-
Podle taiwanského partnera společnosti Sony se dočkáme PS4 s pohybovým ovládáním již začátkem...
Moja nová PS3 sa u mňa hreje už celý týždeň a už môžem začať šetriť na novú :) -
-
Podle mě se jedná o průzkum trhu. To je zbytečně moc brzy.
-
-
Resistance 3 bude obsahovat PSN Pass. Škoda, že nikdo netuší, co to znamená.
Já to vím. A krom toho to bylo několikrát vysvětleno. Pro bližší informace si pusťte White Knight Chronicless 2. Ale abych tu někomu ušetřil čas - je to protibazarové opatření. -
Podle taiwanského partnera společnosti Sony se dočkáme PS4 s pohybovým ovládáním již začátkem...
Hmm, tak to si myslim take nehrozi *3* -
Do osmnácti měsíců prý mobily zvládnou zobrazit stejnou grafiku jako současná generace konzolí...
To je dneska april? *2* -
-
Zobrazit neznamená využít....
-
Italská policie zadržela několik lidi, jenž jsou podezřelí z aktivního členství v hackerké...
tak tam je problém především v tom, že konzole mají výstup pro gigantický televize nebo hi-def monitory. Pokud chce někdo dělat HDR efekty na 100 pixelovym mobilu, tak proč ne... akorát je nikdo pořádně neuvidí. A co se konzolí a jejich textur týče, tak myslim že mobily si s nima už teď můýou plácnout.
-
-
Ve Far Cry 3 budete muset čelit morálním dilema.
Já žádnýmu dilema čelit nebudu. Střelím, co se pohne;-) -
-
Ve Far Cry 3 budete muset čelit morálním dilema.
Tento komentář vyhlašuji ''Komentářem týdne''.
-
-
Uncharted 3 si nejvíce užijete ve 3D.
Pozor, ale jen na televizích od SONY. -
-
Tak to je dobra blbost. A jak to jako podle tebe PS3 pozna, k jake telce je pripojeny. :) -
-
ted ses ztrapnil...když věci nechápeš, nereaguj na ně.
-
-
Trošku komplexnejší vtípek a už je oheň na střeše. -
-
Ne kazdemu bylo dano,aby takove poznamky pochopil no *1*
-
-
-
-
-
Do osmnácti měsíců prý mobily zvládnou zobrazit stejnou grafiku jako současná generace konzolí...
olol. To už se říkalo 18 měsíců zpátky. -
-
Tak mi zde napiš svůj zdroj z těch před 18 měsíců.
-
-
Crytek se podle šéfa Microsoftu zamiloval do Kinectu.
To je paráda, celej kvájtek si projíždí anus kinectem. -
Pátý den v Summer Camp STEAMu přinesl slevy na Bully, Singularity, Doom 3, Homefront a další tituly...
Hlavne to Trine za cca 50Kc, to je povinost pro vsechny co to jeste nemaji. S temahle slevama at mi nezkousi zadnej warezak nakecat ze hry jsou drahy. -
-
nebudu nikam posílat údaje o svý kreditce, ať mi slevy na STEAMU vylížou prdel, já su to radši stáhnu
-
-
Možností je mnoho, můžeš si třeba nechat vystavit kreditku s měsíčním limitem a tu používat na internetové platby. Nebo si nechat vystavit plast s pevně danou částkou a tu si jednou za čas vždy dobít...
-
Co na to říct... no tak si na**r.
-
Na co tu kreditku tedy máš? Prodavačce jí taky neukážeš? Pokrytče.
-
-
ta prodavačka by si asi moc údajů nezapamatovala...
-
-
Proč ne? Říká ti něco pojem "paměť na čísla"? Nebo třeba skrytá kamera? Nebo terminály schopné kartu zkopírovat? A víš vůbec, že Steam si tu kreditku nemusí vůbec pamatovat? Stačí zaškrtnout jedno políčko. A navíc, informace o kreditce se ukládá jen místně, pokud vím, to znamená na klientovi a to znamená, že to na jejich serverech vůbec nebude. Dokonce si můžeš koupit "kredit" na Steam a tu kreditku pak vůbec nepoužívat. Ale né, ty radši budeš rebelovat a šířit svou nesmyslnou paranoiu dál a ještě drze prohlašovat, že "si to radši stáhneš".
-
-
RavenHolm: člověk by měl čekat zneužití karty všude a podle toho k tomu přistupovat. možnosti zde jsou. tedy se dá minimalizovat riziko i pro případ, kdy údaje o tvé kartě zjistí kdokoli...
-
Bacha na to. Steam si pamatuje údaje kreditky nezávisle na PC.
-
-
-
Nesnášíš češtinu ale používáš ji? Hmm mluvit o pokrytectví.
-
-
jj pirat si to vzdycky nejak obhaji *1*
-
-
Zdravím pane nikdyjsemnestahlhrufilmanimp3anineulozilobrazekzinternetu.
-
-
Hmm,nevsiml jsemi si,ze bych neco takoveho ve svem prispevku psal.Bez si vestit ze sve kristalove koule nekam jinam hele....
-
-
-
-
Jj,trine je skvela zalezitost a za tu cenu,to je zadarmo.Tesim se na dvojku jako malej.
-
-
Na DLC1 Exploration Pack do Test Drive Unlimited 2 se stále pracuje.
To zase bleskar neco nasel... nevadi, ze DLC1 Exploration Pack uz davno vysel?