
Dnes měl vyjít trailer a ve velmi blízké době i to DLC, ale nakonec se to asi trochu opozdí. Pokud chceš info přímo ze zdroje, doporučuju prošmejdit http://www.formspring.me/EdmundM
-
-
Norský vrah Anders Breivik použil videohru Call of Duty: Modern Warfare 2 jako trénink pro jeho střelecké řádění.
TJN chlapec musel trénovat, však nekonečnej respawn nepřátel by mu mohl dělat v realu problémy kdyby netrénoval ve hře jako COD která je navíc desně realistická!
IM SUPER DUPER CEREAL!! -
Norský vrah Anders Breivik použil videohru Call of Duty: Modern Warfare 2 jako trénink pro jeho střelecké...
A všichni se z toho zase pose*ou... -
-
mozno to pomoze, a dalsie CoD uz nevyjde *14*
-
-
Norský vrah Anders Breivik použil videohru Call of Duty: Modern Warfare 2 jako trénink pro jeho střelecké...
Zapomněli jste uvést, že používal pro plánování útoku i World of Warcraft a že jej označil za simulátor války, který používají armády světa. Nevím, kdo je větší dement, jestli novináři nebo Breivik, ale asi to bude nastejno. (nic proti bleskaři, tohle je myšleno na pisálky z velkých médií a TV) -
-
tak třeba ve WoWku trénoval sbírání lootu z mrtvol
-
-
Botanicula
Je balzám na duši.;) -
-
Já se včera kompletně zabalzamoval *14* Vážně doporučuji všem. A za ty drobné, co vám na Botaniculu stačí
-
-
Tak to sa potom čudujem, že niekoho vôbec dokázal trafiť...