-
Na Steamu dnes vyšel "High Resolution Texture Pack" jako bezplatné DLC do Skyrimu.
Já tam žádne takové DLC nevidím.. Kde je tedy pravda? -
-
jelikož je to vidět na hlavní stránce, tak jsi slepý
http://store.steampowered.com/app/202485/ -
-
Na Steamu dnes vyšel "High Resolution Texture Pack" jako bezplatné DLC do Skyrimu.
Hlavne to vubec nejde nainstalovat pokazde kdyz kliknu na instal tak me to vyhodi na hlavni stranku steamu a nic se nestahuje, -
Jelikož sem šel rovnou do seznamu her, klikl na Skyrim pravím tlačítkem a vybral jsem si Zobrazit obsah dostupný ke stažení, což je vcelku logický postup. Na hlavní stranu sem se vůbec nedíval. Tak díky. A budou pak fungovat savy? Zkoušel to někdo?
-
-
Aha takže to potřebuje Visty a nebo Windows 7, takže mám smůlu.. To sou ale houvada.
-
-
Ono to hlavně potřebuje víc jak 4 GB ram, což na běžných WinXP nikdy mít nebudeš.
-
-
uff
Než budeš používat taková slova a někoho napadat, tak si nejdřív ověr fakta. Má totiž pravdu. -
lol co to kecáš za pi*oviny?
-
-
-
-
-
-
A ako to nainštalovať v SK/CZ, keď je u nás táto hra na steame blokovaná? -
-
DLC blokované není.
-
-
Jako hráči by tvůrci Kingdoms of Amalur příchod nových platforempřivítali, jako vývojáři...
Přesně tak, šlo to bez problémů stáhnout na CZ krabicovku. Otázkou ale je, jestli to má cenu, ano, textury jsou při přiblížení ostřejší a detailnější, ale to mi za 3GB dat navíc rozhodně moc nestojí. Navíc se mi tím i znatelně prodloužili loadovací časy při přechodu mezi lokacemi atd.. -
-
Kruci, ten nadpis se mi tam nějak připletl. *13*
-
-
-
-
Zatímco vývojáři z Volition se vidina anti-bazarové ochrany v dalším Xboxu moc líbí, CD Projekt...
Ac bazarovy prodej her osobne nevyuzivam,tak urputna snaha vydavatelu zabranit bazarovemu prodeji se mi nelibi.
Nicmene si myslim,ze dalsi generace konzoli bude nejakou formu ochrany vyuzivat a v dlouhodobem meritku se konzole budou v tomto ohledu priblizovat pc. -
-
Ochranné autorské svazy se bouří a volají "Zakažte knihovny !" ...... doba se mění nenažranost roste .
-
-
Day of Reckoning
Jen sem chtel upozornit na "Day of Reckoning", ktery dneska probiha. Jde o live stramovani noveho RPG King of Amalur Reckoning napriklad of Day9, TotalBiscuit a hafo dalsich :) Vice info: http://www.reddit.com/r/Games/comments/pelzs/when_this_post_is_2_hours_old_the_kingdoms_of/ -
Pokud byste si chtěli vyzkoušet demo The Darkness II a nemáte na něj dostatečně výkonné PC,...
Nevíte co musím nainstalovt, aktualizovat. Aby se mi na gaikai zobrazovali ty dema ? Mám tam místo nich jen prázdný rámečky a kdiž na to kliknu tak se nic neděje... -
-
Javu
-
-
Ubisoft - technická podpora
Tak technická podpora Ubisoftu stojí za houby. Zkusil jsem s nimi řešit problém se hrou Rayman Raving Rabbids, kdy mi nejdou dohrát některé minihry kvůli špatnému počítání bodů (například dohodím králíka 110 metrů a v poslední milisekundě mi tam skočí 90 metrů a to nestačí k úspěšnému zakončení, nebo střílím na branku góly, které se bodují, nastřílím dohromady skóre v hodnotě 2100 bodů a blikne mi tam 1700 bodů). Skoro to vypadá, jako by šlo o nějakou ochranu proti kopírování, která je aktivní na originálce. Jinak po technické stránce ok.
No nejdřív po mně chtěli komp oskenovat nějakým softem, aby měli přehled, co mám všechno kde za jaké drivery...
A teď mi radí, abych zakázal aplikace, které běží na pozadí, abych smazal temp a abych přeinstaloval ovladače ke grafice a základní desce...
Tak hádám, že nemá cenu se s nimi dál vybavovat... (přitom kdyby se to dostalo k autorům hry, problém musí být jasný, náhoda to nebude) -
-
Po Thief Gold z minulého týdne je na GoG.com k dispozici za 10 babek i vynikající Thief II: Metal...
Podpory?největší grázlové planety -
Upřímně, jediná dobrá zkušenost se supportem byla u EA ještě před Originizací. Třeba na Steam Supportu mě zrovna nedávno neskutečně vytočili.
"Is the Mobile Steam client going to be released for Symbian and Windows Mobile as well and are there going to be some mobile games sales?"
"Hello,
Thank you for contacting Steam Support.
Steam Support is unable to grant access to the Steam Mobile Beta.
Users who log in to the application from their mobile device will receive access as spots become available.
Thank you for your interest, and if you have any further questions, please let us know - we will be happy to assist you." -
Se divím, že ti neporadili koupit nové PC *7*
-
-
Po Thief Gold z minulého týdne je na GoG.com k dispozici za 10 babek i vynikající Thief II: Metal...
Thief 1, 2 a Deus ex, silna 3jka, neviem dokedy odolam :)
..mozno este obidva shocky, a bude to dokonale -
-
Taky odolávám,bo je mám na CD *14*
-
Shocky samozřejmě, ale je otázka kdy a zda-li vůbec. Co jsem četl, tak jsou tam nějaké problémy s právama. Někdo vlastní značku, nědko jiný hru či co a je v tom čurbes. Teď už nevím jak to přesně bylo, ani link už neseženu (četl jsem to někdy před rokem). Jednotka se dneska nechá sehnat legálně jako abandonware. Google System Shock Portable. Teď koukám, že to nějak změnili, dokonce je tam i mouse-look, asi budu muset zase prubnout. Za obě hry na GOGu bych byl velmi rád. Kdyby k tomu ještě přibalili Albion, byl bych v 7. nebi *1*
-
-
Podle této konspirační teorie vyvíjí tvůrci příšerností Legendary a Turning Point třetí...
To Legendary nebylo nápadem vůbec špatný, pár kol se nehrálo úplně špatně.. Ale je fakt že všechno ostatní špatný bylo.. Kdyby to mělo lepší zpracování byl by to hit :) -
-
Podle této konspirační teorie vyvíjí tvůrci příšerností Legendary a Turning Point třetí...
A není lepší se o tím nestresovat a zahrát si radši First Strike mód na BF2142? *3* -
-
ups
Sakra jak se tam dostalo to O? *2*
-
-
-
UbiSoft mění servery hostující jejich online služby. Ověřte si, které hry v těchto dnech nemohou/mohou...
ono jde spíě o ty hry který nejdou ani v singlu :-( (HAWX2 a Settlers 7) -
14:56 Máte pocit, že jsou nové hry drahé? Počkejte měsíc a nebudou. Aktuální průzkum naznačuje, že ceny her klesají po vydání stále rychleji.
Mám pocit, že na ruském steamu už nemají ty ceny kde padat.