Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jesusek

Druhá část E3 gameplay dema z Metro Last Light

http://www.youtube.com/watch?v=xGFMJz5Moj0&feature=channel_video_title

Vypadá to fakt dobře. A tentokrát žádné rotačáky. *4*
    • Jazz
      Jé, to je vážně pěkný 70% videa se tam prodíraj davem a konec...
      Když by někdo nebyl posranej na E3, tak to mohli natočit celý
      • Ten útěk působí dost filmově na to že je to gameplay.
        • Jazz
          To je ale pravda :D
  • obracenyKybl

Takhle léta a do zdi bourá Superman v prostředí GTA IV.

Co to má jako být? *1*
  • Cajk

Bude PC verze From Dust rovněž vyžadovat permanentní připojení k internetu (jako Driver)? Údaje...

jsem četl "dementní" :)
    • obracenyKybl
      Já myslel, že od této vskutku "dementní" ochrany už upustili.
      (Už véééélmi dlouho jsem nehrál jedinou hru od Ubisoftu, takže nevím, jak to mají)
      • Cajk
        ACB to neměl, protože to vyšlo půl roku po konzolový verzi. Ovšem teď se tahle ptákovina vrací zpět.
        • Black_Hand

Bude PC verze From Dust rovněž vyžadovat permanentní připojení k internetu (jako Driver)? Údaje...

nevim, ale ze stranky na steam storu mi naopak prijde, ze tam bude.
          "DRM třetích stran: Ubisoft Online Service"

ale todle zase je trochu pratelstejsi, nez u AC2: "HIGH SPEED INTERNET ACCESS AND CREATION OF A UBISOFT ACCOUNT ARE REQUIRED TO ACCESS THIS VIDEO GAME AND ONLINE FEATURES AND TO PLAY ONLINE."
  • Poklesu zájmu o závodní hry překotné snahy o zbytečné inovace moc nepomohly. Důležité je,...

To je ale vtipálek "dobrý pocit z toho, že řídí nabušenou a drahou káru" ten problém není v drahé a nabušené káře ale z "dobrý pocit z toho, že řídí" to jsem z nfs poslední dobou opravdu neměl spíš jako když řídíš krabici bez jakeho koli pocitu řízení takové hry mě příjdou velice nudné jako byl teď naposled NFSHP. zajmavá by mě přišla hra která by byla kombinací třeba nfs underground pouliční závody a shift snaha aspoň o nějaký jízdní model s možností pohledu z kokpitu takovou hru bych si z fleku koupil
  • B.o.b

Pokud stojíte o sedmikilovou sošku Ezia z Assassin's Creed, obraťte se na Playmana, pár jich k prodeji...

Ne to je dobrý, ale vim kdo by to bral DSP GAMING *3* *4*
  • Nejprodávanější hrou na Steamu za první polovinu roku 2011 byl....Portal 2. Mrkněte na žebříček,...

Hmmm, Terraria je třetí. To by mě zajímalo, jak velkej podíl na tom úspěchu má TotalBiscuit a Jesse *1*
  • Pokud stojíte o sedmikilovou sošku Ezia z Assassin's Creed,obraťte se na Playmana, pár jich k prodeji...

Osobně bych šel do ohebný od Hot Toys za 4600,- když už, ale polyresin je unique a je většinou hodně málo kusů, cena poroste. Já ale spíš vyhazuju tisíce za busty a sochy. Ale tahle vypadá skvěle, to se musí nechat.
  • Hanzales

Pokud stojíte o sedmikilovou sošku Ezia z Assassin's Creed,obraťte se na Playmana, pár jich k prodeji...

Já bych za ni nedal ani 900 :) Za těch 9000 bych si radši pořídil TrackIR a ještě by mi skoro půlka peněz zbyla :)
    • MickeyMutant
      Neblbni, to je umění, to nemůžeš hodnotit penězma.
      • Hanzales
        jen můj pohled ;o) Zdaleka netvrdím, že je to hloupost si to koupit. Všichni svým způsobem utrácíme za hlouposti ;o) Edit: Umění by bylo, kdyby to bylo aspoň ručně namalované. Nebo tu formu někdo ručně vytesal. O Obojím bych se rád dozvěděl, jak to u takové 2k limitované edice je. Dneska ty mašinky podle 3D meshe vyfrézkujou téměř cokoli, i když ta míra detailů je taky celkem impozantní. To by pak mělo asi jen sběratelskou hodnotu, která přetrvá. Eizo taky není žádná okurka že :) No taky bych si teď mrouskal, kdybych měl třeba limitovanou sošku z roku 1994, impa z Dooma :) A to nejsem sběratel. Ale ta cena.... no možná za hodně velkého vetřelce bych to dal, ale jak říkám, osobně bych užil radši jiných věcí.
        • Giger´s Life Size Alien Statue byla k mání za cca 150k. Ale co se teď Sideshow rozjelo hodně, tak je k mání dost pěknejch kusů za daleko menší peníz. Tomuhle koníšku lze snadno propadnout pánešku, jeden aby začal krást. :)
  • Po Crysis 2 zmizelo ze Steamu i RPG Dragon Age II, opět je to kvůli čerstvě vydanému DLC Legacy,...

Go Valve, go !
  • Po Crysis 2 zmizelo ze Steamu i RPG Dragon Age II, opět je to kvůli čerstvě vydanému DLC Legacy,...

Třeba to Valve ani nevadí, jen čeká, jak se vyvrbí ten Patentový spor mezi jednou pidi US společností a pár desítkami softwarových firem (Rovio, Apple, EA a další, Valve mezi nimi není). Do takových sporů není radno vstupovat :D

BTW jde o patent o možnosti stahovat další placený obsah do SW přímo ze samotného SW. Jo, je to praštěné. Viva la USA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit