Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jazz

Třetím dílem herní série Mass Effect nekončí.

Néééé!
  • Fanouškem předělaný design konzole X360 do motivu Call of Duty: Modern Warfare 3.

holčina je šikovná, ale střeva xboxu jsou tragický tojsem docela čuměl, v negativním slova smyslu
  • Fanouškem předělaný design konzole X360 do motivu Call of Duty: Modern Warfare 3.

A to se vam jako libi?
  • Life of headless kamikaze!

http://www.youtube.com/watch?v=tLX8Om54KBw
    • Muhahaaa
      Tak tohle jo.
      Ke hre me to sice prilaka tezko, ale funny je to teda as šit...
  • Origin

Hezké. To by mě zajímalo, jestli něco takého je i na Steamu.
    • Jazz
      Samozřejmě, že není.
      Tohle je hodně velká čůrákovin* od EA *16*
      • jeden se ptal ea podpory a nikdy to dělat nebudou nebo nemají v plánu navíc tam mužež dat klíč znova a hrát kde je problém?
        • A co jsi cekal ,ze ti reknou? "Ano po 2 letech necinosti vase hry odstranime z vaseho uctu."
          Nebud naivka.Proste to,ze tam tahle poznamka je,jim umoznuje to opravdu udelat.
          Pro me osobne je tohle duvod,proc si z originu nic porizovat nebudu.
          • blizzard a ostatní firmy ti mužou smazat account bez udání důvodu.. kvůli tomu snad přestanu jejich hry kupovat?
            • O tomhle jsem před časem četl když se to aktuálně probíralo, samo EA to ovšem potom popřelo s tím, že se o hry nemusíte bát - uvidíme za dva roky :)
            • Jenže Blizz, Valve a skoro všichni tam mají "mohou smazat", jen EA tam mají natvrdo, že to smažou ("WILL be removed" nebo tak něco).
        • Jazz
          Promiň, ale ptát se jejich podpory *1*
          Jeden ti řekne, že nic dělat nebudou a druhej, že jo, takže na jejich podporu bych se radši neobracel *15*
    • froztik
      Pokud vim tak ne. :)
  • Tony Hawk

Tak ted mi nejak dochází souvislost mezi velkým odhalením Neversoftu na Gamescomu a touto novinkou. Potěšilo by mne kdyby byl nový THPS na PC :-)
  • NEkromanT

Nepotvrzené systémové požadavky Star Wars: The Old Republic.

Nepotvrzene ? Vzdyt jsou vyveseny na oficialnich strankach jako minimalni
  • Známý analytik a prořízlá huba Michael Pachter si nemyslí, že cena konzole Wii U přeleze hranici...

To by dokázalo předpovědět i malé dítě poněvadž= když X-BOX a PS3 stojí pod 7000,- tak když je tachnicky WiiU na stejné nebo podobné úrovni, tak zákonitě numůže přesáhnout hladinu těch 7000 tisíc... Ten Pachter už neví co by plácnul, jeho dráha analytika se blíží konci... *6*
    • smejki
      cena zařízení není dána náklady na technologii ale jeho hodnotou *3*
      • Song, který nahrál Ice-T s jeho skupinou pro Gears of War 3 mód Horde 2.0 vyjde 2. srpna.

Každopádně WiiU podle mě nemá vyšší hodnotu než PS3 nebo X-Box 360. A jelikož bude Nintendo chtít zaujmout co nejvíce konzumentů (HC i Casual hráčů) tak ta cena už ze zásady nemůže překročit těch 7000,-. Můj názor *5*.
        • Beefcake
          A z čeho tu "hodnotu" kalkuluješ?
          Výkon snad zákonitě MUSÍ mít přinejmenším stejnej, +tabletovej ovladač, nejspíš pohybovej, a kdoví jaký vychytávky.
          Proč by proboha mělo mít menší hodnotu??
          • X-BOX s kinectem taky nestojí v jednom baliku více jak 400 dollarů...
  • Sasha Grey skončila?

A dyť jí vůbec není podobná.
    • Sasha Grey skončila?neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *4*
  • PopCap spustil nový požírač času na Facebooku – hru PigUp! s létajícím prasetem v hlavní...

Kde se da sehnat info kdy a jaky hry vychazi an fb ? Dik .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit