Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Během prvního týdne prodeje Dead Island si hru pořídilo milion lidí.

Gratulace. A to ta hra opravdu neměla nějaký přehnaný hype. Prodeje jsou zasloužené.
  • PS3 verze The Elder Scrolls V:Skyrim bude k nerozeznání od verzí jiných platforem.

Vazne ? Netvrdil niekto z Bethesda Soft. pred nedavnom, ze PC verzia je graficky este lepsia ako zobrazovane videa XBOXovej ? Uz toho PR zacina byt dost vela a som velmi zvedavy, co z toho nakoniec bude.
  • PS3 verze The Elder Scrolls V:Skyrim bude k nerozeznání od verzí jiných platforem.

Tedy až na časouvou exkluzivitu DLC pro microsoft a nějaké to přehřívání jako ve F:NV... ale zase bývá na PS3 nejmíň bugů.
  • LucasArts nabírá nové zaměstnance, kteří mu pomohou s připravovanou FPS.

Hmm. Že by třeba Republic Commando sequel?
    • Pokud k tomu přistoupí jak k Force Unleashe 2, tak lze říct jen toto: http://www.youtube.com/watch?v=Tim5nU3DwIE
    • MishKonn
      Yes, please!
    • MrSanta
      Joj kéž by. To by měl Santa radost *1*
    • EA DICE: „Lidé nechápou, že PC se stalo hlavní platformou pro Battlefield 3, protože je zkrátka...

Ať se vykašlou na nějakou blbou FPS a radši konečně udělají toho Indiana Jonese s Euphoria enginem.

Což je sice možná potěšující zpráva pro ps3kaře. Ale velmi špatná pro PC hráče.
  • Předčasný vstup do betatestu Battlefield 3 budou mít zajištěni ti, kdož doma naleznou instalační...

Podle mě je tohle zavádějící. Dotaz na twitteru byl konkrétně k Xbox 360 a na PC to může (a předpokládám, že díky digi-distribuci i bude) jinak.
  • SA-reg

The Legend of Zelda: Skyward Sword obsahuje více než 100 minut filmečků.

A 50 až 100 hodin hry... ale 6 hodinovej CoD je stejně lepší, že jo kucí?
    • Neviem ako ty ale ja som ho dal za 4 hodky *1* *11*
  • Sony chystá nové barvy konzole Playstation 3 - růžově červenou a světle modrou.

Tady někdo nezná barvy a neumí anglicky :D
  • Counter-Strike: Global Offensive nabídne "Casual" mód, který Vás zbaví finančního omezení a...

no ty vole, to je teda vymakany mod a fakt tezke ho udelat... vyvojari museli napsat CELY 1!!!! radek:

rcon mp_startmoney 16000
  • ucho

Trackmania 2

Tak žebříček v Solo modu mi u České republiky zatím ukazuje 90 hráčů... zatím žádné závratné prodeje zdá se (ale zítra počítám bude 2x tolik, kdo ví, jak často se to aktualizuje). Alespoň je vidět, v jakém množství se u nás prodávají hry, tady je jen jeden kanál, takže tam je vidět vše. Já jsem se hrou spokojen, už jsem u těch těžších tratí a jsou hodně těžký :) pěkná výzva. (zatím nahráno tak 5 hodin)
    • Těžko říct jak to bude s prodejem v ČR, spousta lidí si zvyklo na TMNF která byla zadarmo a platit 400 se jim nebude chtít. Pak je tady to jiný prostředí, trochu jiný chování auta atd. atd. Já osobně jsem maximálně spokojenej. Hrál jsem betu od konce srpna a včera jsem si zkusil i SP. A "nadeo" tratě se mi hodně libí. Neni problém je zajet, ale zajet je opravdu výborně, to už je oříšek :) Každopádně já určitě doporučuju, ty 4 stovky za to rozhodně stojí :)
    • Tak mam tak 2 hodky za sebou a za sebe muzu rict,ze jsem velice spokojenej.
      Co se poctu hracu tyce,tak si myslim,ze minimalne u nas tahle hra mela minimalni propagaci ,takze z pocatku ty cisla asi moc vysoke nebudou.Uvidime jak se to chytne.
      • ucho
        tak celosvětově mají prodáno zdá se 12 tisíc kusů zatím, to je skoro 6 milionů zisk. no vývoj to ještě asi nezaplatilo :)
        • Ja verim,ze az se to trochu rozkrikne,ze je to venku,tak ty pocty naskacou.
          A jsem celkem zvedav,co s tim jejich konceptem maniaplanet a potazmo tech 2 dalsich her udelaji.
    • Jazz
      Já jsem čekal dokud nepřidají PaySafeCard, zítra to kupuju, tak si můžeš připsat dalšího hráča *1*
    • Tady je problém propagace. Já se o hry docela dost zajímám a přesto jsem doteď neměl sebemenší tušení, kdy vlastně nová Trackmanie vychází. Ani na Steamu není.
      • V te zaplave informaci ohledne kazde kraviny kolem bf,cod atd ty "mensi" hry snadno zapadnou.
        Navic propagace teto hry,minimalne u nas,byla minimalni.
      • ucho
        na Steamu není a zatím nebude. možná se tam v budoucnu objeví, ale kdo ví jestli. když se tam objeví, stávající vlastníci hry by měli automaticky dostat klíče k aktivaci i na Steamu. na zahraničních herních webech jsem nějaké zmínky o Trackmanii četl, stejně jako tam měli nějaké videa a klasicky info o nové hře. v Česku ticho po pěšině :)
        zvolili distribuci pouze přes sebe, což možná zmenšuje kvality propagace, ale pro ně je to asi lepší. každopádně dle webu chystají i nějaké FPS a RPG, tak jsem zvědav, s čím přijdou :)
        • Díkes za comment, taky by mně pomalu neťuklo, že je to vlastně venku :) Jsem do toho skočil, tak jsem zvědav, bohužel se k tomu dostanu až večer po práci. Ale těším se na tu legraci :)
          • ucho
            prostředí je pěkné, chování auta taky (je rychlé a dobře drží na silnici), novinkou je, že se s ním da driftovat. jinak je to klasická Trackmania s malinko vylepšenou grafikou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit