Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pohled na Locustovu zbraň Hammerburst II z Gears of War 3 v "životní velikosti" za neuvěřitelných...

Hammerburst, Mozna kdyby to byl,Lancer Old verze tak by to stalo za uvazeni...
    • No a ten uz je taky a levnejsi... http://www.gamestop.com/toys/gears-of-war-3-retro-lancer-replica-gamestop-exclusive/90976
  • Fanoušek indie RPG Legend of Grimrock se zeptal vývojářů, zda se půjde ve hře pohybovat pomocí...

Diablo 3 beta me bavila vic.

Ach jo... myslel jsem Path of Exile a ne Legend of Grimrock
    • Fanoušek indie RPG Legend of Grimrock se zeptal vývojářů, zda se půjde ve hře pohybovat pomocí...

Já ti nevím, ale ta zpráva je úplně o něčem jiném, než tu píšeš.
      • MrSanta
        Já ti nevím, ale proto tam dopsal tu větu "Ach jo... myslel jsem Path of Exile a ne Legend of Grimrock" *7*
        • A co tou opravou chtěl říct? Nechápu.. V bleskovkách nic o Path of Exile nebo D3 není, tak s jakou Bleskovkou si to pak spletl?
          • Nekde jsem cetl o bete a mel jsem za to ze to bylo prave v bleskovkach a pak jsem jen bezmyslenkovite klikl na Legends of Grimrock. Je mi to moc lito. Priste uz se to snad nestane.
            • V pohodě, jen mi to nedocházelo, malé věci *2*
          • braveman
            Pravděpodobně chtěl reagovat na zprávu, kterou tu psal do diskuse včera v 20:55 sadda. Myslím, že je trochu zbytečné to řešit... *4*
            • Ahá *2* Byl jsem zmaten, určitě jsem z toho nechtěl vyvodit konflikt mezinárodních rozměrů nebo tak , jen jsem se zeptal *4* Děkuji.
        • posila
          Jak se to vlastne stane, kdyz se to stava tolika lidem? (citovani spatne bleskovky)
  • Hanzales

Pohled na Locustovu zbraň Hammerburst II z Gears of War 3 v "životní velikosti" za neuvěřitelných...

hmm, za 16000 Kč by to mělo umět aspoň střílet hašlerky, nebo něco :)
  • MrSanta

Peti z Torchlight II

Nyní jich bude k dispozici 7. Více na stránce hry: http://www.torchlight2game.com/news/2012/03/30/pets-of-torchlight-ii/
  • rancor1223

"Košíčková kampaň" za konec ME3

Překvapivě k ní skutečně došlo a do BW bylo odesláno 402 košíčků různých barev, ale všechny stejné chuti. BW je následně všechny věnovalo na charitu.
  • Assassins creed pro Kinect :D

http://www.youtube.com/watch?v=7NufHsmITjM&feature=youtu.be pekne vypadajici aprilovi zert :)
  • jindra.veliky

April?

taky vam prisel alpha key pro heroes and generals?
  • Stahujte software pro tvorbu grafiky (DAZ Studio Pro, Bryce 7 Pro a Hexagon 2.5) v celkové hodnotě...

Díky, DAZ studio se hodí, a s tím hexagonem bych se taky mohl naučit :) :D
  • smejki

Zavzpomínejte si na 8-bitové RPGčka s Google Maps. Pravý horní roh - Výprava. (thx Tomáš Duda)

i StreetView je 8bitové. LOL!
  • Steam akcia

Dnes Bulletstorm za 5 Euro na Steame

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit