-
Polští Plastic (Linger in Shadows) ve spolupráci se Sony Santa Monica (God of War) připravují tejemný...
si nou mozno budeme moct robit "hand job" *7* -
MMOFPS Combat Arms přilákalo již více než čtyři miliony evropských hráčů.
mno tak je asi cas to stahnout a zkusit...
Kdo jde do toho?
nick VilgeCZ -
-
PS: az budete hledat server kde to stahnout doporucuju http://www.onrpg.com/MMO/Combat-Arms-Europe
z toho co jsem zasel je to nejrychlejsi download
-
-
Battlelog půjde ve Windows spustit (bez záruky) i v internetových prohlížečích.
Spíš jenom v internetovém prohlížeči, ne? -
-
IE8+, Firefox 4+, Chrome, Safari a Opera... ve všech těchto prohlížečích to půjde spustit... *7*
-
-
O tom se nepřu. Jenom že Battlelog se bude spouštět jedině přes prohlížeč.
-
-
-
Quantic Dream věří, že je bazarovky u titulu Heavy Rain připravily o milion zákazníků a 5-10...
Tahle současná mentalita firem "bazar=warez" už mi opravdu leze na nervy. Hodně hráčů si koupí hru s tím, že ji někdy v budoucnosti prodá za nižší cenu v bazaru, aby měl peníze na další hru. Pokud ale vydavatelé zabrání bazarovému prodeji, hráč si hru vůbec nekoupí, protože nebude mít peníze na kupování nových her. Peníze z bazarových prodejů se firmám vrátí, jen ne přímo a to jim prostě neskutečně vadí. -
Quantic Dream věří, že je bazarovky u titulu Heavy Rain připravily o milion zákazníků a 5-10...
Ked to mam pozicane od kamarata, este neznamena ze by som si to kupil. Stupnovanie: klamstvo, vacsie klamstvo, statistika. -
-
Ked si to stiahnem z netu, este neznamena, ze by som si to kupil... Velky rozdiel v tom nie je...
-
-
Call of Duty: Modern Warfare 3 nyní obsahuje 41000 řádků textu.
Blah Blah Blah.... National Security.... Blah Blah Blah..... International Terrorist.... Blah Blah Blah.... Nuclear Warheads.... Blah Blah Blah.... Search & Destroy.....ved pozname *1* *1* -
Deset povedených reklam, které bohužel nedostaly ve vysílání zelenou.
Jo, ta 10tá je vyloženě nevhodná! -
-
Proč mínus? Někomu snad přijde, že ta reklama je něčim nevhodná?
-
-
Sochy Dragonbornů z The Elder Scrolls V: Skyrim v životní velikosti.
"Dragonbornů"?! Really? *7* -
-
No já nevím, ale "Dovahkiinů" mi taky nepřijde zrovna nejlepší. Holt někdy je to s češtinou těžké *4*.
PS: Bethesda prý slíbila každému, komu se narodí 11/11/11 potomek a pojmenuje ho Dovahkiin všechny hry od Bethesdy/Zenimaxu (minulé, současné i budoucí). Jsem zvědav, kolik pošuků tak učiní *1* -
-
Ale vždyť neexistují jen dvě možnosti. Máš sice pravdu, že s češtinou je to těžké, jelikož v ní téměř není možné "substantizovat", ale Dragonborni je fakt extrémně blbé a směšné. Co jsem v tom případě já? Prahoborn či Brnoborn? Nebo taky mámoborn a tátoborn? Čechoborn? To už je mnohem lepší nějaký subjekt-predikát: Z dračí krve, Potomek draků nebo tak něco. Jestli je něco znásilňování českého jazyka, tak je to tohle. A to jsou mi většinou tyhle záležitosti šumák.
-
-
Zapomenul si Adolfa Borna *1*.
Normálně to tu na Games.cz překládají jako "drakorozený". Nevím proč to nepoužili i teď. Ale je to jenom bleskovka, to se takové věci snesou. Bleskař tu kolikrát znásilňuje češtinu takovým způsobem, že je to silná káva i na mou maličkost *15* -
-
Aha, tak to jo (i když i ten drakorozený je síla, čeština tohle ohýbání a abstrahování prostě neumí, nevím proč mají všichni potřebu dělat z ní angličtinu...), už jsem se bál, že se z toho stal oficiální název.
-
-
-
-
-
RPG bez mutantů, mimozemšťanů prsotě bez Sci fi a fantasy
Dlouho sním o hře, typu GTA s RPG prvky. Jednou se mi ten sen splnil v podobě BOILING POINT: Road To Hell. Ale ta hra byla plná bugů a už zastarala. Teď jsem dohrál Call of Juarez: The Cartel. Líbilo se mi prostředí, zbraně i pojetí, ale štvala mě náplň hry, střílet a střílet bez hlubšího smyslu a volnosti. A když už vidím hru s velkou volností a rozhodováním a dobrým hodnocením, znechutí mi ji screenshot s obřím švábem, hořícím mutantem, nebo podobnou blobostí. Už jste pochopili co shním. Teď mi prosím poraďte nějakou takovou hru.
Díky -
-
Tak mozna zkus Far Cry 2, nebo ted ten Dead Island by mohl byt dobrej (pokud sneses zombie - to je normalka ; )
Pokud ti doted unika Red Dead Redemption, tak uz si tu konzoli proboha kup!
Jako over-the-top GTA s obrovskym piskovistem je zajimavy treba i Just Cause 2.
Vsechny ty ingredience co jmenujes se dohromady moc nevidej, no. Bud je to maloRPG, malo sandbox, moc fantasy, ...
To by sis pro poradny doporuceni musel jeste presne urcit priority : P -
-
polo verdikt
Tak si zahraju určitě všechny nový GTAčka, 2008 +
Just Cause 2
Saints Row 2
Alpha protocol
a hrál bych i White Gold: War in Paradise (Xenus 2), kdyby nebyl jenom v azbuce
jinak zombíci a tyhle věci mě pořád ještě nedostaly
-
-
Doporučil bych ti Alpha Protocol. Jedná se o full-pledged špionážní RPG odehrávající se v (pseudo)reálném světě. Jediné, na co si člověk musí zvyknout, je fakt, že hra si prostě vybuduje nějaké herní systémy a ty platí - a pokud na nich člověk hledá nerealismy, hru si moc neužije. Pokud je naopak přijme, zažije jedno z nejzábavnějších RPG, co jsem já osobně hrál.
-
-
Souhlas! Jedna z nejlepších her. Velmi nedoceněná. Navíc je to pravděpodobně nejrozvětvenější rpg, co jsem kdy viděl - nespočet možností volby a z ní plynoucích následků.
-
-
-
cau bude v ro2 nejaky sqvad jako v battlefieldu ???