-
1GB klient pro betaverzi Diablo III je ke stažení. Bez pozvánky do hry Vám však k moc věcem nebude,...
Ten klient má přes 2 giga. Zdá se, že beta nebude podporovat XPčka. Stejně jsem chystal po letech upgrade *7* -
Hra Donkey Kong Country Returns zaznamenala uctihodný pětimilontý prodaný kus.
jedna z nejlepsich her na wii - nedivim se tomu. -
Dead Nation, hra ve které bylo zabito již skoro 12 miliard zombie, se dočká DLC s názvem Road of...
super zprava,jedna z mala her kde byla radost ziskat platinovou trofej -
Grafický kabátek Dead Island se mezi verzemi X360 a PS3 moc neliší.
Ono se to nikdy az tak nelisi, kazdopadne nyni ma PS3 navrch, XBOX360 verze mi prijde presvicena a rozmazana. -
Sony bude prodávat plastovou fólii, která umožní pozorovat na noteboocích 3D i bez brýlí jako...
To jsem teda zvedav, jak to bude fungovat... Moc tomu ale neverim... -
Offtopic
Demo Hard Reset je na steamu. -
-
http://store.steampowered.com/news/6217/
-
-
Indie hry jako The Sims nebo Flower ohrožují mládež - schválně jestli uhodnete, z které TV stanice...
Uhodl jsem to! *1* Co dostanu?
Jo a Flower bych taky zakázal, co když si to dítě zahraje a pak vyskočí z okna, protože si bude myslet, že je vítr, to chcete, to opravdu chcete? -
-
Fajnové gumičky.
-
-
1GB klient pro betaverzi Diablo III je ke stažení. Bez pozvánky do hry Vám však k moc věcem nebude,...
Mohly by opět vzniknout nějaké cracknuté servery, jako loni (nebo už to bylo předloni?) v případě Starcraftu 2. -
-
Myslím, samozřejmě cracknuté servery na vyzkoušení té betaverze. Až třetí Diablo vyjde, plánuju ho koupit, ale jelikož beztak opět nebudu vybrán do bety (navzdory tomu, že jsem byl 4 roky předplaitelem WoW), rád bych si ho zkusil alespoň touto formou.
-
-
R.I.P Karel Rachůnek, Jan Marek, Josef Vašíček. :( Díky za všechno.
-
Indie hry jako The Sims nebo Flower ohrožují mládež - schválně jestli uhodnete, z které TV stanice...
FOX...