Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki

Charitativní dražení podepsaných krabic Alpha Protocol a Dungeon Siege 3

https://twitter.com/#!/Obsidian_Ent/status/186949079887118338
    • braveman
      Díky za tip, skvělá víkendovka *3*.
  • Mechwarrior_bw

Taktická hra Takedown od designéra Halo: Reach na poslední chvíli dokázala získat potřebných...

super ! vyzeralo to všelijako ale podarilo sa ....
  • I Bioware prý na akci PAX East připravuje ohlásit něco velkého a úžasného. Týkat by se to mělo...

ten predem oznamenej spinoff ? :)
    • Hairy_Ass
      K těm velkým a úžasným odhalením jsem už trochu skeptický.
  • turgingpoint

I Bioware prý na akci PAX East připravuje ohlásit něco velkého a úžasného. Týkat by se to mělo...

Indo Indo Indo Indoktrinace!!!! prosím!
  • rancor1223

Majitelé X360 verze Battlefield 3 se dočkají nového patche (v1.04) v průběhu tohoto týdne.

Šťastlivci, co já bych za to dal kdybych ten patch neměl tak dlouho...
    • A co ten patch že dělá? Nechce se mi špinit browser stránkami EA.
      • Neopravili MAV výtah, rakety vzduch-vzduch jsou vůči stíháčkám k ničemu, protože nedávají žádné poškození. A úpravy snad všech zbraní a příslušenství ve hře, polofunkční SOFLAM a ještě podivněji se chovající Javelin než dřív... Patch dělal několik set úprav, z čehož velká část patří spíš do bugů než oprav *13*
        • No, to je hezké. Zvláštní, jak patch 1.2 Skyrimu udělal povyk přímo pekelný, ale BF3 bugfest už nikoho nezajímá nebo ne dost na to, aby se hlasitě ozýval.
          A sice nevím, co to je MAV výtah, ale zní to důležitě *1*
          • pokud hraješ za recon třídu, měl jsi, resp. máš možnost si sednout na svůj vlastní lMicro Air Vehicle, který je ale určen k průzkumu, ne transportu, a pomocí něho vyletíš tam, kam by ses normálně nedostal. a nejvíc skvělý je, že mi javelin fungoval i při vystřelení proti zdem, prostě je proletěl, vystoupal a zasáhl cíl. na stíhačkách asi testují energetické štíty do 2143 bo co, protože aa střely explodují hned za stíhačkou *1* z tanků udělali obytný přívěs, teď sundat tank není výzva, ale 1-3 killy zdarma. dřív člověk obíhal tank s rpg, aby střílel do zadního pancíře. teď stačí 1-2 javels
            • Nehraji za nic, zůstal jsem u BC2.

Rakety létající skrz baráky? Hezké. I to, že se dá na ten létající šmejd vylézt.
        • Spousta slibu a z tech zasadnich veci fakt nic nezlepsili jen to vic po... no pokazili... dokonce i ta pitoma TV raketa porad obcas znici vrtulnik.
    • Kdy se majitele PC prosim dockaji patche co opravuje chyby posledniho patche?
      • *1* *1* *1* *1* Já doufám, že do podzimního balíčku ano, po posledním jsem to odinstaloval a rozjedu to zase až bude hnusně
        • Ani se nedivim... nesmrtelny soflamy a stihacky jsou peknej oser (rizene rakety davaji stihackam rovnych 0 dmg). 1 hit 1 kill TV raketa mi taky prijde trochu zbytecna.
  • Čemu pak asi bude sloužit doména XboxFL.com, kterou si Microsoft zaregistroval?

Najskôr to bude nová doména pre Fan Labs, asi to MS ide rozšíriť.
  • V tomto měsíci se dočkají fanoušci The Elder Scrolls V: Skyrim a Rage skvělých novinek a překvapení.

tieto hry budu konecne 100% odladene? *12*
    • lipkozzi

V tomto měsíci se dočkají fanoušci The Elder Scrolls V: Skyrim a Rage skvělých novinek a překvapení.

alebo sa nebodaj na steame unlocknu aj pre nas region? asi ne...
  • TERA - Hra jeste nevysla a uz jsou oznameny nove chary!

http://community.tera-europe.com/home/news/article/amapori-and-more-new-races-and-classes.html
  • http://www.youtube.com/watch?v=ZPllpzxmM5k
  • ACIII zrušeno!!!

Ohromující zpráva Ubisoftu,že bylo ACIII zrušeno!Odkaz http://www.be.31337.pl/youare.swf
    • MishKonn
      You suck.
      • Ringwraith
        Taky si říkám.

"youare.swf"... každej, kdo není na netu první den ví, co to je za animačku.

Měl radši použít nějakej short URL generator.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit