-
Provokativní socha Christie Monteiro z herní série Tekken.
hmmm ... obič PVC figúrka akých sa v jp predávajú mraky -
-
Provokativní socha Christie Monteiro z herní série Tekken.
tož robka je to pěkná, ale fakt je škoda, že jen z PVC :-)
-
-
Holky v bikinách po sobě cákají vodu, cvičí, líbají se... aneb jak nalákat diváky na trailer...
Raději bych si zahrál s těmi dívkami než samotnou hru, která nevypadá zrovna nějak nejlépe. Navíc si myslím, a to na 1000, že s holkama by byla daleko větší zýbava *1* -
-
Holky v bikinách po sobě cákají vodu, cvičí, líbají se... aneb jak nalákat diváky na trailer...
když už marketing zvolí tenhle zoufalý typ reklamy, tak to je ta hra bezpochyby totální sra... :-)
-
-
V map packu Suicide Blitz 2 do Left 4 Dead 2 se nachází Portalový easter egg.
Tenhle týden jsem koupil L4D2 za 4 euro. Už se dost těším až to projedu i s map packy :) -
V map packu Suicide Blitz 2 do Left 4 Dead 2 se nachází Portalový easter egg.
Nebyla tu tahle bleskovka par dni zpatky ? :) -
Několik dortů, které potěší srdce každého hráče.
The cake is a lie! -
Prostředí z The Legend of Zelda: The Wind Waker takřka ve fotorealistické grafice.
Sakra, já si CHCI Wind Wakera zahrát, ale sehnat ho levně je docela nemožné...:(
A to bych ještě musel sehnat GameCube konzoli...:/ -
-
hmm jedna od každého mam pod telkou ale už som to dlho nehral (ani nezapol GC) hmmm dostávam naň chuť
-
-
ARMA 2 zdarma
na greenmangaming si můžete "koupit" ARMA 2, Men of War a Tower Bloxx Deluxe pomocí voucherů zdarma
http://www.greenmangaming.com/thesun/ -
Filmová adaptace Uncharted má nového režiséra - úspěšného Neila Burgera.
Bylo by možné dávat takovéto odkazy na imdb? Nebo je to kvůli češtině? Já jen, že toho na csfd moc není :) Ale pokud je to problém, tak holt nic...vždy si to dovedu najít i sám... :) -
-
Říkal jsem si, že čtenáři raději uvítají informace v češtině. Pro příště zkusím vymyslet tedy nějakou alternativu, aby byly spokojeny oba tábory *3*-
Díky za připomínku a přeji hezký víkend... -
-
nemyslím, že je to potřeba. na csfd stačí jednou kliknout a člověk je hnedle na imdb přesně tam, kde být chce
-
-
Kromě toho zedd is dead.
-
-
-
-
Video prezentující možnosti handheldu Playstation Vita.
Video nefunguje, píše to: Toto video je soukromé. Omlouváme se. -
Pamatujete si na výbornou logickou hru Quadrax od Cauldronu? Právě se dočkala znovuzrození pro...
Jééé té by měl táta radost. Quadrax patřil k jeho oblíbeným...spolu s marble drop a hlavně lode runner:) Škoda, že to není na PC. -
-
Pro PC je spousta pokracovani Quadrax od fanousku (zdarma ke stazeni).
-
-
Jj, tak to se po něčem mrknu a zkusim tátu překvapit;)
-
-