-
Grafický kabátek Dead Island se mezi verzemi X360 a PS3 moc neliší.
Je jasný, že tady povede PC verze, přece jenom ten otevřenej svět bude na konzole trochu moc, ale i tak to vypadá docela dobře. Ale co jsem slyšel, tak PS3 verze je asi nejhorší ze všech tří (po technické stránce). -
-
To je možný, ale alespoň není tak rozmazaná jako X360 verze... včera jsem na to koukal a na X360 to vypadalo jako když koukáš přes mléčný sklo :D Na PS3 zase tragický stíny... si nevybereš. http://www.lensoftruth.com/head2head-dead-island-screenshot-comparison/
-
-
Hře CrimeCraft po úspěšném rozjezdu na STEAMu přibyly tři nové servery.
Na www.dsogaming.com se nedostanu a už to trvá několik dní. Má někdo stejný problém? Mám O2. -
-
mám O2 a dostanu se tam *12*
-
-
Díky, tak to teda netuším, kde je problém. Často se rýpají v DNS serverech, tak jsem myslel, že to zase někdo dokopal.
-
-
-
Namco Bandai zvažuje vývoj remaku Tekken 3 pro PSN, nebude to ovšem nic lehkého...
Dal bych si říct, Tekken 3 je jedna z nejlepších bojovek, co jsem kdy hrál. -
Demoverze nezávislé akční hry Hard Reset ke stažení.
Naštěstí je ta demoverze dostupná i jinde (třeba gamershell). A doufám, že plná hra nebude vyžadovat steam, jinak to bude další hra, která jde mimo mě. -
Sběratelka Skyrimu je velká
Fotka krabice sběratelské edice Skyrimu. Je to macek *1*
http://cdnstatic.bethsoft.com/bethblog.com/wp-content/uploads/2011/09/cebox.jpg
Jestli to tu už někde bylo, tak se omlouvám. -
-
:) Dostaneš X360 zdarma :D
-
-
PS3 a X360 ovladač v designu Batarangu, který vyjde krátce předtím, než se na trh dostane hra...
Kde se takový ovladač dá koupit? -
David Braben (Frontier Developments) a Eric Hirshberg (Activision) si myslí, že by vývojáři měli...
Pravda a laska! -
Majitelé X360 si nevyzkouší první demoverzi Pro Evolution Soccer 2012.
O dost přicházejí! Je to nejlepší EVO od PES6 *14* *14* -
Hard Reset demo
Kdo se těší na slibnou hru Hard Reset, může si ji nyní zdarma vyzkoušet. Na Steamu se dnes objevilo demo!!! -
-
Hezky, thanks.
-
-
Majitelé X360 si nevyzkouší první demoverzi Pro Evolution Soccer 2012.
tak to mě ale opravdu velice velice mrzí :D:D