-
Britské noviny přinesly zprávu, že podle jednoho policisty jsou aktuální nepokoje v Tottenhamu...
Tak tato ohrana pisnicka typu hry=zlo, prestava byt opravdu vtipna... -
-
Britské noviny přinesly zprávu, že podle jednoho policisty jsou aktuální nepokoje v Tottenhamu...
Mě by zajímalo co hrál ten norskej magor, kterej postřílel nevinný lidi. A nebo co hrál Hitler a ostatní diktátoři, jejichž režim vyvraždil miliony lidí... Zřejmě Empire: Total War. Nemá cenu se vyjadřovat k těmto novinářům, oni chtějí jen senzaci, aby to jednodušší lidi četli a tím pak stoupala prodejnost jejich (dmntních) plátků. -
-
Bobby Kotick vysvětluje, jak se dostal k roli majitele baseballového týmu ve filmu s Bradem Pittem.
Heh, no Breivik hrál CoD: MW2 a WoW. -
hrál WoW a CoD:MW2 (taky je tam stahovali kvůli tomu z několika obchodů)
-
-
-
HW požadavky chystané strategie Tropico 4 nejsou v obecném měřítku nijak výjimečné, ale na...
Nechápu, co je na nich nesmyslného. Strategie jako Tropico 4 má rozhodně některé "fíčurky" náročné na výpočet... -
-
vzhladom na to ake realne poziadavky malo tropico 3 sa mi zdaju este dost nizke :D
-
-
Taky si myslím. U Tropica 3 je to hratelné na vysoké detaily s Geforce 460 GTX. Na ultra už to pokuckává. A 4-jádro to nevytěžuje ani na 50%, takže se zřejmě jedná o maximálně 2-vláknovou aplikaci. Na mé staré GF8800, kde jelo skoro všechno i na vyšší detaily (s menším monitorem) se to sekalo šíleně. Při zoomování naprosto nehratelné.
-
-
-
Čtyři nizozemští studenti se postarali o animovaný filmeček inspirovaný Team Fortress 2.
Opravdu povedené. -
-
Mě se to taky líbilo. A ta myšlenka byla geniální. Jen ty drogy tam dle mě byly trochu zbytečné. Ale proti gustu žádný dišputát.
-
-
Talentovaná dívka vytvořila video, se kterým chce zkusit zaujmout Valve natolik, aby ji zaměstnalo.
Hezké české jméno. -
Gamesa
celkem pohodová flashovka:
http://www.kongregate.com/games/wittyhobos/coma -
Všechny postavy, se kterými se kdy Zelda setkal na jednom screenu.
Není Zelda náhodou ta princezna a tím pádem se skloňuje jako žena? -
-
Všechny postavy, se kterými se kdy Zelda setkal na jednom screenu.
to zaprvé a zadruhé to spíš budou postavy se kterými se setkal Link :-)
-
-
Čtyři nizozemští studenti se postarali o animovaný filmeček inspirovaný Team Fortress 2.
Kam se hrabe to video blbky co chtela hrozne do Valve... S timhle by se tam totiz mozna dostala. -
-
Jin roh?:)
-
-
Takto se zbavuje v těchto dnech id Software disků s pracovními verzemi RAGE.
Ať mi je radši pošlou :( :D -
-
Si je das na vystavku nebo mas treba Xbox s JTAGem? :)
-
-
Jak by vypadal Assassins Creed, kdyby vyšel před dvaceti lety?
to těžko s tím zvukem... -
Talentovaná dívka vytvořila video, se kterým chce zkusit zaujmout Valve natolik, aby ji zaměstnalo.
A přitom by stačilo jenom ukázat kozy...
Ps: Stejně by pracovala jenom ve Valve kuchyni :D