Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SA-reg

Far Cry 3 se nechá inspirovat seriálem Lost (Ztraceni).

Tak to jsem teda zvědavej...
  • kostejnesmrtelny

Valve spustilo více než 100 nových serverů pro DotA 2.

Mě z těch Valve asi jednou fakt klepne.
    Loni v říjnu oficiální oznámení, od tý doby ani písmenko, a teď najednou BUM!, je tu beta *8*
    Tak ať už je to tady, HoN už je úplně v hajzlu *1*
  • Far Cry 3 se nechá inspirovat seriálem Lost (Ztraceni).

Jen to ne
  • Rozhodněte o vzhledu ženské hlavní hrdinky v Mass Effect 3.

Ty postavy se lisi snad jen barvou kuze a strihem/barvou vlasu. Libi se mi provedeni dlouhe-blond... Stejne budu hrat za muze.
  • Norský terorista Anders Behring Breivik se připravoval na válku s islámem skrze Call of Duty: Modern...

Jeden z viníků pátečního masakru jsou i média, které soustavně vyvolávají a prohlubují v široké veřejnosti xenofobní strach ze všeho "neevropského". A "informaci" podobné té v záhlaví, jsem s ironickým šklebem očekával od soboty.
    • Prijde mi to asi jako pripravovat se na pristani na mesici pomoci Commandera Keena :o)
  • prestigo88

Duke Nukem je umělec a portrétuje svého kolegu. 

Sám sem na tý tabuli zkoušel něco rozumnýho namalovat a je docela těžký, takže klobouk dolů. Btw. ten song mě teda zaujal víc *1*
  • Mrkněte na pěkné akční figurky postav z Batman: Arkham City.

Figurky pěkný ale taky jakou pálku za ně budou chtít ?
  • MrSanta

Gameplay video z nedokončené verze The Elder Scrolls V: Skyrim.

Sice žádné nové záběry, ale zase to má zvuk. Konečně jsem slyšel dragon shout *1*.
    Chudák ten bojovník v 0:50 - "Come on monster" - *chramst* *15*
  • froztik

Gameplay video z nedokončené verze The Elder Scrolls V: Skyrim.

Neměl jsem to sice původně v plánu, ale začínám uvažovat o koupi. Vypadá to opravdu zajímavě.
  • Potvrzeno: Třetím dílem herní série Mass Effect nekončí.

Ještě aby jo, když se BioWare rozodli v druhém díle absolutně vůbec nehnout s hlavní dějovou linkou.
    • Souhlas, dvojka nikam příběh neposunula, první díl byl po příběhový stránce jízda od začátku do konce. Dvojka jen shánění parťáků a... konec. Podle mě tohle všechno rozsekne třetí díl a taky snad smysluplně završí. A další případný díly budou snad těžit jen z universa Mass Effectu a Shepardovou odsunou na druhou kolej nebo uplně minou. Už by mi to přišlo divný, že je v celým vesmíru jen jeden hrdina *1*

Za sebe pořád doufám, že trojka bude příběhově nejvíc nabytá.
    • Shepard zabit, po třech letech (nebo kolika) oživen aby postupně zjistil, že se na dráhu nízkotučného mléka řítí invazní flotila robotů, z nichž jeden rozsekal polovinu obrany. A v procesu se zbavil Collectorů sužujících lidstvo. Není to posun do dálky, ale posun to je.

...ten tag se neumí zavřít?
      • Nez to opravi, musis to napsat takhle:
        <i><spoiler>skryty text</spoiler></i>

abcdefghi.
      • Cosi
        tag musíš uzavřít < / spoiler >
        • Však to mám na mysli. Nejde.
          • Cosi
            Máš pravdu a přitom když jsem psal do diskuze ke Ghost Recon online v době psaní příspěvku bylo vše ok a teď už je to taky celý "zaspoilerovaný" jako tady. Musíme počakt až to opraví.
      • Jistě, posun to je, ale... V jedničce se naznačila parádní dějová linka, z niž ve dvojce naprosto nic nepokračuje, pouze se vytvoří nové okolnosti a ty se uzavřou. Takový filler (či samostatná epizoda), který ani nemusel vzniknout a hlavního příběhu by se to skoro nedotklo.

Ale nechápejte mne špatně, ME2 je i tak naprosto fenomenální. Jen se bojím, že to přešlapování ublíží Shepardově trilogii - máme tu příběhově skvěle rozjetou jedničku, příběhově přešlapující dvojku a příběh trojky kvůli tomu může být dost uspěchán. Doufám ale, že se mýlím... Jenže... Dragon Age 2... :-/
    • Končí jenom Shepardovo dobrodružství. Bioware by byli sami proti sobě, kdyby se do ME dál neždímali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit