-
FPS SHOOTER
Doporučíte mi nějakou střílečku s vylepšováním zbraní( ne call of duty) -
-
Mass Effect
-
-
Hodně dobrý vylepšování zbraní je v Bioshocku. Tam se mi moc líbilo, jak ty upgrady šly přímo a jasně na zbrani vidět.
-
-
Zahraj si Free to Play FPS z budoucnosti Blacklight Retribution... http://www.youtube.com/watch?v=JmixdZzYcyM jestly ti jde o vylepšování zbraní tak tohle bude něco pro tebe...
-
-
-
Crysis tak trošku
-
V Operation 7 je vylepšování zbraní možná až moc přehnaný:)
-
Stalker *3*
-
-
Jak se vylepšuje ve Stalkeru ?
-
-
Nachazis lepsi zbrane a pridavas na ne ruzny optiky apod....
-
-
A v Call of Prypiat je rovnou regulérní upgradování určitých vlastností, opět ale udělané docela reálně.
-
-
-
-
Codename: Outbreak
-
-
Borderlands
Ve hře najdete doslova milióny a milióny zbraní. V Borderlands bude tolik zbraní, kolik nebylo ve všech FPS pro Xbox360 a PS3 dohromady ..... -
asi nakonec deus ex
-
to vypadá zajímavě a ještě něco novějšího ? *3*
-
-
Uh, nic s výrazným vylepšováním zbraní mě už nenapadá...možná Kingpin, tam se většina zbraní dala trochu vylepšit, resp. přidat něco... pak myslím bylo nějaké scifi, ale na to si nemůžu vzpomenout :/
-
-
dík
-
-
-
-
-
Realtime strategie Company of Heroes 2 je ve vývoji. Vcítíte se do kůže Rusů v době druhé světové,...
hh...a pry ze PC je mrtvy a pristi rok ma nejvic exkluzivit.... *5* -
-
Příští rok ?
-
-
Hráči The Elder Scrolls V: Skyrim si přes STEAM Workshop stáhli již přes 13,6 milionů módů.
Pěkné, ale z Nexusu to bude ještě několikrát víc. -
Zklamání - čekal jsem že to napíše nějaký známý troll *1*
EDIT: To mělo být na GaradosCZ co psal, že napsal 10000. příspěvek -
Call of Duty: Black Ops 2 se na Amazon v první den spuštění předobjednávek poptávalo třikrát...
Smutné... *9* *7* -
ELDER SCROLLS MMO JE SKUTEČNÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2012/05/03/june-cover-revealed-the-elder-scrolls-online.aspx
Bůh nás vyslyšel! Je to pravda! Modlete se!
(Hmm, a zdá se, že na tom nepracuje přímo Bethesda, takže by tam nemuselo být milion bugů.) -
-
vsadim se ze to bude dalsi wowlike grindovacka co ma s puvodnim TES pramalo spolecnyho :)
-
-
Notch nazval EA bandou cynických bastardů, která se pokouší vše zničit. Důvodem je vydání...
Wowlike grindovačka? To dává ohromnej smysl *15* -
A velmi pravděpodobně tam všichni budou dostávat šípy do kolen. *3*
-
-
-
indieroyale
vyšlo další indie royale, ale jestli neprahnete po Dungeon Defenders, tak je víceméně o ničem... http://www.indieroyale.com/ -
-
Ts ts ts, Weird Worlds ftw!
-
-
ano, to jediné ještě možná vyčuhuje :) ale otázka je, kolika lidem sedne.
-
-
Zrovna to je jednohubka pro každýho, měl jsem vždycky pocit. Spíš bych čekal, že už to každej má.
-
-
no mě osobně to příliš neláká :) (popravdě ani jedna hra z tohoto bundlu, ale DD mám, tak možná zahraju letos :D)
-
-
-
-
-
A 10000 PŘÍSPĚVEK je MUUJ..... *2* *2* *2*
-
-
do prkna, jak si to dokázal.. gratuluju
-
stred vesmiru co
-
a koho to zajima ? *6*
-
-
Neřeš to
-
-
-
GTA V vypada dobře co myslíte?? *5*
-
-
Call of Duty: Black Ops 2 se na Amazon v první den spuštění předobjednávek poptávalo třikrát...
Waiting forever ? :D
-
-
Diablo 3
ZA CHvíli je to tu.....Ta dlouho odkládaná hra u mně doma v alabastrovym vydání.Waiting Forever *3*