Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DICE: Singleplayerová kampaň v Battlefield 3 Vás má hlavně pořádně připravit na multiplayerové...

Tim ze nas nenecha pilotovat letadlo? Bych jim dal nejradsi pohlavek za to....
    • Jsem rád. Pilotování v BF mě vůbec nebaví a hlavně - vůbec mi nejde. Bylo by to pro mě frustrující a myslím, že nejsem sám, kdyby mi tam vnutili lítat letadlem. Ale třeba možnost vybrat si, jestli chci tím letadlem letět sám tam být mohla.
  • DICE: Singleplayerová kampaň v Battlefield 3 Vás má hlavně pořádně připravit na multiplayerové...

Uz tu skoro 24 hodin nebyl novej clanek nebo novinka o Battlefieldu 3 nestalo se vam neco? *1* Nechci tim nachytat minuska jen rikam ze uz je to trochu obtezujici to vsude cist asi tak... *3*
    • Inquisitor
      Tady je to ještě zlatý. Podívej se na Eurogamer, tam za poslední týden nic jinýho není. Jenom za poslední dva-tři dny tam přibylo snad třicet článkůl s nadpisem Battlefield 3. To už je asi nemoc.
      • To neni nemoc,ale dollarky v akci *1* .
  • Duuku_cz

Evoluce hlavních postav v herní sérii Uncharted.

Stranka nenalezena
    • asi nějaký dočasný výpadek, teď už zase bez problémů běží...
  • jindra.veliky
    nevite nekdo jak je to teda s tou PC verzi MW3 co se dostala na net? je to uz funkcni?
    • prej funguje ale je to jeste vetsi blbost nez ty japkohovadiny
      • Timto Je vyloucen z skupiny Trollu na hromadněm schromazdeni prestavensta

Byl jste vyloucen jelikoz vase trollovani prekracuje meze slusnosti a to i slusnost armadnich a specialni trollich jednotek
        • Timto je nakakan prestavenstvo z homoskupiny

Byl jste vyloucen jelikoz vase cestin prekracuje meze debility a to i debility specialnich gorkanskych a specialni bez ch gorkanobdelavasvojisestru jednotek.
      • Ringwraith
        Hádám, že ti dobře švihlo v palici, když se tu dost chabě vydáváš za mě. *1*

Skrytá identita? Ani se neodvážím tipovat co za retarda jsi. Ještě bych mohl urazit některé z těch, co podezřívám.
    • Pry funguje. Ale kdyz ti bude nahodou blbnout, tak mas otevrit pocitac, vzit kousek magnetu a prejet s nim parkrat po HDD. A pak to bude fungovat jak po masle.
      • Nn povolit sroubky u HDD a pujde to

Nn povolit sroubky u HDD a pujde to je to problem s nedostatkem hdd mista na prubezne ukladani cily takova mezi spojnice s RAMKAMA
        • Aha! To mas dobrej napad. hele, ale pro jistotu to tim magnetem prejed taky. Dela to fakt divy.
      • A nejen MW3, když máš problémy z daty, magnet vždy pomůže. *3*
      • MrSanta
        Potvrzuji. Měl jsem problémy, ale tohle zabralo.
        • Kapela whitinsvillské křesťaské školy se postarala o reprodukci hlavního songu The Elder Scrolls...

Zrovna před chvílí jsem to zkusil a MW3 jede fakt parádně.
  • The Controller: Battlefield 3 - Episode 2 "Blind Eye"

Tak a dnes dalsia epizoda The Controller: Battlefield 3 - Episode 2 "Blind Eye"

http://www.youtube.com/watch?v=ampZjRIy-DQ
  • Marquis

Hlavní postava (Link) herní série The Legend of Zelda na nás ještě dlouho nepromluví.

A to je hodně dobře... Jen ať Link zůstane "němou" postavou (relativně němou, on prakticky mluví, jen to hráč neslyší = když na něj reagují postavy tak se chovají, jako by jim něco řekl... stejně jako například v Chrono Trigger nebo Cave Story)...
    Lepší když tak zůstane, než aby skončil jako Samus z Metroidů...

Réééklamááá...
    • Ellendway
      No ááááá cooooooo? Jdi si číst Eurogamer.
  • Thajské záplavy se pravděpodobně postarají o nedostatek pevných disků na trhu.

"Postaraji o"? To zni pekne blbe, snad zpusobi, ne? Jinak to zni jako by zaplavy v Thajsku vyresily nedostatek HDD.
  • Akční nabídka na STEAMu: závodní Race Driver: GRID za 3,49€ (-75% z původní ceny). Akce končí...

vzhladom na to, ze grid uz nema online multiplayer, je to vela aj tak:)
    • Jazz
      Fakt ?
      Jak ho nemá prosim tě...
  • DICE doporučuje pro Battlelog prohlížeče Google Chrome a Firefox.

V FF 7.0.1 battlelog leakuje, takze nedoporucuji. V IE 9 bez problemu, Chrome a opera jsem nezkousel.
    • DICE doporučuje pro Battlelog prohlížeče Google Chrome a Firefox.

V Opeře se prej nemůžeš připojit ke kamarádově hře (osobně neověřené). Jinak vše ok.
      • Jazz
        Já jsem se normálně připojil, takže bullshit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit