-
Nejlepší moderní hrou současnosti je podle IGN titul Mass Effect 2.
No, je to otázka názoru IGN. Mass Effect 1 byl super zábavou. Dvojka pro mě byla velké zklamání. -
V rané fázi vývoje se prý Uncharted: Drake’s Fortune podobalo hře Biohock.
Jak je to ted s tim filmem?
Na IMDB neni nic, ale na CSFD z nejakyho duvodu tvrdej "Hraji: Robert de Niro, Joe Pesci", coz by teda byla neskutecna pecka, ale netusim v jakejch rolich : D
Mimochodem sotek opet v akci, bleskari... -
Epic Games se pustila do boje s větrnými mlýny - snaží se odstranit všechny odkazy na stažení...
Ještěže se na xboxu nekrade! *1* -
Epic Games se pustila do boje s větrnými mlýny - snaží se odstranit všechny odkazy na stažení...
Myslim že tam máte chybu . Hra vychází za 3 měsíce ne za 3 týdny -
Teaser trailer na fanouškovský film na motivy Left4Dead.
Doufám že bude i film , vypadá to výborně -
Jak by vypadala Bayonetta v západním stylu?!
Myslim si to jenom já, nebo to vypadá mnohem líp? -
-
dojem
Dovolim si nesouhlasit. Mně se líbí o dost víc jak je....přijde mi o dost stylovější...a že jsem se na ni nakoukal hezkejch pár hodin:)) -
Mě se teda líbí víc taková jaká je. Alespoň nevypadá tuctově a člověk si ji nesplete.
-
Jj vypadá to jak ženská, tu hentai hnusku by nepochcal ani pes.
-
Musim s tebou souhlasit... ten image ucitelky matematiky mi nesedi ani trochu...
-
Bohužel, musim s tebou v tomto případě nesouhlasit. Jestli si hrála hru, víš o čem mluvim.
-
-
Treyarch si v DLC Annihilation do Call of Duty udělalo srandu z vlastní chyby, která se vyskytla...
Já myslím, že tvůj Avatar mluví za vše. Jinak souhlasím s prvním komentářem.
-
-
-
Poklidná ukázka dne v Grand Theft Auto IV.
uz si jen dat pivko a cigo,relax :-) -
Současný stav herní PC scény na videu :)
Tak to vystihuje přesně :D. Perfektně udělaný. -
-
Koukni na ostatní videa toho maníka některý jsou vražedný
-
-
Kdepak v sprnu, až na začátku září vyjde akční titul Warhammer 40,000: Space Marine. V Evropě...
To, že Space Marine vyjde 9.9. je ohlášeno již přes měsíc, ačkoli i například v nejnovějším čísle časopisu White Dwarf mají psán stále srpen ;) -
The Elder Scrolls V: Skyrim nadabovalo 70 lidí (celkem 47000 řádků textu).
47000 řádků. to je údaj jak noha *7*