Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand

Beat Hazard Ultra příchází po PC a XBLIG i na PSN, vylepšená o multiplayer.

tak multak ma i na PC, nak tu formulaci nechapu.
  • 25 nejočekávanějších her podle výsledků ankety Famitsu.

A ja z nich neocekavam zadnou *1*
    • Requiem1990
      Já z nich očekávám většinu .
    • Tak to si prdlajz japko. Nechápu proč sem furt dávají ty nesmysly japonský jako je ten žebříček nejprodávanějších her - kvůli tomu, že je odtam ps3? ..
      • Requiem1990
        *7*
        Mě to třeba zajímá .
        A celkově by mě zajímalo co je to za novej stupidní výraz "japko" .
  • Limbo vyjde na PSN 20. července, na Steam dorazí 2. srpna.

Paráda, druhyho srpna mám zrovna narozky. Už vím, co si pořídím za dáreček :)
    • Neztrácí to pak smysl, když daruješ sám sobě? :) Teoreticky můžeš slavit každej den, že jsi ještě na světě. *1*
      • Hanzales
        Ono spíše taky potěší, když něco dobrého vyjde akorát na narozeniny. Na ty moje třeba vyjde Deus Ex HR ;o) No a taky si ten dárek budu muset přidělit já :)
  • IO Interactive se zřejmě v budoucnu vrhne na pokračování Freedom Fighters.

To bych byl jedině rád :-) Když se na to vrhnou, doufam že z toho neudělaj blbost jako většina dnešních pokračování... FF je perfektní hra
    • obracenyKybl
      Já bych to viděl i nadějně, jelikož mně pokračování her v rukou IOI ještě nezklamala (Kane & Lynch hry jsem nehrál). Dokončí nového Hitmana, bude to parádní hra a pak, hůrá, tvořit Freedom Fighters *4*
  • V pátek odhalená doporučená a minimální HW konfigurace pro Battlefield 3 byla smyšlená.

To se vědělo už v ten den
    • Takže jsme se o tom už později neměli zmiňovat?
  • skaven123

Irrational Games (Bioshock) se cítí být ovlivněno hrami jako je Batman: Arkham Asylum.

keby boli ovplyvneni radsej System shockom *12*
    • MrSanta
      To mi povídej *4*. Ken Levine se nechal slyšet, že pokračování System Shocku nezavrhuje - naděje umírá poslední. Vydělají spousty penízků na BioShock: Infinite a pak nám třeba splní dlouhodé přání - System Shock 3 *1*
      • Hanzales
        No ještě to tak. To bych se radostí zbláznil a podělal zároveň ;o)
        • To bys byl posranej blázen :)
          • Hanzales
            být pointa mého příspěvku ;o) Radost by se v tomto případě nedala ani vyčíslit, ani slovy vyjádřit ;o)
  • Cosi

První ozánky do Call of Duty Elite budou rozeslány 14. července.

Pozor na překlep "ozánky". Asi se v tom trochu vyžívám. Tak mi to odpuste. *4*
    • Díky - opraveno.
  • V pátek odhalená doporučená a minimální HW konfigurace pro Battlefield 3 byla smyšlená.

Kupodivu :D, pro Tiscali: stačilo by aspoň číst komenty *1*
  • Herní sérii Might & Magic je 25 let - podívejte se na narozeninový artwork.

Stále doufám v návrat série M&M. I když moc optimisticky to nevidím *9*
    • Herní sérii Might & Magic je 25 let - podívejte se na narozeninový artwork.

Já pevně doufám, že ta změna jména znamená, že se mužeme těšit na další hry ze světa MaM. Ať už jde o strategie , FPS , RPG...každopádně artwork už jsem si hodil jako pozádí plochy *3* *15*
  • Cosi

Tento týden má být pro fanoušky Batman: Arkham Asylum fantastickým.

*1* Arkham city, vztahuje se to k novému dílu. I když samozřejmě fanoušci dílu prvního to budou dozajisté taky.
    • Už aby ta hra vyšla, začíná být moji noční můrou *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit