-
Automatický DVD měnič pro X360 - pěkná vychytávka.
Ježiš no tohle je paráda. Za něco takovýho jsem se modlil nesčetněkrát:) -
Historie a vývoj herní série Grand Theft Auto.
A co jeji budoucnost? Ma uz Rockstar na jaro nejakou pecku oznamenou? Nebude to letos snad "jen" Max Payne, ne? -
Historie a vývoj herní série Grand Theft Auto.
Moc pěkné!! Jenom mě tak trochu zaskočilo, že jsem "objevil" skrytý díl GTA - GTA:Advance *8* Hrál to tady někdo? O čem to je? Asi se nikdo nepříhlasí tady, když se prodalo do dnes jenom 0.1 milionů kusů a navíc na Game boy *1* -
Automatický DVD měnič pro X360 - pěkná vychytávka.
ta lednice ho stejne dostala :-) -
-
Nic co by nespravil pojizdným minibarovým měničem. :)
-
-
Cosplay ve stylu bojovnice Kitany z Mortal Kombat.
No mohla by se trošku osluníčkovat holka :) -
Šéf 2K Games se snažil bránit přeměnu XCOM na FPS - prý to není kvůli komerci, ale protože...
Já bych si tak rád zahrál starý dobrý X-COM, který by akorát prošel faceliftem *7* proč to jako nejde?? *9* -
Šéf THQ věří, že Google a Apple brzy vstoupí na trh se svými konzolemi.
no jedna sa volá iOS (iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV (ta snáď čoskoro dostane aplikácie)) a druha Android (všetky tie mobili a tablety a nesmieme zabúdať na Google TV) -
Šéf 2K Games se snažil bránit přeměnu XCOM na FPS - prý to není kvůli komerci, ale protože...
Mlčeti zlato, mluviti h*vno jste chtěli napsat? Taková google napověda. -
Šéf THQ věří, že Google a Apple brzy vstoupí na trh se svými konzolemi.
To by nam jeste chybelo,aby bylo na trhu jeste vice hernich platform a kazda z nich mela vlastni exkluzivni tituly.... -
Tak jestli pánové tohle začnou říkat pořád....je po strategiích...definitivně. -
-
Bohužel, o strategie (hlavně turn-based) není mezi vydavateli zájem. Semo tamo dorazí nějaká pecka z "východního bloku" a teď snad Heroes 6. Už to asi nebudou klasičtí HoMAM, ale moc vybírat si nemůžeme. Dobrá hra by to mohla být. Taky z toho nejsem nadšenej...
-
-
Jj. Ještě tu Civku a s přviřenýma očima Total War bych k tomu počítal. Ale je fakt, že v tomhle žánru prostě moc velkej výběr není. KDyž je řeč o turn based strategiích, tak tenhle nedostatek kompenzuju deskovejma hrama, poněvadž ty jsou skoro všechny turn based:)))....jen mít kruci po ruce vždycky ochotný hráče..:(((
-
-
Než bych sehnal grupu hráčů na deskovku, tak to už spíš nějakou turn-based AAA hru vydá Activision nebo EA... *8*
-
-
*1* Pěkný. S tímhle mám taky trochu kříž, ale naštěstí žena a brácha jsou téměř vždycky k dispozici, takže se to celkem dá. Už aby ten náš capart na to měl roky...
-
-
-
-