-
Hackeři ze skupiny Lulzsec to s tou nečinností dlouho nevydrželi. Po třech týdnech si došlápli...
Nevim jestli vtipálci, ale attention whores jsou to určitě.. -
NCSoft představí na Gamescomu "velké odhalení". Zatím nevíme čeho, ale 17. srpna budeme na místě...
Bude se to týkat jejich největšího projektu - Guild Wars 2? (Zřejmě ne, ArenaNet má vlastní malá překvapení na gamescom, tudíž velké "world exclusive" odhalení nemá moc smysl. Na druhou stranu nepadlo od NCsoftu nic o přítomnosti jiných "jejich" her na gamescomu.) Bude se to týkat Blade & Soul? (Možná - release date, beta). Nebo že by přechod nějaké hry na F2P model? (Aion, Lineage) Či oznámení nové franchise/hry? (Třeba od Carbine studios, což je tým lidí, kteří stáli za WoW nebo Falloutem.) Možností je spousta... *3* -
-
Ja by som tipol novu classu pre GW2 (este stale su 2 neodhalene, right?). Alebo este lepsie - otvorena beta GW2, to by som bral vsetkymi desiatimi ^^
-
-
NCSoft představí na Gamescomu "velké odhalení". Zatím nevíme čeho, ale 17. srpna budeme na místě...
uz iba jedna neodhalena ale kazdy fanusik aj tak vie ze to bude Mesmer :P
tu betu by som bral aj ja ale pocul som ze to ma byt closed beta takze mala sanca ze si vyberu prave mna :(
-
-
nebo Lineage III -
-
no keby je to lineage III,tak by som sa tesil jak maly chlapec :) ale tipujem ze to bude daco z GW2 alebo ten novy datadisk do L2 - goddess of Destruction
-
Tak na takové oznámení čekám už pár let >.>
Edit: A proto to bylo taky to první, co mě napadlo.
-
-
-
Nástupce konzole X360 bude mít podle AMD stejnou grafickou úroveň, jako filmový trhák Avatar.
No me se to tak nerealny nezda. Asi jsem sam, ale avatar se mi zdal opravdu osklivej a ne zrovna jako vrchol CGI grafiky. -
-
Tak to by me vazne zajimalo,co povazujes za vrchol CGI.A nemyslim to nejak urazlive,vazne me to zajima.
Jen teda doufam,ze to nesoudis podle nejake stazene verze v mizernem rozliseni.
-
-
Zatímco PS3 a X360 verze Call of Juarez: The Cartel vychází v ČR již tento pátek (22. červenec),...
Aaaargh tyvole! To fakt potěší, hlavně sem si řikal, že nemám co hrát, tak že zkusim tohle.. i kdyby ta hra stála za h****, tak jde prostě o princip.. Nemám nic proti konzolím jako takovejm, ale už mě začíná sr*t neustálý rušení a oddalování PC verzí, portů z konzolovejch verzí atd.. -
Zatímco PS3 a X360 verze Call of Juarez: The Cartel vychází v ČR již tento pátek (22. červenec),...
Obávám se že spíš to druhý. -
Valve chystá lepší, silnější a rychlejší STEAM klient.
chci jen jedno - aby zůstal černý -
-
Toz podporu skinu to ma, tak snad tam i nekdy nejake pribudou.
Me by se zas libil nakej plugin support. -
-
že by z toho byl další plnohodnotný prohlížeč? *4*
-
-
-
Půl hodinka záběrů z Resistance 3 (intro obsahuje spoilery z druhého dílu!)
tahle ukazka me presvedcila ze si to poridim.je opravdu lepsi ze se nebude hrat za vojaky a dost me to pripomina HL2 :-).vypada to zajimave -
Ale že to oznámily brzo :D V den vydání oznámit že PC verze se odsouvá na září. :-) -
Nástupce konzole X360 bude mít podle AMD stejnou grafickou úroveň, jako filmový trhák Avatar.
Tak už jsem se dlouho nenasmál..... děkuju *1* -
-
Ano, podobně by se lidé smáli, kdyby někdo dva roky před příchodem X360 tvrdil, že hry na něm budou mít grafiku jako mají.
-
-
Půl hodinka záběrů z Resistance 3 (intro obsahuje spoilery z druhého dílu!)
to ano, ale Avatar je špička filmového CGI, a to většina dnešních her nedosahuje kvality animace ani grafiky několik let stareho CGI FF:ESENCE ZIVOTA, takže je to pěkný PR článek, ale to je vše -
-
Njn. ale treba u FF:EZ renderovali jen vlasy hlavni predstavitelky nekolik hodin. To jsou pro hry zbytecne detaily a je mozne je nasimulovat temer k nerozeznani na dnesnich lowend grafickych kartach za behu.
CGI je takove brute-force reseni - navic ve velmi vysokych rozlisenich oproti hram. Hry pouzivaji ruzne "podvody", kde dokazou vygenerovat relativne srovnatelny vysledek pouzitim jine techniky za zlomek casu.
Videli jste tech demo U3 engine? To je myslim srovnatelne s CGI filmy a bylo generovano v realtime na soucasnem (high-end) HW. -
Veškeré CGI je renderováno na superpočítačích, kterým to může trvat několik hodin a někdy i několik dní vypotit podobný výsledek. Dnešní nejvýkonnější grafické čipy mají FLOPS na úrovni superpočítačů 10-12 let zpátky. To samozřejmě ještě neznamená real-time efekty těch filmů 10-12 let zpátky. Každopádně v tento moment grafické čipy rostou tempem 1000x výkon za 10 let. Tudíž to rozhodně není nějakých 50 let daleko, jak se snaží tvrdit ten de*ent dole.
-
Asi tak.Ono jeste nejakej ten patek bude trvat,nez se dostaneme na uroven toho Final Fantasy,natoz avataru.Vizual a animace na urovni avatara v realtime je zatim hudba budoucnosti.
-
-
Jestli tomu co si tedkom placl vazne veris,tak ses opravdu hodne velka naivka.Vygoogluj si neco o tom ,na jakem HW a jak dlouho se rendrovaly jednotlive sceny v avatarovi a pak ti mozna dojde ,ze to co jsi placl je pekney nesmysl.Jedine ze by nastupce xboxu neprisel v nejlblizsich 5 letech,mozna vic.
-
-
Věřím tomu, neb si to pamatuji. Ale ty máš jistě větší znalosti ohledně real-time renderování, historie, budoucích technologií a tak dále. Já jen chtěl poukázat, že tu je ne zanedbatelná možnost, že by to tak klidně mohlo být místo skákání do bandwagonu a psaní "ololo to urcite to je blbost to ja vim"
-
-
Problem je to,ze placas nesmysly.Uroven dnesniho realtime vizualu ve hrach v mnoha ohledech nedosahuje ani jiz zminene filmove Final fantasy,coz je nekolik let stara zalezitost.Natoz pak urovne avatara apod novodobych zalezitosti.
Ono se staci priste trochu zamyslet.
Srovnavat tohle s tim co by kdo cekal od xboxu360 2 roky pred vydanim je uplne mimo.
-
-
-
-
-
Co Avatar, on by úplně stačil DVANÁCT (12) let starý film Final Fantasy, Spirith Within. Nebo i první Jurský Park. Nebo druhý Terminátor... Tohle je to nejblbější prohlášení jaké může kdo udělat, pokud jde o realtime grafiku. Můj tip je, že Avatar v realtimu tu bude tak za 50 let, nebo déle (nejen grafika a textury, ale i fyzika a animace). -
-
Valve chystá lepší, silnější a rychlejší STEAM klient.
Tvůj tip je ale postaven na 5 vteřinovém cucání z prstu, ne na ničem konkrétním. Hlavně nemáš žádnou šajnu o vývoji technologií a plácáš nesmyslná čísla. -
-
Jistě že je to cucání z prstu, jako cokoliv, co se týká předpovídání budoucího vývoje technologií. A plácl jsem jen jedno číslo - 50 let... 10-20 let mi přišlo málo vzhledem k současnému vývoji technologií a těch 50 let tam poskytuje určitou rezervu pro potřebný zlom v technologiích (polovodičové součástky, jaké se používají dnes, nemají šanci obstát do dalších desetiletí).
A vůbec, tvojí reakci stejně nechápu :D
-
-