-
Galerie se všemi (je jich více než 110!) psími známkami z Battlefield 3.
Ty jsou parádní. *14* -
-
jen způsob jak nalákat CoD FAGS *3*
-
-
Takže říkáš, že se ti moc líbí?
-
-
-
Renegade Ops odloženo
Zdravím, nevím jestli to tu už bylo, ale zase odložili Renegade Ops a to prosím nechali vypršet čítač na Steamu prakticky k nule a pak tam naběhlo místo 19. už jen říjen. A na jejich twitteru vydali jen zprávu o ladění optimalizací. -
-
Ani mi to nerikej, uz jsem taky sproste nadaval... release date je te prej nekde mezi 24 a 26.
-
-
Saints Row: The Third nabídne "děvkařský mód"", ve kterém se budete bránit proti nájezdům nepřátel.
To není "děvkařský mod", to je "zkurvený mod". Jen se nebojte toho překladu. -
Srovnání snímků mapy Strike at Karkand z Battlefield 3 před a po bitvě.
Dik jsou to jen vytipany obrazku z konce posledniho traileru ne? -
Uncharted 3: Drake's Deception obsahuje 22 kapitol, tedy stejně jako první díl.
To ktorého vola napadlo dať na hlavnú stránku takýto spoiler? To si už naozaj nemôžem užiť žiadne prekvapenie? -
-
Nenapadlo mne, že by se to dalo brát jako spoiler ?!
-
-
Spoiler
Spoiler je informace, která kazí prožitek z uměleckého díla, neboť ochuzuje recipienta (čtenáře, diváka) o moment překvapení. http://cs.wikipedia.org/wiki/Spoiler_%28kultura%29
-
-
-
Fanoušek herní série CoD si předobjednal 28 kopií hry Call of Duty: Modern Warfare 3. Díky tomu...
Ted uz chapu co dela ty mnohamilionove prodeje serie CoD. V tomto smeru BF3 zrejme skutecne nebude moci konkurovat. *2* -
Fanoušek herní série CoD si předobjednal 28 kopií hry Call of Duty: Modern Warfare 3. Díky tomu...
Proc to udelal? -
-
Everquest III prý bude podobným restartem série, jako kterým prošel Star Trek v rukou J.J. Abramse.
třeba "fanoušek" je marketingovej manažer ukazující šéfům jak mu to jde :) -
Protože má pokročilou demenci, rozstroušenou sklerózu, Alzheimra nebo imbecilitu?
Your guess is good as mine.
-
-
Herní série NFL Blitz hlásí návrat, hru na jaře příštího roku vydá EA na PSN a XBLA.
Jindro fandím ti. Ty jsi člověk co se nebojí říct svůj názor! -
aaa jsem tak rad kdyz je mama v praci *1* vim ze me tu uminuskujete ale musel jsem se vypsat *2*
-
-
„Už nejsem malé dítě mami, je mi osm. Když si chci malovat, tak si budu malovat!“
-
Hmm, noční pracovnice to nám mohlo být taky hned jasné. *16*
-
-
swtor dojmy
Jsem zvědavej, jestli se tu zejtra objeví článek s dojmy ze swtor. Zejtra prej končí informační embargo. -
-
Opravdu? Wow. No, každopádně na internetu toho asi bude spousta! Can't wait.
Btw, jsi už součástí nějaké guildy? Kdyžtak se ozvi na mishkonn@gmail.com. -
-
Mišáku, laskavě nám nepřetahuj našeho smuglera, jo *3*
-
-
Právě naopak, snažím se zjistit, co v česku operuje za guildy:)
-
-
Je u nás v Guardians of Hope. http://forum.sw-tor.cz/viewtopic.php?f=36&t=69
-
-
Přesně tak
-
-
-
-
-