Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakou nálepku asi dostane TES V: Skyrim od ESRB a od PEGI? Zatímco evropská ratingová agentura se...

Nic moc. Tahle serie by si zaslouzila byt dospelejsi jako treba Faloout:New Vegas nebo Zaklinac. Ale Bethesda takoe hry nedela...
    • Jakou nálepku asi dostane TES V: Skyrim od ESRB a od PEGI? Zatímco evropská ratingová agentura se...

Stačí pár modů a budeš moct zabíjet děti, souložit na ulici, smažit veverky a tahat kočky za ocas *1*
  • Touha po Half-Life 2: Episode 3 se u některých hardcorefandů projevuje tím, že odkaz na ni vidí...

..už by bylo na čase. Vlastně už bylo na čase tak dva roky zpátky. Ale obávám se, že je to zase jen planý poplach.. :-/
  • udební doprovod Assassin's Creed Revelations obstarají hned tři veteráni tohoto řemesla: Jesper Kyd, Hans Zimmer a Lorne Balfe.

Jesper Kyd:Radši bych kdyby jméno Jesper Kyd zaznělo u novýho Hitmana .
  • B.o.b

Hudební doprovod Assassin's Creed Revelations obstarají hned tři veteráni tohoto řemesla: Jesper...

Nevíte někdo jestli Hans Zimmer bude dělat soundtrack k MW3 ?
  • Metalový remix písně Sons of Skyrim ze hry The Elder Scrolls V: Skyrim.

Perfektní!!! *1* *1* *1*
  • Metalový remix písně Sons of Skyrim ze hry The Elder Scrolls V: Skyrim.

http://www.youtube.com/watch?v=KPiJevj67uw

Tenhle je lepší(ani ne tak líp zahraný, jako líp udělaný), i když ten týpek si to kazí tím pozóváním s Pepsi a cígem v puse.
    • MishKonn
      Tak to by mě teda zajímalo, ve kterým vesmíru je tenhle song, kterej má snad milion nedostatků (uřvanej mix??), lepší, než ten v bleskovkách.
      • Prostě se mi víc líbí, rychlejší tempo, ten dopozadí zpívaný text, ale je to spíš otázka vkusu.
        • MishKonn
          Okay, to se dá pochopit.
  • Amylee.Anderson

Takto vypadají japonské herní obchody.

Imposibruuu!!!
    • S tim jak se navážíš věčně do Jap. seš vážně ubohá.
      • Amylee.Anderson
        Navážím? Né, jenom http://www.03h17.fr/wp-content/uploads/2011/03/impossibru.jpg
        • A jakou to má spojitost s touhle blekovkou?
          Krom toho si na jejich adresu už psala dost bludů takže předpokládám že tohle myslíš taky jako uražku i když tentokrát to není blud páč Japonci anglicky opravdu moc neuměj .
          • CO je na tom uboheho? Ja Japonskou kulturu taky nemusim a bavi me si z ni delat legraci jako z cehokoliv jinyho, co je na tom spatneho? NEsmis to tak prozivat, hysterko....
            • ano, priznavam se, nevim o ni nic, to ale neznamena, ze je mi neprijemna, prijde mi zvrhla a zvracena a nebrani mi to udelat si na to vlastni nazor... respektuju to, ze to ma sve fandy, ale jako mi nevadi, kdyz si delaji srandu z toho a toho, co mam rad ja, tak zaroven predpokladam, ze budou dostatecne nad veci, aby jim nevadil fakt, ze ja si rad delam srandu zase z japonske kultury.... :-)
              To, ze mas ortezy a jsi kvuli tomu nervni je dost mozna duvod tvych nepochopitelnych reakci.... Pokus se presto prenest, ze ne kazdy zere precitlivele, zvrhle, zvatlajici japonce:)

btw: ten screen s imposibru me uplne rozsekal, diky za nej:D
            • "stačí se podívat na nějaká anime, jejich reklamy, pořady" Až na to že tohle mužu aplikovat klidně i na USA a Evropu *7* jen anime nahradim hranýma seriálama a např. videoklipy samá nahotinka,ordinace v žužový zahrade,oblíbenej režisér ČR Troška atd. .
              Nehledě nato že většina Japonců má velmi negativní pohled hentai a erotický anime a jejich diváci Otaku tam sou považovaný za spodinu .
              Navíc Japonsko má nízkou kriminalitu a hodně tomu určitě napomáhá že se uchiláci ukájej u chapadel a loliconu apod. než aby to zkoušeli v reálu a šli za to sedět (i když ty tresty tam sou taky k smíchu jako u nás.)
            • Amylee.Anderson
              Já o japonské kultuře vím...no, dost říct nemůžu, ale rozhodně o něm něco vím. V něčem je obdivuji (pracovitost, vlastenectví, vynalézavost) ale zároveň je to hrozně zvláštní, "lehce" zvrácený, divný národ (stačí se podívat na nějaká anime, jejich reklamy, pořady, ....) a dělat si srandu z jejich angličtiny, která je vážně srandovní, je snad to nejmenší.
            • Ah za toho idiota sorry .
              Mám na obouch nohách ortézu a každý šlápnutí bolí jako prase takže sem dost nervní .
            • Stejnak o ní určitě nic nevíš .
              A dělat si legraci z něčeho co nemusíš je ubohý a dětinský no ale aspon si schopnej napsat komentář narozdíl od ostatních idotů.
          • A co takhle místo mínusů nákej komentář? Na to se nezmužete, klasika.
            • Já hlavně nechápu jak mužete tvrdit že je Japonská kultura uchilná. atd když ste tu ste se přiznali že o ní vskutku nic nevíte .
              To je jako kdybych tvrdil že Maková buchta mi nechutná i když sem jí nikdy nejedl .
              A ten kdo mi dal mínus pro muj předposlední post je pokrytec.
  • Takto vypadají japonské herní obchody.

Co jsem zahledl cenu Killzone 3 za v prepoctu 1135Kc, to je docela dost *15* Otazka je, kdy to tocili *2*
  • Takto vypadají japonské herní obchody.

nevi nekdo co to hraje za muziku v tom videu o japosnkych hernich obchodech ? Jedna se me o tu prvni punk/rock skladbu, dekuji....
    • Písnička

Jmenuje se Itsumo Nando Demo a je od skupiny 6% is MINE (GIRLS).
  • MrSanta

"Výroba" Khajiita v TES V

Link na video (kamera) z TGS, na kterém je modelování obličeje: http://www.gametrailers.com/video/tgs-11-elder-scrolls/721142
    Takovejch hejblátek, to se z týhle obrazovky nevyhrabu minimálně hodinu *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit