-
Zone of the Enders HD Collection dorazí do Evropy letos na podzim.
Cože ? To PC vám tam asi jenom nějak uteklo .... Zone of Enders alias Power Rangers pro teenagery.
Tady je vše co na téhle potenciálně nadějné sérrii nesnáším (děti ,moralizování, magii ...a Kojimu ) - http://www.youtube.com/watch?v=nJ40JHR34sQ -
Další várka obrazových materiálů, které údajně pochází z DOOM 4.
Danny Trejo v Doom 4 ? :D -
Na X360 se podle německého magazínu M! Games ještě navrátí čtyři největší exkluzivní herní...
Jo jo X360 zvoní hrana ... -
Všechny PC verze Borderlands 2 budou plně využívat Steamworks.
Doufám, že to neznamená konec LAN multiplayeru, protože to bych asi neměl s kým hrát. Nikdo z kámošů si hru nekoupí a LAN je jedinej způsob jak s to s nima rozchodit... -
-
Tak to abys začal s osvětou.
-
já mám právě dojem že to konec LANu bude , ale na twitteru mi ještě neodpověěli
-
-
Namco Bandai shání člověka, který rozjel petici za vydání PC verze Dark Souls. Chtějí mu poděkovat...
Předloží mu nabídku, která se nedá odmítnout *1* -
Jsem na drogách, nebo se mi skutečně na Steamu samo stáhlo demo Rayman Origins a dokonce se mi vecpalo do kontextové nabídky v traybaru? Srsly WTF?
-
-
je to funny bug najma pre uzivatelov s FUPkom ..a ze takych je dost, v nasich koncinach
-
-
To jeste existuje jo?Ja myslel,ze tohle se provozuje uz jen u "mobilnich" pripojenich od frajeru jako je t-mobile,kyslik atd.
-
-
nie nie, napr na dedinach je to dost rozsirene este
-
-
Sem slyšel že to je jen česká specialitka platit za data jako mourovatý a ještě si odnést FUP ;)
-
-
Nedávno se mi stalo něco podobnýho automaticky se mi stáhl TF2,HFDM,DOD:S :D
-
A to ještě nevíš, že když nejsi u počítače, tak se to samo i hraje. Budoucnost je tady - herní průmysl se obejde bez člověka.
-
-
Třeba až se probudím, tak zjistím, že i bleskovky se napsaly samy *8* *1*
-
-
Tomu bych nevěřil. Pořád cítím člověčinu ve shodě podmětu s přísudkem*1*.
-
-
Eh...vzpoura strojů *2* raději dobrou *15*
Chtěl jsem ještě vyzkoušet testovací verzi Win8, ale jak vidno, zřejmě se mi nepodaří při instalaci vytřískat ze serveru product key... :( -
-
Produkt Key
Na win 8 je produkct key: NF32V-Q9P3W-7DR7Y-JGWRW-JFCK8 je napísaný vo FAQ. Tie asi nikdo nečíta :)
-
-
-
-
-
Očividně je to STEAM bug, který trvá již asi 3 hodiny.
Viz. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2574814 -
-
To že se samovolně stáhne demo je jen bug ? A co přijde příště samovolný nákup ? .... někomu ve Valve by patřilo nakopat ..... o takové klienty nestojíme :( !!!
-
-
to je tom to nejvtipnější. ono se nestáhlo, jen se zobrazilo jako stažené
-
-
-
fakt že jo, drsný :)
-
-
Další várka obrazových materiálů, které údajně pochází z DOOM 4.
Tyvole Trejo...
http://i.minus.com/ii3KyL9VjuzWd.jpg -
-
Chybí jen mačeta :)
-
-
Do seznamu sběratelských Mass Effect 3 předmětů přibyla peněženka.
A nejsou náhodou v Mass Effect 3, potažmo v celé serii jako platidlo kredity? Tudíž samotný nápad na peněženku vypada tak trochu zoufale a... už mlčím, upalte mě. *13* -
-
Mezi náma .. já tam neviděl ani moc lidí co by měli n7 mikinu. *16*
-
Co si pamatuju tak když se snažil platit, tak něco pařil na tom omni-toolu, tak buhví jak kredity vypadaj a kde se schovávaj.
Ale co mi přišlo divný bylo to, že se statusem intergalaktickýho špiona člověk nedostal ani vindru. Loď musel víceméně ukrást bejvalýmu šéfovi a výbavu pozbírat po opuštěnejch planetách. To i bond dostal nějákej ten milion do kasína. *1* -
peněženka na kreditky... :)
-
-
Zakoupené zbraňové DLC pro Saints Row: The Third nejde využít v hlavním příběhu hry z důvodu...
Neviem, ale ja som kupoval komplet DLC a všetko funguje korektne. -
-
Do seznamu sběratelských Mass Effect 3 předmětů přibyla peněženka.
Že by vzorový Bloatware ? SR3 mi po čase hraní taky vypisovala že mermomocí chce víc paměti a to mám dnes standartní 4GB a 32Bit Windows ... -
Pravděpodobně se to váže jen na nově vydaná DLC...
-
-
Todd Howard: Mnoho hráčů si chce vyzkoušet The Elder Scrolls V: Skyrim kvůli nějakému specifickému...
to je ale cynik :)). zavidim mu.