-
Ta enhanced edice zaklínače 2 je neskutečnej násol zakt že jo...
-
V boxartu GOTY edice Batman: Arkham City aby se prase vyznalo...
V tom případě jsem asi *12* -
České akční RPG Numen je na Steamu ještě pár hodin k mání zanějakých 65 korun. To už je...
Tu hru bych nechtěl ani kdyby k tomu balili zlatou cihlu a celé by to bylo zdarma a bez DRM :D:D:D -
-
Asi tak , kdybych ji chtěl , tak ji dávno mám už z časáku ....
-
-
Dishonored nabídne několik možných konců. Jaký vyjde na Vás záleží na tom, jak se zachováte...
ehm
zeleny koniec
modry koniec
cerveny koniec -
Pro Sankuriho
SANKURIIIIIIIIIIIIIhttp://i45.tinypic.com/2r5gc47.jpg Vyhráls. Našel jsem na netu věci, co mě prostě přesvědčily. Těším se na betu a na to jak ji hezky přísně posoudím. -
-
Poprve vzivote do teto "bocni diskuse" vlezu a co nevidim:-D Soukrome mi muzes napsat na http://guildwars2.cz/ mam tam nick Rozbuska, kdybys neco potreboval:-P
-
Robert Bowling otevírá nové "multistudio" s názvem Robotoki. Kromě her (už nyní se jedna připravuje...
A koho tvé neustálé výlevy zajímají? -
-
Nech ho on za to nemůže. Nikdy nevíš jestli ti taky nehrábne. :)
-
Tak jelikož je tento "výlev" jasně nadepsán "Pro Sankuriho", tak opravdu nepředpokládám, že se o něj kdokoliv jiný bude zajímat. Nebo snad otevíráš i například cizí dopisy a pak si stěžuješ na to, co je v nich psáno?
Bohužel toto je zatím asi nejlepší způsob jak zkusit kontaktovat jiného uživatele Games.cz.
Je to jen malý příspěvek, který snad nebude mít nikdo problém ignorovat. To jsi měl i ty nebyly by tady tyhle dva zbytečné posty navíc.
-
-
-
DLC May Top Gear Car Pack pro Forza Motorsport 3 nabídne od 1. května deset nových vozů - podívejte...
Akorát, že to je pro Forzu 4 *3* -
DLC May Top Gear Car Pack pro Forza Motorsport 3 nabídne od 1. května deset nových vozů - podívejte...
Opravdu pro Forzu 3? :) -
Sony si vytvořilo patent na algoritmus vyhledávání herních přátel, kteří Vám rozhodně nebudou...
To je kravina... -
Valve prý na letošním ročníku E3 neoznámí Half-Life 3, Portal 3 ani Left 4 Dead 3. Tedy... pokud...
HM... nevím ale Gabe by podle mě nikdy nenapsal přímo Half Life 3 tím by potvrdil že nebude episode 3 ale přímo hl3. Ještě ktomu nedávno mluvil o novým half lifu jako o Ricochet 2 aby to neprozradil. *3* -
Sony si vytvořilo patent na algoritmus vyhledávání herních přátel, kteří Vám rozhodně nebudou...
Urcite si taky patentovali ten jejich kvalitni generator nahodnych cisel