Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zbraňové vybavení a vychytávky z Battlefield 3.

Lol XD
  • Jednou střelou ze snipera svého nepřítele v Battlefield 3 nezabijete.

Hype some more.

Slyšel sem, že za 15 minut se objeví zpráva, že pokud vystřílíme munici, tak se zbraň dokonce sama nabije a nebudeme muset mačkat příslušnou klávesu! Já si snad tu hru i koupím!!!

*11* *11* *11* *11* *11*

Ešte že je tu tá Red Orchestra 2, inak by to už bolo vážne na vraždu...

Upřímně, nic proti novinkám o určité hře, ale tohle mi přijde už poněkud přehnaný a člověk by snad opravdu řekl, že některé servery si EA platí. To je ta hra opravdu tak moc vyhypovaná, že se musí do zrpáv dostat i takováhle věc? (O_O)
    Tohle mě utvrzuje, že BF3 je nejvíce hypovaná hra roku.
    • Jenže stejně nesmyslné novinky (které něco řeknou pouze člověku, kterého to zajímá) jsou tu i o CoD či nesmyslech od Blizzardu.
      • Baxt
        Dost řídce, musím říct.
        • Ani bych neřekl, o těch hrách tu bylo mnohem více článků, než o BF. Navíc narozdíl od nich se Battlefield snaží žánr někam posunout...
          • Kam? Do krajiny buzerantov?
            • John Carmack (id Software): „Kinect se může v dohledné době stát desetkrát lepším zařízením.“

Pravej cukr neni slovák, ty lemro!
    • Zájezd na Bahamy nám však prý bude zajištěn až po vydání hry *13*
      • To vam teda nezavidim, ted je tam pry nejlepsi pocasi ... K tomu BF3, je to stejny jako u BFBC2, kde sniper zabil minimalne na 2 zasahy do tela nebo 1 do hlavy, malokdo cekal asi neco jinyho
        • V původní verzi Bad Company stačila jedna rána do těla kteroukoli jednorankou.
    • Souhlas a nic si z mínusek, co přibudou, nedělej, na Games působí banda fanatických BF fanoušků, co neznají meze. *1*
  • Activision zlevnil na Xbox Marketplace hry Call of Duty 2, 3, 4, MW a MW2 až o 50%.

Kritika CoD série za 3... 2... 1... *2*
    • jako treba ze se to pomalu dostava na svoji skutecnou hodnotu ? ;) ... nene na COD se kydat hnuj nemusi ...

COD si klidně za nějakou rozumnou cenu koupim. Ale docela se divim, že jim to docela trvá tu cenu sestřelit :/
        • MishKonn
          Popravdě, ty slevy jsou trapné. Čekal jsem něco jako MW za 10€ a MW2 za 15, max. 20€, ale hoši znovu ukázali, že jim to prostě nedá. "Řekneme, že jsme na všechny Call Of Duty dali až 50% slevu." Hmm, vynikající marketingová hláška, na staré CODy jsou 50% slevy, které stojí za prd, protože už jsou všude jinde levnější, a nové jsou pořád za pálku. Rejže, rejže, rejže....
          • Ne že bych nesouhlasil, ale Genda to předpověděl celkem přesně. *3*
            • MishKonn
              Unreal>Wow, první člověk dost inteligentní na to, aby si to uvědomil *4*
            • Tak poslední dobou se nekritizuje CoD, ale nakládání Activisionu s touto značkou. To je rozdíl. *3*
  • X360 či PS3 verzi si podle VGChartz.com předobednalo již skoro tři čtvrtě milionu američanů.

A ja se ptam, kolik bylo predobjednavek Modern Warfare 2?
    • X360 či PS3 verzi si podle VGChartz.com předobednalo již skoro tři čtvrtě milionu američanů.

jo to by me taky zajimalo kor kdyz to amici furt tak zerou.. a stejne vetsi zakladna battlefieldu bude predobjednavat spis pc verzi kterou tam nepocitaji
      jinak k bleskovce- kdyby tam byly zmineny pouhy tri veci "BF3" tak bych nemusel rozklikavat odkaz kterej me informacne stejne nerekne vic nez nadpis. tim se stala z bleskovky prodluzovacka :/
      • X360 či PS3 verzi Battlefield 3 si podle VGChartz.com předobednalo již skoro tři čtvrtě milionu...

Tak tak mas ve vsem recht *3*
  • MishKonn

Hlídejte si Steam stránku Warhammer 40,000: Space Marine, hratelné demo by tam mělo přistát co...

Demo na Steamu pořád nefunguje,

nicméně pokud půjdete na http://www.spacemarine.com/Demo a zaregistrujete se, dostanete kód ke stažení přes Steam!

Enjoy! *4*

diky
  • Malleth

Rozhodněte svým hlasem souboj hrdinů. Kdo je větší borec, Ezio nebo Batman? Výsledek hlasování...

Co tam dělá Ezio? Takovej ocas
  • Hanzales

Lukášův verdikt nad Deus Ex: Human Revolution se mírně opozdí, protože ta hra prostě ne a ne...

Mně teče taková slina, že by na ni jeden uklouznul. A na recenzi se hodně těším ;o)
  • Amylee.Anderson

Rozhodněte svým hlasem souboj hrdinů. Kdo je větší borec, Ezio nebo Batman? Výsledek hlasování...

Jestli nevyhraje Gordon, tak naběhnu s tim rotačákem do redakce :D
  • Rozhodněte svým hlasem souboj hrdinů. Kdo je větší borec, Ezio nebo Batman? Výsledek hlasování...

Gordon Freeman!
    • Já jsem pro Dartha Vadera. Ale jenom tak napůl, Anakin se nepočítá.
    • Amylee.Anderson
      *8* *8* *8* *8*
    • Proč zrovna Gordon Freeman? Vždyť je to hrozný ňouma, který ani neumí mluvit. Jsou tam mnohem zajímavější charaktery.
      • Ńouma? Tak za to by sis měl naflákat sám ..
        • Vždyť je to ňouma. Skáče, jak ostatní (hlavně G-man) pískaj, zarytě mlčí...

Díky čemo podle Tebe není ňouma? Záchranou světa to rozhodně nebude, protože například Serious Sam je zase naprostý jouda a také zahránil svět...
          • Asi mu měli dát do inventáře pudřenku a zrcátko co? Boha to sou problémy. Gordon že udělal málo? ...
            • Jak jsem psal, kdyby si hrál Half-Life pouze od Valve a neřešil to ostatní, tak by Freeman mohl vypadat jakkoli a Ty by si to nevěděl.

A Gordon Toho opravdu narozdíl od desítek jiných hrdinů udělal málo - jenom v tom seznamu, na které se tu reagovalo bylo několik charakterů, které udělali více.
          • Amylee.Anderson
            Težké vysvětlovat tomu, co v něm nevidí nic užasného.
            • Kdyby se brali v potaz činy, tak jsou mnohem lepší charaktery - vždyť i Serious Sam udělal více, než Gordon. A považovat za "normálního" hrdinu někoho, kdo se většině "normálních" hrdinů ani nepřibližuje - a kdyby si opravdu chtěl brát činy, tak je Gordon hodně vzadu.

"Staré dobré" FPS často měly v úrovních nějaké to zrdcadlo, takže hlavní charakter byl i vidět - kdyby si hrál pouze Half-Life od Valve, tak by si Freemana nikdy neviděl, takže by si mohl hrát klidně za šmoulu a díky tomu, že ani nemluví, tak by si o tom ani nevěděl.
            • Za Gordona mluví činy. A že není vidět? WTF?! HL je stará dobrá fps schválně dělaná z pohledu vlastních očí po celou dobu. Gordon je jeden z mála normálních hrdinů, žádnej homotluk z TPS.
            • Co je na něm originálního? Originální charakter by měl v něčem vynikat, ale on nevyniká v ničem. Charakterů, které mlčí je spoustu, stejně jako charakterů v různých speciálních oblecích nebo s brýlemi. Není jediný charakter užívající páčidlo (ani jiné zbraně) a podobné vousy jako Freeman má mnoho postav a jméno je téměř stejné jako Morgan Freeman, tak co je na něm originálního?
            • Amylee.Anderson
              Já nejsem ty a Gordon je originální charakter.
            • Není to těžké, já o svých oblíbených charakterech bez problému mohu komukoli vysvětlit, co je na něm tak úžasného, ale Gordon je pomalu vzduch, který nemusel mít ani model protože ho ani nevidíš - 2x mu vidíš ruce a párkrách ho ve hrách od Gearboxu (ne od Valve) zahlédneš.

EDIT: Co vysvětlit, já dokonce mohu najít video, které ukáže, proč je ten charakter tak úžasný, což s Freemanem nejde, protože s ním není žádné video.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit