-
Chcete získat Arma II, Men of War a Tower Bloxx Deluxe zdarma? Následujte instrukce britského deníku...
Upozornit na to hodinu před koncem akce... Trochu ostuda. Zvlášť, když toho byl plný Twitter (a i další místa, kde se alespoň trochu diskutují hry) snad už v pátek. -
Chcete získat Arma II, Men of War a Tower Bloxx Deluxe zdarma? Následujte instrukce britského deníku...
Stihl to nekdo ? Ja ne : / -
-
08.07.2011 v 17:36 jsem to tady v bleskovkách psal...
já to stihl :D -
-
A ted uz to nejde ? :D porad hledam , kam mam zadat ten kod :D -
-
Nejede. A kód se aplikuje tak, že ty hry hodíš do košíku a tam aplikuješ příslušné slevy. Návod na to mají ve FAQ.
-
-
-
-
No to jste teda fakt nemohli napsat dříve, že? -
díky moc! stihli jsem to tak tak :) teším se hlavně na MoW ten jsem vždycky chtěl vyzkoušet a arma bude suprova už jsem hrál free verzi a paradá tak znovu díky *3* -
-
Nevím, zda to už opravili, ale Arma se nedala hrát, protože si myslela, že je nelegální, takže dělala neuvěřitelnou paseku...
-
-
to nevím mě o vypsalo že maj zatím málo kodu tak začnu s MoW
-
-
-
Arma II zdarma good :D -
Co je hezčí než živá Lara Croft? Dvě živé Lary Croft - navíc když to válí u tyče...
Hm dobry no. Ale co se tyce pole-dancingu tak je to otresny, ty holky nic neumej, navic ta tyc je proste spatne pridelana, takze je to dost hrozny. -
Holky v bikinách po sobě cákají vodu, cvičí, líbají se... aneb jak nalákat diváky na trailer...
Kdyby se tam k sobě přibližovali k políbení dva gayové, tak tu reklamu všude zakážou, všichni jsou pohoršeni a tady to vubec neni.... -
-
tímto spotem svému zákazníkovi tvůrci říkají, že si myslí, že slintající pudy ovládaný prasák.
-
Protože dva gayové jsou opravdu nechutní *3*
-
-
A já mám stejný pohled na ženy. Nevim, jaký je rozdíl mezi dvěma ženskejma a dvěma chlapama. Homo jako homo.
-
-
Brýle s technologií, která je inspirovaná té z Kinectu, pomůže zrakově postiženým k lepšímu...
Gays = Gays
Lesbian = Hot!
Gay sex = Vomit
Lesian Sex = Extreme Boner
Asi takhle -
-
Špatnéj napis = Fail
Jinač co jsem tím chtěl říct: Kdyby jsi tam dala Gaye tam by všichni řekli že ta hra je Gay (no pun intended)
Když tam dáš lesby všichni nerdi si hru koupí
-
-
V dnešní sexistické společnosti takový názor moc neprosadíš.
-
Vědecky ti to nepovím, ale rozdíl v tom je.
Možná vytvořenej uměle (zažitejma společenskejma normama), ale... Je.
Krom toho co slýchám sám bylo i spoustou studií prokázaný, že samičky jsou obecně mnohem blíž tomu "bi" středu, zatímco samečci jsou hodně ostře "hetero", nebo "homo".
A vůbec - není to jen dnešní společností - snad sama víš, že mechanismus přitažlivosti je u dam "kapánek" složitější... -
třeba v sumě neotenických znaků takového páru *1*
-
-
-
Co tady neni? :)
btw ta reklama je jeden velky marketingovy fail. Poukazuje na to, ze ta hra musi byt fakt hodne spatna. Nerikam ze je, ale ta reklama to vylozene rika :)
Ja nahotinky rad, ale v pripadech jako tento je to silne kontraproduktivni. Kvuli podobnemu pripadu jsem pred dlouhou dobou uplne prestal navstevovat bonusweb. Kdyz chci pocist o hrach, du na herni server, kdyz chci erotiku, tak jdu jinam ;o) Podle ubytku lidi v diskuzich na onom serveru je rozumnych lidi nastesti zda se stale dost....
EDIT: jo takhle, uz jsem tu posledni vetu pochopil :D -
-
Škoda, že ty rozumní lide nepřesedlali na tiscali protože tady ty diskuzi nejsou taky žádná sláva.
-
-
no, pamatuji casy, kdy to tady byvalo i mnohem horsi ;o) Od prerodu Tiscali jde pozorovat jiste zlepseni, diskuze jsou "vice" moderovane (pred tim snad nebyly vubec) a celkove bych se dostal az k pochvale. Se soucasnou podobou i obsahem Tiscali jsem osobne velmi spokojen. Jen tak dal!
-
-
Však já taky, ze strany tiscali sem velmi spokojen ale s komunitou to stále dře a často si připadám jako v diskuzích novinky.cz
-
-
Podle mě budou diskuze na internetu vždycky takové, dokud budou anonymní a dokud tu nebude parta moderátorů pořád dohlížet a často banovat. Temp-ban je úžasná věc.
-
-
-
-
-
-
Co je hezčí než živá Lara Croft? Dvě živé Lary Croft - navíc když to válí u tyče...
no chybi tomu elegance, sexepeal, ladnost a pekne baby .. takze v tomhle pripade mozna radeji jedna ziva ne-Lara Croft .. -
No tak to je ale dost tragicky : D
A vubec, kdyz tak vidim ty posledni tri bleskovky, tak se zacinam bat aby to tu nesmerovalo do podobne onanisticky zumpy jako Bonusweb.
Pardon ze to rikam, ale jako BWfobik proste musim vyslovit obavy ; ) -
-
Buď v klidu, víkendový gulášek se ohřívá jen o víkendu a jaké přísady se do něho dají závisí na tom, co se urodilo (především) za poslední týden *3*
-
-
To je u novýho replaye zavřená diskuse??
Proboha! To je poprvé, ne?
Těžko si představit ta zvěrstva, co se tam musela drát Bohu na odiv *1* -
-
No o co tam slo?
Poda nejakej valecnej zpravodaj aspon strucny info? ; ) -
-
nejde o to co, ale pokolikáté už.
-
-
Takže klasika, jo?
No něco se stát muselo, ne?
Beru to tak, že se děvkař s tím micíkářem utrhli ze řetězu *1*