-
Mass Effect 3 si z další recenze (z polského magazínu PSX Extreme) odneslo hodnocení 9/10. Jedinečný...
To jsem tak zaspal dobu? Mně ta grafiku vůbec nepřijde špatná. -
-
Singl vypadá celkem dobře, multiplayer vypadá hnusně. Ne graficka, ale estetika (imho mapy navrhoval méně zkušený tým, který odflákl leveldesign). I když soudě dle dema vypadá dvojka lépe. A taky bych přísahal, že zase snížili FoV (ve skutečnosti je stejné, 70°, ale postava je větší, přiblížení při míření je větší...).
-
-
Uvidíme v plné verzi, ale mise na Zemi v demu vypadala divně, to je fakt.
-
-
Mno hlavne pusobila dojmem,ze ten utok reaperu je v ceku pohodicka.Naprosto tomu chybela nejaka atmosfera,napeti.
Na to,ze to mela byt ultimatni hrozba,celkem slabota.
Snad to v plne hre bude lepsi.
-
-
-
Nevim sice, jak to vypada na PS3, ale na PC to vypada dobre. I presto je u ME3 pro me grafika to posledni. Nasviceni nekterych obliceju mi semtam pripada divne, ale jinak 95/100. Po Deus Ex dalsi poradna hra.
-
-
Pekelný princ Ash vyrazí ještě letos na PC, PSN a XBLA krvežíznivou cestu za pomstou k nemesis...
Mňam ..... -
Blizzard Entertainment propustilo 600 zaměstnanců. Nebojte se, 90% z nich nesedělo ve vývojářských...
Já myslim,že by naopak měli vyhodit všechny ty,co maj vyvoj Wow posledních pár let na starosti. -
-
Blizzard Entertainment propustilo 600 zaměstnanců. Nebojte se, 90% z nich nesedělo ve vývojářských...
Hmm. No, Cataclysm se fakt nepoved. *7* -
-
Proč se nepovedl? Mně cata právě vrátilo chuť do hry změnou prostředí a různé další úpravy. -
-
Člověče, o tom bych mohl psát dlooouhej traktát. Vezmu to heslovitě - příliš lineární (a jednoduchý) questování 1-60 & 80-85, otřesný(!!!) lore, totálně nezajímavej záporák (obzvlášť ve srovnání s Lich Kingem). "Roztříštěnej" feeling novejch zón, trestuhodný nevyužití Tol'Vir.
Hrozně málo end-game contentu, strašně brzkej nerf Firelands, příliš lehkej Dragon Soul, absence achievu za složení HC Deathwinga s vypnutým buffem.
Svět sice revampnutej a moc hezky přepracovanej, ale totálně prázdnej; portály z hlavních měst úplně všude -> absolutně žádná motivace cestovat.
Další upozadění sociálních aspektů hry skrz LFR tool; všechno špatný co způsobila implementace LFG tool ve WotLK ještě znásobený poměrně vysokou obtížností HC dungeonů, přes který vede jediná cesta k vstupnímu gearu do raidů.
PvP nehraju, takže k tomu nemám co napsat.
Zní to takhle dost děsivě a v Cata se našlo i pár pozitivních věcí (4.0.1 raidy byly výborný!), ale jako celek mi přišel Cataclysm jako kurevsky horší datadisk, než ten tolik pomlouvanej WotLK.
-
-
-
-
DLC from ashes
a je to vskutku tak, dlc pro mass effect 3 přidá do hry možnost hrát za Sheparda. -
-
ME3
Ano a bude tam romance s Harbingerem a v týmu bude Conrad Verner,Blasto,biotický bůh a turianský radní -
-
Ale teď vážně, jsem zvědavý jakou roli bude mít Conrad. Doufám, že bude u Cerberusu a budu mu moct dát po čuni *15*
-
-
DLC From Ashes přinese postavám ve hře Mass Effect 3 alternativní výstroj.
Zeptej se piratu ti patchanti uz ME3 tahaj z netu a maj crack *16* *10* -
-
Bohužel, tak trochu si za to můžou sami. Alespoň se ukáže jak moc naštvali hráče....
-
-
-
-
-
Uncharted 3 problem s on-line hranim
HEEELP!!! Cau, chci se zeptat jestli nemate nekdo stejny problem s Uncharted 3 on-line. Pri loadingu do predsali (synchronizace dat urovne/navazuji spojeni) prestane hrat hudba a cela PS3ka zamrzne, neprideli to ani adresu a do on-linu to nepusti jen zasek PS3ky. Ostatni hry on-line (GT5/FIFA11) funguji v poradku i Uncharted 3 single hlavni pribeh. Tohle se projevilo dva tydny zpet a ted posledni dva dny. Vcerejsi patch 1.06 nepomohl od zamrzani. Vim o trech lidech kteri maji stejny problem, nikdo nevi co s tim a U3 radsi uz nehraji aby si neposrali konzoli. Reklamovat konzoli je blbost kdyz jedou ostatni hry a hrou to taky neni kdyz singl funguje, zavada jak svina. Jsem klidnej clovek ale tohle me dost vytaci. Do rite U3 on-line chcu zase hrat :( -
Dnes v 19:00 expirují kupóny se slevami, které jste mohli získat v rámci vánoční akce na STEAMu....
Ty kupony si můžou strčit někam, když v akcích bývají slevy o desítky procent vyšší. Mám jich snad 20 a všechno výsměch. S tímhle mě Valve nasralo, jinak mám ty jejich akce rád. *16* -
-
Příště by ti měl Gabe osobně akorát na**at do huby. Přemýšlej občas trochu.
-
-
Jenže tohle je akce typu vlk se nažral a koza zůstala celá. Aneb dáme vám něco, co vůbec nevyužijete, ledaže byste byli padlí na hlavu.
-
-
Steam verze Duke Nukem Forever za necelou stovku: kupovat můžete do něděle 13 hod na Green Man Gaming.
Tak napríklad ja som tam mal splnený len jeden jediný achievemen z hry, ktorú som vlastnil už predtým (Red Orchestra 2) a Valve mi tesne pred koncom akcie bez slova poslalo Portal 2 *4*
Úplná nechápačka, čumel som jak puk...
Btw, keby niekto chcel, stále to mám na výmenu. -
Pravda je,že měli už i lepší akce.Na druhou stranu,spousta lidí dostala zadarmo hry a né jen slevové kupóny.
Nemluvě o tom,že plno lidí těch kupónů využila a nebo je vyměnila za něco jiného.
Takže není pravda,že by ty kupony byly úplně naprd.
-
-
-
Hmmm, Valve ti dalo zadarmo zlavy na hry a este ta tym nasrali? :) No teda, co si to ti parchanti dovoluju!!!???
-
-
Zadarmo to teda nebylo. Většina kuponů, co rozdali, byli za ajchy z her, které by lidi normálně vůbec nekupovali. Ještěže nejsem jeden z nich.
-
-
Jednak tě nikdo nenutil ty hry kupovat a navíc každý den tam byl minimálně jeden "free" achievemnt,kdy jsi nepotřeboval žádnou hru.
To jsi snad vážně čekal,že bude vše uplně zadarmo?
Navíc spoustu lidí některé z těch her už dávno vlastnili a nebo měli v plánu si je pořídít.
To,že se našli tací,co jsi kupovali spoustu těch her ,jen pro to,aby dostali achievemnt,přičemž je ta hra vůbec nazijímala,je věc druhá. -
-
Jde o to, že slevy 25% na tituly, které měly slevu 75% v té samé vánoční akci je výsměch. Spousta her měla větší slevu i když nebyly zrovna v denní akci.
-
-
No, pokud se dobře pamatuju, tak se ty kupony daly využít, i když ta hra byla ve slevě. Hra byla slevněná třeba o 50% a na to se dalo ještě využít kupon.
-
Souhlasím,tohlě bylo naprd,na druhou stranu člověk mohl počkat a slevu vyměnit za něco jiného po zkončení akce.
Přece jen se vždy najde spousty lidí,kteří slevu na danou hru zmeškali.
Souhlasím,že ta akce nebyla nic extra,ale zase tak dramaticky bych to nevidel.
Navic ber to tak,že to je takovy bonus k velkym slevam behem svatku a o ty slevy šlo přece předevsím.
A ti štastnější dostali i hru zadarmo.
-
-
-
-
-
-
Dnes v 19:00 expirují kupóny se slevami, které jste mohli získat v rámci vánoční akce na STEAMu....
Pokud to ještě stihnete, tenhle člověk/skupina nabízí zdarma kupony: http://steamcommunity.com/id/sucoupons/inventory/ -
Na STEAM očividně míři nejen první a druhý díl Baldurs Gate, ale i Planescape: Torment, Temple...
Kdy? Kdy? Kdy? Sice jsem měl plán, že v blízké době budu kupovat pouze Risen 2, ale tohle si ujít nenechám. -
-
Na STEAM očividně míři nejen první a druhý díl Baldurs Gate, ale i Planescape: Torment, Temple...
Ta zprava v originale je vazne debilni. Povazovat Planescape, ToEE a Icewind Dale za "Bioware classic games" je urazka zminenych her. *10* -
proč by si to někdo kupoval na steamu, když na GOGu jsou bez DRM? tohle teda nechápu... -
-
Jednoduché.Chtějí očividně DRM a chtějí aby je kamarád viděl,že hrajou best game.
-
-
Na STEAM očividně míři nejen první a druhý díl Baldurs Gate.....
Pokud to tam bude za podobnou cenu, nevidím v tom žádný problém, ať už tam DRM je nebo ne. Holt každý nepotřebuje mít registraci na 20 různých stránkách jen proto, aby mohl nakupovat o 5Kč levněji. -
Ne je to ještě snažší. BG a spol už sice vlastním několikrát z různých míst, ale rád bych je měl oficiálně ve své steam kolekci na kterou jsem se během několika posledních let zaměřil.
-
-
A na GamersGate je zrovna kolekce BG1+2,ID1+2,PT a ToEE za 150 Kč - taky bez DRM, ale (patrně) bez bonusů. Hledej: Dungeons & Dragons Anthology: The Master Collection.
-
-
-
Oputávka na příští číslo OXM láká nejen infem o Halo 4, ale i odhalením "zabijáckého pokračování"...
Nemá to být spíše upoutávka ? -
Dnes v 19:00 expirují kupóny s 50% slevou, které jste mohli získat v rámci vánoční akce na STEAMu....
"expirují kupóny s 50% slevou"...
ehm, a ty kupóny se slevou 33 % a 25 % neexpirují? ani s jinými slevami? :) -
-
Ještě že jenom expirují, já už se bál že skončí jejich platnost.
-
-
Jo, vtipný. *15*
-
-
Píšou, že expirují kupóny s 50% slevou, tak je jasné, že ostatní nee *3*
-