-
Valve chystá lepší, silnější a rychlejší STEAM klient.
Klient bude pořád stejný, jen servery na stahování dat budou fungovat na jiném principu (klasické http přenosy). A to takovém, který je v internetu naprosto běžný a světová síť je pro něj optimalizovaná (viz třeba to lokální cachování u ISP). -
-
Jak fungují nyní?
-
-
Takové O2 si na svých páteřních linkách chachuje často stahované soubory a může je potom nabízet mnohem rychleji, aniž by se to třeba zase muselo hnát kabelem pod Atlantikem. Nebo to umožňuje pokračovat v dočasně přerušeném přenosu (spíš ve více lokálním měřítku na podnikových sítích), kdy nějaký server v cestě dál data stahuje a klientovi je pak hodí najednou.
Ale jinak největší výhoda je ta, že je nyní možné stáhnout jen části souborů (ty rozdílné)... Takže už nebude potřeba u 1MB patche na Company of Heroes stahovat 7 GB dat.
-
-
-
Unikly obrázky z alfaverze multiplayeru Battlefield 3.
i na nejnizsi detaily to vypada lepe jak mw3 -
-
Řekl bych, že se tady značně vytrácí objektivita. Zcela jasně vypadá MW3 oproti těmto screenům BF3 v alfa verzi se zabugovanou grafikou lépe. BF3 vypadá ve videích úžasně, jsem zvědav na to, jak bude optimalizován a jak poběží na různých sestavách. MW3 už není MW a tím pádem ani CoD, když ho tvoří směsice 3 studíí, z čehož asi 3% jsou původní vývojáři série Call of Duty. Nedá se proto čekat nic zázračného. Studio dalo příkaz vytvořit další díl a naservírovalo jim podporu, aby měli alespoň něco proti konkurenci. I tak si ale hru zahraji, nemusím vytvářet bezduché kecy o tom jak je to hra o ničem, když jedinné co jsme viděli, jsou záběry z traileru.
-
-
Nástupce konzole X360 bude mít podle AMD stejnou grafickou úroveň, jako filmový trhák Avatar.
A vi o tom James Cameron? ;) -
-
No jasný, Cameron dělá přece dalšího Avatara rovnou pro Xbox!
-
-
Nástupce konzole X360 bude mít podle AMD stejnou grafickou úroveň, jako filmový trhák Avatar.
Mozna tim mysli ze jen filmecky budou stejne jak u Avatara ve full hd super kvalite *1*, jestli mysli ze ingame grafika bude vypadat stejne uzasne jak pocitacove vytvorene sceny z filmu tak tady musel nekdo z AMD spadnou z hodne velky vysky na hlavu *1* . I kdyz ten nastupce bude az za nekolik let takova uroven grafiky mi neprijde realna. -
Jedenáctiletý klučina zaslal Codemasters několik svých fan artů s motivem DiRT 2, vývojáři...
Za mejch mladejch let jsem taky obcas nekam posilal obrazku ale fan art se tomu tenkrat jeste nerikalo :o) -
Jedenáctiletý klučina zaslal Codemasters několik svých fan artů s motivem DiRT 2, vývojáři...
zdá sa, že mladá generácia už ani nevie čo je to poriadna závodná hra. pri tej hre som vydržal 4 hodiny a pritom po 3 sa už všetko začalo opakovať. ešte aby som nejaké artworky kreslil... *1* kde sú tie časy keď sa hrávali hry ako colin mcrae rally 2 či need for speed underground 2... ja by som mu poslal aspoň burnout a nie nejakú "špinu" *1* -
-
NFS U2 je moje srdcovka, ale dát ho jako etalon výtečné závodničiny je... neuváženost
-
-
Dva hráči se zasnoubili skrze MMORPG Rift - ach, ta romantika.
To mě připomína když jsem hrával gers of war 2 na xboxu 360 tak jsem se seznámil s holkou se kterou už žijí 2,5 roku a máme s polu dítě stáva se to -
-
pics or didnt happen
-
A copak asi dostalo dítko na své první narozeniny... Mohu hádat? *1* *5*
-
-
prvni narozeniny teprv bude mýt
-
-
Talíře? Na to je ještě moc mladý ne?
-
-
na talíře je ještě mala.p.s.je to holčička
-
-
-
-
-
všude kam klikám, tak ten fanart nikde není... :( (možná protože ani žádnej není :+O -
Vývojáři Dead Space 2 si věřili a do hry zakomponovali "zprávu", s tipem průměrného hodnocení...
Jestli je ta "zpráva" i v PC a PS3 verzi hry, tak tam se hoši nestrefili. -
Aha tak to priste napisu ze mi je 10 a treba to taky vyjde *1*