-
Hráči, kteří se podíleli na alpha testu Battlefield 3 získají v tšchto dnech k předobjednávce...
šotek opět v akci *5*
edit: ten šotek je uličník, ještě tam po sobě něco nechal *5* -
Hráči, kteří se podíleli na alpha testu Battlefield 3 získají v tšchto dnech k předobjednávce...
no to jdete do haj*lu... oni se dostanou do ALPHY a jeste dostanou hru zdarma? wtf jako... sama ta ALPHA by mela bejt odmena ... demence -
-
Souhlas, čekal jsem na tu píč*vinu 8 dní a stejně me nevybrali *16*
-
Typická reakce člověka, který ví úplné prd o tom, co je to alfa test.
-
-
Microsoft si zaregistrovalo ochrannou známku Iron Bridge. Podle názvu to vypadá na strategii...
Je tam Iron Brigade -
-
snad zaregistroval ne:)
-
-
Microsoft si zaregistrovalo ochrannou známku Iron Bridge. Podle názvu to vypadá na strategii...
já tam tedy vidim Iron Brigade :) -
Drakensang Online
O téhle hře někdo před pár dny, když se řešilo Diablo a Path of exile, napsal komentář a měl tam pár mínusů ?? Já mu za ten koment děkuji neboť jsem si řekl, že tu hru zkusím a ta mě už třetím dnem zatrceně baví. Příjde my to jako takovej zjednodušenej klon diabla, původní drakensang jsem nehrál takže je nemůžu porovnat. Oproti diablu je to samozřejmě chabá kopie, ale je to teprve beta a ještě toho spoustu přibude. Jsou tam na výběr zatím dvě povolání, Mágové kruhu a rytíř řádu draka obě mají po 25 dovednostech, kterým postupně ještě zvyšujete level. Váš max level je 40. Nejdřív my vadilo že chybý portály zpět do města, ale zvyknul jsem si na to protože postavička poměrně rychle běhá a lokace nejsou nijak přehnaně obrovské. Opakuji že se všechno bude ještě navyšovat protože jde o betu. takže kdo chcete vyplnit čas než vyjde Path of Exile nebo Torchlight 2 *3* tak tady je odkaz na hlavní stránku rovnou ke screenům a videím http://www.drakensang-online.com/media Už jsem na 20 levlu a pořád mě to bavý... P.S všechno je v češtině včetně questů což není moc častý... -
Warhammer 40,000: Space Marine prý nabídne 1,8 miliard jedinečných vzhledů postav.
miliard? WTF? -
-
32bitová barevná paleta má cca 16miionů barev. při aplikování na dvě postavy s obměnou jednoho geometrického prvku už se dostáváme na 32 milionů kombinací... a to uvažujeme jen o postavě, na které lze celkově změnit jen jedna barva a jeden geometrický prvek. Doufám, že ti to tohle usnadní počty *4*
-
Jednou mají červený rukáv a zelené kalhoty, jindy šedé vlasy a jindy světle černé. Zásadních traitů tam bude jen pár.
-
-
Oznámena Starter Edition pro StarCraft II - je zcela zdarma a nabízí 4 mise z kampaně + vybrané...
Ze by to nebyla az takova pecka jak cekali? -
-
Mate me... jsem chycen a usvedcen z trollovani :oD
-
Oznámena Starter Edition pro StarCraft II - je zcela zdarma a nabízí 4 mise z kampaně + vybrané...
Zrovna u Starcraftu bych rekl, ze by jim stacil jen asijsky trh, aby prevysili prodejnost vetsiny ostatnich titulu. -
nebo že by to byla taková pecka, že se nebojí udělat demo a předpokládají, že jak to někdo zkusí, tak prostě koupí? *5*
-
-
Nabídka dne na STEAMu - adventura Machinarium (recenze 9/10) od českých tvůrců za 1.87€ (-75%...
Demo bylo už v době vydání hry, nebo krátce potom. Sám jsem to hrál.. -
-
???
Nwvím proč mi to do nadpisu hodilo Machinarium, když jsem reagoval na "ucho". Psal jsem o demu SC2
-
-
Tomu bych veril kdyby to udelali bliz k datu oficialniho vydani :o)
-
-
netřeba, Starcraft 2 měl od začátku dobrou reklamu, nemuseli se tímhle zdržovat a čas mohli využít efektivněji. uplynulo už celkem dost času, ideální doba oslovit hráče neposkvrněné touto hrou a jak jinak to udělat, než je nechat si tu hru zdarma zahrát... *5*
-
-
-
-
S čím se ukáže na letošním GamesCom Ubisoft?!
..zeby hrou bez DRM? *7* -
-
Na zazraky neverim *1*
-
-
Odkoupení Sucker Punch firmou Sony nebude mít na každodenní operace studia skoro žádný vliv.
Jak se zbavim bleskovek, ktere se tykaji konzoli? Nikde sem zadnej filtr nenasel a me to opravdu nezajima (vic jak 2/3 jsou ke konzolim). -
-
Jooo filtr na páčky by se mi taky hodil. :)
-
-
Paradox Interactive na GamesCom ukáže King Arthur II, Crusader Kings II, Naval War: Arctic Circle,...
ANOOOOOO! Crusader Kings II, to bude fantastické... Jednička je asi moje nejoblíbenější hra od Paradoxu!