Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Žádné strachy, Minecraft se v budoucnu zcela určitě dočká další typů krajiny.

šotek
  • Breivik je závislý na počítačových hrách

http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=732415#utm_medium=newsbox&utm_source=centrumHP&utm_content=position-7
    • 6 hodin denně u wow není žádná sláva... standardní doma raidera.
    • Hmmm no nějak přeci musej zakrejt skutečnost, že tomu mohli zabránit a co je lepšího než než videohry ?
      Media se nakrměj,populisti se nakrměj pár lidí si dokonce přilepší v kariéře, tak proč ne že? *12*
    • teraz zakazu WoW v norsku? :D
  • FreelancerSVK

DoubleFine na Kickstarteri

Vyzerá to tak, že svoj goal dosiahnu ani nie za deň :D
    http://www.kickstarter.com/projects/66710809/double-fine-adventure

EDIT: No tak už ho majú, sila fanúšikov
  • ucho

Dino D-Day

na steamu je v akci za 3,39€. pokud má někdo o tuhle hru zájem, můžu mu poskytnout kupón na 50% slevu, tedy hra bude stát 1,69€ (+- 44,-).
  • jesusek

True Crime

True Crime: Hong Kong který po tom co ho bojkotoval Activision, převzal Squere Enix, vyjde a bude se jmenovat Sleeping Dogs. Název teda nic moc, ale hra by to mohla být slušná.. *4*

http://www.youtube.com/watch?v=H4_x986BN2Y
  • Spolutvůrce první God of War hry, David Jaffe, je opět neklidný. Pálí ho dobré bydlo a chystá...

Zhyň prodejná casual/facebooková scéno !
  • Jazz

Limitovanou edici střílečky Darkness 2 (obsahuje komiks a DLCčka) si můžete na Green Man Gaming...

Hra je dost krátká, ale stojí i za těch 50€, který jsem do toho napařil.
  • Zatímco vývojáři z Volition se vidina anti-bazarové ochrany v dalším Xboxu moc líbí, CD Projekt...

blizsi nazor mi je: fok the DRM
  • Recenze Kingdoms of Amalur na G4TV prolomila hradbu osmičkových a sedmičkových hodnocení, když...

Lepsi hodnoceni si ani nezaslouzi.
    • Recenze Kingdoms of Amalur na G4TV prolomila hradbu osmičkových a sedmičkových hodnocení, když...

Osobne se u tehle "prumerne" hry bavim mnohem lepe, nez u vetsiny 8+ her z minuleho roku. Konecne pouzity zpusob boje, ve kterem neni obtiznost urcena tim, jestli vas protivnik zabije na 1 nebo 4 rany.
    • Malleth

Recenze Kingdoms of Amalur na G4TV prolomila hradbu osmičkových a sedmičkových hodnocení, když...

Souhlas. Ta hra je na první pohled průměr průměrnosti a demo mě v tom jen usvědčilo

Ted uz hodnoteji hry i ty co to nehrali aktualni verzi? Kvuli lidem jako ses ty se prestali delat dema, holt nektery chytraci proste nejsou schopni pochopit, ze nekolik mesicu stary build nemusi odpovidat aktualni verzi.
        • Malleth
          Někdo si zas není schopnej připustit, že design hry a grafiku za několik měsíců nepřekopou.

Krom toho v tý recenzi popisovali ty samý bugy, co byly v tom demu.

Takze mi chces rict: Grafika se mi nelibi -> Hra je prumerna?
            Osobne bych na PC dlouho premyslel o akcnim rpg, kde neni boj slozen z (drz blok dokud nezautoci a pak bouchni) - opakuj
            Je zvlastni, jak lidi kterym ta hra nesedla hledaji vsemozny vymluvy, aby ji mohli dat co nejnizsi skore a pokud jsi peclive cetl recenzi, tak ti doslo, ze vsechno by se dalo napsat i skyrimu a hele, on ma 10
            • Malleth
              Ta stylizace na mě působí jak nepodařenej pokus o next-gen wowko.

Na soubojích mě navíc vadí jedna věc (ale přiznávám, že je to spíš můj problém). Když máš equiplej štít, tak má postava během souboje v ruce jen zbraň. Štít se záhadně objeví až když stiskneš kryt. V tu chvíli jí ale zase zmizí zbraň, takže během souboje si neustále z framu na frame přehazuješ věci v rukách. Je to jen kosmetická záležitost, ale působí to dost hloupě.
            • Malleth: Grafika je jednoduchá, to jo. Esteticky to vypadá ale dobře, to nelze popřít, ač mě osobně se tenhle styl také nelíbí. Ake hlavně soubojový systém vypadá hodně dobře, je variabilní, rychlý, intuitivní a plynulý (v demu měl s plynulostí ale problémy). Zbytek souhlas, příběh a postavy jsou prostě MMO ražení, stejně jako grafika a design světa.
            • Malleth: Grafika je jednoduchá, to jo. Esteticky to vypadá ale dobře, to nelze popřít, ač mě osobně se tenhle styl také nelíbí. Ake hlavně soubojový systém vypadá hodně dobře, je variabilní, rychlý, intuitivní a plynulý (v demu měl s plynulostí ale problémy). Zbytek souhlas, příběh a postavy jsou prostě MMO ražení, stejně jako grafika a design světa.
            • Malleth
              Grafika je hnusná jak stylizací tak technickým zpracováním
              Příběh (alespoň jeho začátek) i postavy a questy jsou generický
              Souboje nejsou vyloženě špatný, ale taky ničím nevynikaj a jsou strašně jednoduchý (jak v Dragon Age 2).
              S tím Skyrimem máš pravdu. To je kapitola sama pro sebe. Osobně bych mu dal tak 7,5/10
              Jo a taky tam je strašnej inventář, asi inspirace u Skyrimu, nebo spíš u Fable

Moc to nekoresponduje s uzivatelskyma hodnocenima 8+ a metascore 82
  • Nádherný 3D model vesnice á la Minecraft. Škoda, že jsou 3D tiskárny tak příšerně drahé...

>Škoda, že jsou 3D tiskárny tak příšerně drahé...
    rikaji ti, co maj pc za tisicovky dolaru a k tomu naky apple picoviny
    500$ za 3D tiskarnu je moc? LOL
    seems legit...
    • rancor1223

Jak vypadá a co přináší Portal 2 mod pro Skyrim? Podívejte se sami. Nic moc, ale entrée bílé...

Až na to že 500 stojí ten miniaturní prototyp. Ale jestli sis nevšimnul tak oni to delají v tiskárně velké jako komoda. A hádám, že se to dost projevuje na kvalitě výrobku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit