-
Call of Duty: Black Ops 2 neoficiálně potvrzeno novými důkazy. Do obchodů se má dostat 13. listopadu....
Pravděpodobně jsi prohrál sázku Matte :) -
Black Ops 2
A je to tu :) http://ps3.ign.com/articles/122/1223929p1.html?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social -
Valve pracuje na Linux verzi STEAM klienta a Gabe Newell nemá rád Windows 8.
Spíš by mělo Valve zapracovat na současném klientu Steam pro Windows. Už od uvedení měl svoje problémy, ale co předvádí teď... Nevím jestli to vzniklo nějakou aktualizací, nebo jestli za to může větší počet her (400+), ale celá ta aplikace se mi hýbe katastrofálně pomalu - scrollování má zpoždění asi 1s (to mi leze na nervy nejvíc), kliknutí na něco asi 2s, některé akce klidně i 10s (pokud se vůbec provedou).
A to jsem se Steamem v současném vzhledu byl až do teď docela spokojený. Alespoň že Overlay UI běhá pořád svižně (a kvalitativně nemá konkurenci). -
-
nesnaz se. tady smis komentovat veci od Valve jen kladne. *16*
-
A ses si jistej,ze problem neni nekde na tve strane?Protoze ja zadne podobne problemy teda nezaznamelanl.
Na druhou stranu,400 her na uctu nemam,tak nevim. -
-
Jestli je problém někde jinde, to netuším. Ale roky všechno běželo OK, bez ohledu na stav Windowsu (XP, Vista i Win7). Teď po překročení cca 450. koupené hry to šlo do háje.
Tak jako tak by si Steam aplikace zasloužila další upgrade, obsahuje dost amatérských bugů (ne závažných, jen prostě nepříjemných). Je na tom podobně jako Win verze iTunes. Například zablokování (zamrznutí) UI při časově náročnější operaci (ač trochu se to snaží řešit, viz poměrně nové dialogové okno při smazání hry - dříve to prostě na chvíli zamrzlo). -
-
Taky to mam hrozne pomaly. Hlavne kdyz oteviram novou stranku treba pri prechodu z library do store. To je fakt porod a pritom primo z webu mi to jede svizne.
-
-
-
Zajímavý, já ani jeden z tvejch problémů nemám *3*
-
cose tyce overlaye tak tam konkurenci ma docela slusnou :P xfire
-
-
Těsně před vydáním Steel Battalion: Heavy Armor vyjde krátký hraný film na motivy této hry....
http://games.tiscali.cz/tema/steel-battalion-doprovodi-hrany-kratas-od-tvurce-ghost-in-the-shell-59252
Fakt? :D -
-
Yop, ale nikomu to neříkej *3*
-
-
Nintendo je poprvé v historii firmy ve ztrátě (8,6 miliardy Kč), stojí za tím nevalná prodejnost...
Tak to hodne stesti, Nintendo... -
-
Říká se, že mají nahrabaný dost, že by mohli fungovat ještě několik desetiletí bez zisku.
A 3DS se postupně zvedá (minimálně v Japonsku, ale i jinde) a Wii U se blíží. -
Nahrabáno má více než dost, takže nějakou tu ztrátu přežije. A aby to dopadlo s Wii U hůře než s 3DS, to už by se muselo xakra snažit *15*
-
-
kde sa v tom clanku spomína ze GABE nema rad WIN 8 ? -
-
2. stránka článku.
Pokud člověk na něčem vidí negativa, tak se mu to zkrátka nelíbí a nemá to rád... -
-
Hm. Vidím spoustu negativ v Diablu 3, ale stejně mám tu hru docela rád ^^
-
-
-
Tip
Zadejte si do google zerg rush. GL & HF *1* -
Nejen Gabe nemá rád Windows 8 -
-
Také z něho nejsem zrovna nadšený a myslím, že MS by mělo více stavit na tom, co doposud vytvořilo. Překvapivě dobře se mi sžilo se zmizením Start nabídky z hlavního okna, vypadá to pak takové celé čistější...alespoň klávesa Start bude mít smysl i pro běžné uživatele *15*
Jinak takové ty eskapády v podobě dvou verzí IE jsou podle mne dost matoucí. A to betu vyzkouší hlavně lidi, kteří si s počítačem rozumí. Pokud bude chtít MS pokračovt ve stejném stylu i roky následující a kancelářní uživatelé se jednou budou muset srovnat s nových prostředím, nevěřím, že si z něho nepustí do gatí.
Ale svižné to vážně je... uvidíme, jak se ovšem ta rychlost bude tvářit nějaký ten pátek od instalace. *3* -
Vzhledem k tomu, že je v nich normální desktop a start screen člověk může vidět jednou za den, tak není důvod Win 8 moc řešit. Z hlediska optimalizace ale vypadají výborně.
Za mě jsem zjistil, že menu start vlastně vůbec nepoužívám, takže se nebudu muset přepínat během práce do metro start screen.
-
-
PS3 bojovka PlayStation All-Stars Battle Royale byla oficiálně oznámena. Čeká na Vás např. Kratos,...
To je hnus. Když už dělaj kopírku Smash Bros, mohli si alespoň dát záležet na grafice. -
Na Shop.Games.cz je k dispozici doprodej několika málo kusů Guild Wars 2: Pre-purchase edition! První...
beta zacina dnes vecer 21:00 naseho casu ;)