Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do Mortal Kombat brzy přibudou hororové postavy - Freddy Krueger, Jason a Michael Myers, každá z...

"Smysl to dává asi jen vývojářům..." - heh, tak nejak... Nechapem co tieto postavy robia v MK univerze... Uz Kratos tam nepasuje, nie este tito...

Som zvedavy kedy tam pribudne Chuck a Steven...
    • To nevíš? Chuck Norris měl být už v 1. díle Mortal Combat, ale nakonec to zrušili, protože po stisknutí jakéhokoliv tlačítka provedl kop s otočkou, který protivníka okamžitě zabil *1*
      • A když jste stihli zmáčknout tlačítko 2*, tak prasklo sklo na monitoru. *1*
  • FATAL ERROR

Od Ledna je hra ve vývoji vytvářena programem Game Maker.
    Vertikalní sci-fi střílečka s prvky top-down.

DEMO: http://www.uloz.to/9760963/fatal-error-beta-rar

http://www.facebook.com/groups/130154933739745
  • Global resistance

Postrádám tu novinku o prohlížečové strategické hře z prostředí resistance 3, Global resistance. tady http://www.myresistance.net/global/# se můžete přihlásit (potřebujete účet na facebooku já si ho kvůli tomu založil)
    • Minulý pátek jsem jednu bleskovku o Global Resistance nahazoval... ale dobrá tedy, pro velký úspěch ji věnuji ještě jednu rychlou zprávu. *3*
      • global resistnce

Díky bleskaři, ani jeden díl Resistance jsem neviděl naživo ale tohle mě chytlo mám rád globální strategie.
  • Screeny z GameInformer preview The Elder Scrolls V: Skyrim v parádní kvalitě.

fuj ta grafika
    • Doufám že jsou to screeny z nějaké betaverze protože to vypadá graficky stejně jako oblivion
      • Spíš to je tim že to postředí je stejně sterilní .
  • Do Soul Calibur 5 se opět vrátí bojovnice Taki.

Jak se může "vrátit", když byla ve všech dílech od jedničky po čtverku?!?
  • Vítězné fanarty soutěže pořádané BioWare, které dotyčného vynesly do placené židle vývojáře.

Neuvěřitelné! Zvlášť Miranda vypadá nádherně!
  • BAA.. ANTI Ati radeon

čaues... už opravdu newím kde už jinde se zeptat. Mám problém s Batman Arkham asylum, který mi pokaždé po určité době hraní padne(zčerná mi obrazovka a repráčky začnou bzučet,, a z toho už se nedá dostat takže musím počítač vypnout a zapnout). Co jsem se dočetl tady na Tiscali tak hra působí náročněji(a nepodporuje určité efekty) na počítače s ATI radeon grafikou k jejímž šťasným vlastníkům patřím.x) Našel jsem na zahraničních servrech, že tenhle problém neni ojedinělý,, řešení jsem se přesto nedozvěděl... Už jsem aktualizoval ovladače garfiky, zkoušel různé nastavení graf. hry, instaloval patch, pořád to dělá dál(někdy po 2, někdy po 10minutách hraní padne) u žádné jiné hry tento problém nemám(MAfie2, Shogun2, crysis...) Hra je naprosto super, ale tento malý detail mi dojem trochu kazí.x)
    • kostejnesmrtelny
      Hele, děje se ti to periodicky, průběžně? Nebo jenom na jednom místě ve hře, kdykoliv tam dojdeš? Protože jestli je to ta druhá možnost, tak bych možná věděl *1* *1*
      • Začínal jsem to už 3x padá pokaždý v přibližně těch samejch místech.. Když si to tak vybavuju tak v pár situacích mě to pokaždý padlo v úplně stejnou chvíli...daleko sem to ani jednou nedohrál.xD
        • kostejnesmrtelny

Valve spustilo více než 100 nových serverů pro DotA 2.

Možná se teď dopustim spoileru, ale on je tam takovej kanadskej žertík, kterej mě donutil i přeinstalovat OS *1* - ta hra tak jako zatuhne, a pak se asi po 40 vteřinách rozběhne znovu s prohozenejma rolema Batmana a Jokera. Je to tuším jedna z těch částí, kdy je Batman otrávenej Scarecrowovým plynem. Když mi to pak došlo, tak jsem málem vyhodil PC z okna, no co ti mám povídat *1*

Tak jestli to není zrovna tohle.
    • To zni jako problem s teplotou ale je zase dost divny ze by to delal jen Batman. Stejne bych si to radsi pohlidal. Procesor i grafiku. Jinak grafika ti nepodporuje physX ale z toho si nic nedelej stejne jsou to jen litajici papiry na zemi a par vlajicich hadru po stenach.
      • Jazz
        Když to zapneš na ATI, tak to počítá CPU a ne GPU
        • Ta hra jede(když jede). tak čistě, bez sekání - vysoký detaily. By se měla aspoň sekat a né to po 5minutách zalomit. Můj komp tu hru asi nemá rád...
  • Vítězné fanarty soutěže pořádané BioWare, které dotyčného vynesly do placené židle vývojáře.

Nadhera!
  • Více než 800 fotek z letošního ročníku Comic-Con.

To není Comic-con, protože ani na jedné z těch 800 fotek není Sheldon a Sheldon by si Comic-con dobrovolně ujít nenechal... *3*
    • Ovšem pokud by měl možnost v té době dostat Willa Wheatona... *15*
  • Amylee.Anderson

Importovanou postavu z Mass Effect 2 si budete moci v Mass Effect 3 ještě trochu upravit.

Doufam, že tam budou lepší a delší vlasy :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit