Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Středozemě z Pána prstenů pronikla do MineCraft.

Jako ta Moria? To trošku nechápu *8*
  • MidnighT91

Čínský pár prodal své 3 děti, aby měl peníze na online hry v internetových kavárnách.

Lidi jsou prasata *12* *12* *9*
  • Čínský pár prodal své 3 děti, aby měl peníze na online hry v internetových kavárnách.

3 mouchy jednou rano...
    • Čínský pár prodal své 3 děti, aby měl peníze na online hry v internetových kavárnách.

Ssem myslel, ze cinani muzou mit podle zakona max. 2 deti. Ale jestli to zrusili tak se mame na co tesit.
      • Pro mesta obecne max. 1 dite, vesnice 2, minority 3, cizinci zijici v PRC omezeni nemaji.
        Pak jsou tu vyjimky jako napr. kdyz muz i zena jsou jedinacci, maji positezene dite, porodi dvojcata nebo trojcata, atd.
        V podstate mohou mit kolik deti chteji, ale pak plati poplatky/pokuty.
  • I přestože je této babičce téměř 99 let, ve videohrách to dobře válí.

Tak to klobouk dolů
  • 10 parádních herních hnízdeček.

Lol nevim co je na nich tak parádního, takhle to vypadá skoro u každýho puberťáka pařana, u mě to nebylo jiné, 3 monitory jsem si pořídil už v 16ti letech z brigád...
    • Jazz
      Já toužim po vetším monitoru, to je tak všechno a 10 jich vážně nepotřebuju, už jenom proto, že to není "celej" obraz...
    • Amylee.Anderson
      A u kolika puberťáků pařanů si simtě byl? Já ma jenom bednu, klávesnici, myš, repráky, webku a po ničem víc netoužim. A ten jeden můj 4:3 monitor mi stačí.
  • Podívejte se na několik nových dortů s motivy her - jsou vážně k sežrání....

Nic z toho nemá na můj dort z krtečkem který jsem dostal k 7 narozeninám....
  • V souvislosti se špatnými finančními výsledky a plánovanou slevou 3DS, klesla cena akcií Nintenda...

"Nintendo je ale pořád nahoře, i když je dole."

To zní jak vtip o Chucku Norrisovi. *1*
  • MidnighT91

Oficiální Playstation magazín tvrdí, že na technologii Frostbite 2 poběží i Mirror's Edge 2....

V Mirrors edge 2 zaritě věřím už od dohrání jedničky. *3*
  • Oficiální Playstation magazín tvrdí, že na technologii Frostbite 2 poběží i Mirror's Edge 2....

to je ten uzasne slozity engine, ktery zadny smrtelnik, krome bozskych vyvojaru neni schopen zvladnout?

viz:
    “Když se podíváte na Frostbite engine a na to, jak je komplexní, pochopíte, že by to bylo pro lidi příliš náročné, vzhledem k tomu jak se tam budují úrovně, destrukce a všechny tyhle věci. Je to docela záludné,” řekl Soderlund.

Podle něj by to byla pro lidi jednoduše příliš velká výzva. *7*
    • Jn,to je trapna vymluva,jak si zajistit svym predrazenym DLC prodeje.
      Ale pokud jsou ty famy o ME2 pravda,tak budu mit velkou radost,protoze mirrors edge byla jedna z mala opravdu originalnich a povedenych her za posledni roky,pokud nebudu brat v potaz indie scenu.
  • Když si předobjednáte u Cenegy standardní edici Deus Ex: Human Revolution, dostanete k tomu bonusové...

Kdyby radši Cenega dala češtinu. Takhle nekupuji ani s deseti DLC :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit