-
Beat Hazard Ultra příchází po PC a XBLIG i na PSN, vylepšená o multiplayer.
tak multak ma i na PC, nak tu formulaci nechapu. -
25 nejočekávanějších her podle výsledků ankety Famitsu.
A ja z nich neocekavam zadnou *1* -
-
Já z nich očekávám většinu .
-
Tak to si prdlajz japko. Nechápu proč sem furt dávají ty nesmysly japonský jako je ten žebříček nejprodávanějších her - kvůli tomu, že je odtam ps3? ..
-
-
*7*
Mě to třeba zajímá .
A celkově by mě zajímalo co je to za novej stupidní výraz "japko" .
-
-
-
Limbo vyjde na PSN 20. července, na Steam dorazí 2. srpna.
Paráda, druhyho srpna mám zrovna narozky. Už vím, co si pořídím za dáreček :) -
-
Neztrácí to pak smysl, když daruješ sám sobě? :) Teoreticky můžeš slavit každej den, že jsi ještě na světě. *1*
-
-
Ono spíše taky potěší, když něco dobrého vyjde akorát na narozeniny. Na ty moje třeba vyjde Deus Ex HR ;o) No a taky si ten dárek budu muset přidělit já :)
-
-
-
IO Interactive se zřejmě v budoucnu vrhne na pokračování Freedom Fighters.
To bych byl jedině rád :-) Když se na to vrhnou, doufam že z toho neudělaj blbost jako většina dnešních pokračování... FF je perfektní hra -
-
Já bych to viděl i nadějně, jelikož mně pokračování her v rukou IOI ještě nezklamala (Kane & Lynch hry jsem nehrál). Dokončí nového Hitmana, bude to parádní hra a pak, hůrá, tvořit Freedom Fighters *4*
-
-
V pátek odhalená doporučená a minimální HW konfigurace pro Battlefield 3 byla smyšlená.
To se vědělo už v ten den -
-
Takže jsme se o tom už později neměli zmiňovat?
-
-
Irrational Games (Bioshock) se cítí být ovlivněno hrami jako je Batman: Arkham Asylum.
keby boli ovplyvneni radsej System shockom *12* -
-
To mi povídej *4*. Ken Levine se nechal slyšet, že pokračování System Shocku nezavrhuje - naděje umírá poslední. Vydělají spousty penízků na BioShock: Infinite a pak nám třeba splní dlouhodé přání - System Shock 3 *1*
-
-
No ještě to tak. To bych se radostí zbláznil a podělal zároveň ;o)
-
-
To bys byl posranej blázen :)
-
-
být pointa mého příspěvku ;o) Radost by se v tomto případě nedala ani vyčíslit, ani slovy vyjádřit ;o)
-
-
-
-
-
První ozánky do Call of Duty Elite budou rozeslány 14. července.
Pozor na překlep "ozánky". Asi se v tom trochu vyžívám. Tak mi to odpuste. *4* -
-
Díky - opraveno.
-
-
V pátek odhalená doporučená a minimální HW konfigurace pro Battlefield 3 byla smyšlená.
Kupodivu :D, pro Tiscali: stačilo by aspoň číst komenty *1* -
Herní sérii Might & Magic je 25 let - podívejte se na narozeninový artwork.
Stále doufám v návrat série M&M. I když moc optimisticky to nevidím *9* -
-
Herní sérii Might & Magic je 25 let - podívejte se na narozeninový artwork.
Já pevně doufám, že ta změna jména znamená, že se mužeme těšit na další hry ze světa MaM. Ať už jde o strategie , FPS , RPG...každopádně artwork už jsem si hodil jako pozádí plochy *3* *15*
-
-
Tento týden má být pro fanoušky Batman: Arkham Asylum fantastickým.
*1* Arkham city, vztahuje se to k novému dílu. I když samozřejmě fanoušci dílu prvního to budou dozajisté taky. -
-
Už aby ta hra vyšla, začíná být moji noční můrou *2*
-