-
Online shooter
Znáte nějakou online střílečku kromě call of duty a Battlfield. Klidně i F2P( no pay to win) -
Vyšlo, Vyjde
KU*VA nechcete už nááááhodou bejt trošku solidní WEB kterej neprobírá jen PÍ*OVINY a trošku opravit, nebo se soustředit na kategorii: "Vyjde a Vyšlo" ? zrovna včera (2.4.) vyšlo Star Wars: Battlefront III (zrušeno) a polovina z psaného jsou samý kraviny.... -
-
Vyšlo vyjde
Súhlasím tú sekciu mám rád, len by to chcelo častejšiu aktualizáciu. -
-
V dnešní době padají předběžná data vydání jednotlivých titulů častěji než česká vláda, tudíž udržovat to zcela aktualizované není nejsnadnější. Minulý měsíc byl novými hrami nabitý, přesto nevěřím, že by v březnovém seznamu byla nějaká blbost. Duben by měl být v tuto chvíli také relativně v pohodě. Až bude čas, mrknu i na ty vzdálenější měsíce...
-
-
-
Update: Majitelé X360 verze Battlefield 3 se dočkají nového patche (v1.04) v průběhu dnešního...
Chudáci... -
Tohle by se podle mě mohlo objevit v bleskovkách - http://www.youtube.com/watch?v=KEhgp3iGCxQ&hd=1
Je tam všechno - nostalgie, drama, osud světa na rozcestí i slovo guru na závěr. Moc pobavilo. -
-
Petera Molyneuxe bere jeste nekdo vazne?
-
-
Molyjam a celkově twitterovej účet "petermolydeux", kolem kterýho se to video točí, nemá s pravým Molyneuxem nic společnýho.
https://twitter.com/#!/PeterMolydeux -
-
Tak to pardon to jsem opravdu netusil.
-
-
-
-
Ti, kdo si na GoG.com zakoupili (či zakoupí) The Witcher 2, si zřejmě mohou od 5. dubna zdarma pořídit...
tak na to sa pozriem, ja som si W2 na gog kupil *4* -
Co nevidět bychom se měli dozvědět zprávu, týkající se Castlevania Lords of Shadows (či jeho...
No vzhladom na nie az tak moc presvedcivy uspech Castlevanie: LOS + hra uz bude mat 2 roky je hadam jasne ze pojde na 100% o pokracovanie, ktore inak ak si dobre spominam bolo confirmed uz davno... -
EA to v bitvě o zlaté lejno dopracovalo až do finále! Bude nejhorší společností roku 2012 podle...
Když se podívám na toho pavouka, tak mi to spíš připadá jako "Kdo je větší a známější, ten postupuje". -
-
no tak logicky, se nebude hlasovat pro to co nikdo nezna
-
EA je jedna z těch obecně méně známých firem z těch možností. Jen většina těch v horní polovině je známější.
-
-
EA to v bitvě o zlaté lejno dopracovalo až do finále! Bude nejhorší společností roku 2012 podle...
Banku nemohu hodnotit, ale EA to i tak dám. Protože zatim každá hra pod EA leda kvalitou upadá a vznikaj násilná ždímání peněz. Přesně kvuli takovému přístupu máme internetové pirátství v takové míře. -
-
Jednak, a jednak taky myslím, že jeden z hlavnějších důvodů třeba u toho EA byl, že skupují menší nadějná studia, která pak získají pro svá duševní vlastnictví, nebo jednoduše odstraní případnou konkurenci z trhu (jak to třeba dělají ty největší hudební studia atp.) Tak nějak by se to dalo přeložit z toho článku. Je to asi i to, co nejvíce prudí mně.
-
-
A nejsi sám.
Viz odpovědi tady: http://archive.foolz.us/v/thread/133851423/
-
-
EA jsou mistři ve zkoumání hranic toho, co ještě fanoušci sérií od jejich developerů ještě vydrží a skousnou.
Origin? On disc DLC? Barevně odlišené konce?
Uvidíme, co dál... -
-
A protože nikdy není pozdě oživovat staré drama, tak asi nejvíce mě na tom zaujalo toto:
Edited and deleted. Změnil jsem názor, už je pozdě oživovat staré drama.
-
-
-
Banku nemohu hodnotit, ale EA to i tak dám. Protože zatim každá hra pod EA leda kvalitou upadá a vznikaj násilná ždímání peněz. Přesně kvuli takovému přístupu máme internetové pirátství v takové míře. -
-
No jo, BofA jen bere platícím lidem domy, auta a podobně. Ale na druhou stranu to dělá skoro každá banka, takže vlastně EA v poměru ke svému poli businessu vede.
-
-
Britský žebříček prodejnosti 13. týdne roku 2012 vedou tituly od EA: 1. Fifa Street, 2. Mass Effect...
Mohli by rict ze vydaj skutecne ME3 jako RPG a tohle byl jen akční teaser :-D