-
290.36 beta
Taak dnes nam vysli nove ovladace na grafiky NVIDIA 290.36 beta opravuju niekolko chyb a pridavaju nove profily na 3D. Obsahuje aj novu verziu PhysX System Software. Stahujte z oficialnych stranok. -
UbiSoft se v internetovém dotazníku zajímá, do které z osmi nabízených lokací by měl být zasazen...
Stejně vyjde 8 AC her v každé lokaci, takže jde jen o to, čím začít... -
-
Regulérna trojka je už vo výrobe, takže tam je logicky o lokácii už rozhodnuté a typujem, že to nie je žiadna z týchto (načo by ju ostatne dávali do dotazníku -- ten sa asi týka až prípadnej štvorky-päťky). Vo výbere mi chýba francúzska revolúcia, takže ak by som sa mal staviť, kde sa bude trojka odohrávať, bolo by to práve Francúzsko na rozhraní 18. a 19. storočia. *7*
-
To si nemyslím. Ten soumrak carského Ruska, jakkoliv to zní lákavě, podle mě moc šancí nemá (i přesto, že už se objevil v komiksu). Osobně bych si z toho zahrál rád cokoliv, jen ty dvě asijské možnosti mě moc neberou.
-
-
Podle mě má zrovna východní Asie nebo Egypt nejvíc šancí. I když mě by se asi nejvíc líbila Anglie. Těch baráků na hopsání, hmm...
-
-
-
Bílé reklamy, to je ale fujtajxl.
-
XBLA
Black Friday a Cyber Monday slevy na XBLA byly oproti podzimnímu Steamu dost pozadu, nicméně dnešní Beyond Good & Evil HD za 240 bodů (pod 60 Kč) je určitě výborná koupě. -
Fork Parker (Devolver Digital): „PC hráči za skvělé věci rádi zaplatí. Vývojáři, kteří...
Ma pravdu ten chlapec! -
Gabe Newell (Valve): „Za pirátství mohou špatné služby, nikoliv cena.“
Zajímavé, tak proč tady v Rusku mají na Steamu poloviční ceny oproti Evropě?! -
-
Toto je řečnická otázka :-) kterou chtěl autor říci, že si pan Newell poněkud nevidí od úst
-
Protože pirátství je tam v prvních příčkách, tak je musej nějak nalákat.
-
Protože mizerná kvalita služeb není jediná příčina pirátství. V západním světě je rozhodně nejčastější, kdežto v post-komunistických zemích (i u nás) pirátství véceméně vzniklo předražením (a nedostupností) dovážených her, kdy si všichni tak nějak zvykli na hry zadara... Proti tomu bojovat je těžké a v takovýchto případech je nízká cena nejúčinnější.
-
-
U nas bojovat s piratstvim cenou her rozhodne nezvladli ale asi je to lepsi nez v dobe monopolu JRC kdyz vsechny novy hry staly 1500...
JRC uz me diky tomu nikdy ve svem krame neuvidi. -
-
My jsme malý trh, na nás prdí. Rusko má ale obrovskou kupní sílu, alespoň teoreticky. Stejně tak Čína a pár dalších zemí. Tam se vydavatelé snaží získat si přízeň lidí.
BTW Čechům stačí nálepka "sleva 75 %" a koupí všechno... :D
-
-
-
Protoze maj tak skvely sluzby ze je to uplne jedno neasi!
-
-
Fork Parker (Devolver Digital): „PC hráči za skvělé věci rádi zaplatí. Vývojáři, kteří...
Pod tohle bych se klidne podepsal. -
Gabe for president! -
true story bro.. true story -
Dvě mladé umělkyně (Lara a Taylor) hrají na piano a housle znělku hry The Elder Scrolls V: Skyrim...
mimochodom, to je iba jedna umelkyna Lara, ktora hra piano aj husle, treba lepsie citat. -
-
číst se musíš naučit v první řadě ty, ta pianistka je Lara a houslistka, který patří účet, se jmenuje Taylor... Ty holky ani nevypadaj stejně, jedna má kaštanový vlasy, druhá je blond a hlavně maj každá jinej ksicht.. Ach, kdy z toho chytračení vyrostete..
-