-
Peter Molyneux se Vás chystá s Fable: The Journey dohnat k slzám.
Ten kluk uz me k slzam dohnal. Tolik velkolepych napadu a tak mizerne je realizovat... -
Peter Molyneux byl v minulosti tak zažraný do hry Wizardy, že kvůli ní přišel o přítelkyni.
Tak Molyneux je taky tragéd, to všichni víme :) -
-
Podle taiwanského partnera společnosti Sony se dočkáme PS4 s pohybovým ovládáním již začátkem...
No, ona série Wizardry patří mezi to nejlepší, co kdy v oblasti her vzniklo, takže kdyby kvůli nějaké hře, tak ať je to aspoň právě tahle. :-)
-
-
Star Fox + David Bowie + plyšová zvířátka = EPIC WIN.
bwahaha. to je ovšem hustopekelně boží! -
Peter Molyneux byl v minulosti tak zažraný do hry Wizardy, že kvůli ní přišel o přítelkyni.
Neni divu, Wizardry 7 je porad pro me nejlepsi RPG vsech dob :) -
-
Ve skutečnosti to bylo úplně jinak. Píšou to tam v diskuzi.
-
-
Kteří majitelé konzole PS3 jsou největšími hardcore hráči? Ti co používají Playstation Home.
hardcore hry na konzolich je myt.. zavolejte nekdo mythbusters :P -
Je to machr, povedlo se mu to. Já už brečel při té prezentaci na E3... -
-
je to ode mě hrozně dětinské, ale už si nemůžu pomoct, sorry ;-)
-
-
Jak jsem teď tak koukal na videa, tak mu asi nedá zrovna moc práce;) Neee, nechci bejt nekorektní...uvidíme ;) -
-
Me spis napadlo, ze by to zpusobilo autodestrukci Xboxu ve stylu Mission Impossible. To bych asi par slz vyronil :D
-
-
Sony prodloužilo možnost využít Welcome Back balíček do zítřka.
spadá do toho balíčku jen těch 5 her, nebo i 30 dní Pluska zdarma? Díky za odpověd :) -
-
Pokud se nemýlím, tak záleží, jestli jsi PS Plus používal před výpadkem nebo ne. Pokud ne, pak Ti bude služba rovněž vypnuta.
-
-
jj díky :) stejně jsem to tam už nenašel a myslím si, že jsem ani o moc nepřišel ;)
-
-
-
Nejlepší moderní hrou současnosti je podle IGN titul Mass Effect 2.
IGN=Hype Machine... *4* -
-
Není každé velké masmédium hype machine?
-
-
pouze potenciální
-
-
-
Nejlepší moderní hrou současnosti je podle IGN titul Mass Effect 2.
Se snad po*rali v kine ne? -
-
Ale... mohlo byt mnohem hur. ME2 je skvela hra. Dokonaly neni holt nic...
Co bys volil ty? Me napada snad leda Red Dead Redemption, ktery je tak nejak... celistvejsi? -
-
Tak spatna hra to rozhodne neni, to nemuzu rict... mozna i saha dost vysoko, ale ze by az tak moc, ale nejlepsi moderni hru soucasnoti to bych se hadal. Dylka byla fajn, rozhovoru spousta ale proste kdyz se slo do bitvy tak me to proste nebavilo. Red Dead Redemtion jsem bohuzel nehral a PC verze uz se asi nedockam takze za me porad vede GTA4 ktere mi po opravdu dlouhe dobe vratilo viru v GTA. To jsem doslova hltal.
-
-
Jo - GTA IV je i pro me priklad po vsech strankach skvely, velky, a zaroven masovy hry.
Ale je uz prece jen starsi - nemuze podobnejm zebrickum vladnout donekonecna : )
Krom slabsi grafiky ale fakt i dneska jeste HODNE valcuje novacky, no. -
-
U me ho ale na pribehovy zahrani svrhlo prave Red Dead Redemption.
Jestli nemas konzoli tak si ji aspon na tuhle hru treba pujc od kamose - za tejden to domastis a bude ti to za to stat (i kdyz nevim jestli jemu ; )
-
-
-
FIFA Manager 12 byl vyvíjen ve spolupráci s fotbalovými fanoušky.
Já bych dal Amnesii, protože ta hra měla neskutečnou atmosféru a nebo Portal 2. ME2 si určitě takové hodnocení nezaslouží, protože takových her tu je spousty. -
-
Takovych her ze je spousty? To mi teda nejaky pusobivy, ukecany, scifi doporuc...
Amnesia je super, Portal taky, ale na to uz do toho az moc tahas vlastni vkus. Tohle je o modernich hrach, tudiz urcite velkou roli hraje technicky zpracovani a herni mechanismy. Pro spoustu lidi jsou prave tema mechanismama moderni hry spatny, ale to se nesmaze tim, ze se moderni hrou nazve Amnesia... -
-
A co neni o vkusu?To ze to napise IGN znamena ,ze do toho natahaji vlastni vkus a nazor?
A kdyz uz je rec o mechanismech,tak herni mechanismy portalu 2 jsou mnohem originalnejsi a myslim si ze i propracovanejsi nez prave v ME2.O vytvarne stylizaci a smyslu pro detail ani nemluve.Po technicke strance je na tom portal 2 take velmi slusne.
Vzdy to bude o vkusu toho daneho cloveka,tak nechapu tvou narazku na to,ze do toho taha osobni vkus,protoze tak tomu je u kazdeho.
A osobne s nim souhalsim,portal 2 je neotrele,se smyslem pro humor,bere se s nadhledem,takze nevidim jediny duvod,proc neoznacit za ukazkoou moderni hry prave portal 2.ME2 neprineslo oproti ME1 v podstate nic noveho. -
-
Nerikam ze to ma byt JEN o tom.
Zkratka je to podle me krasnej kompromis. Kdyby to vyhralo CoD, tak to dokonale odrazi to, co je na dnesni dobe spatne (podle me). ME mi vesmes reprezentuje to, co je na ni dobre.
A tem redaktorum nejspis taky... -
Proste CoD reprezentuje ten soucasny "moderni" trend vsechno zjendodusovat,vsechno delat vice "cool" vice megalomanske a pokud mozno neprichazet s necim novym,protoze hraci prece nechcou nove veci,oni maji radi to stare porad dokola.To je podle me reprezentant soucasne herni produkce,ac je to dost spatna hra.
I kdyz o ME2 by se take dalo rict,ze doslo k urcitemu zjednoduseni oproti jednicce a ze neprinesla poradne nic noveho,nicmene si myslim,ze to neni tak drasticke jako prave u cod. -
Re:Crook - ted uz to chapu jak si to myslel,z toho tveho prispevku to na me pusobilo,ze povazujes ME 2 za mnohem lepsi hru a ze portal je takova zastarala i kdyz docela zabavna hra.
Ale stejne si neodpustim jedno rejpnuti do tve argumentace.Kdyz mluvis,ze to oceneni by mela dostat hra,ktera bude nejvice reprezentovat moderni hry ,tak by to podle me mela dostat prave to CoD,ac to povazuju za mizernou hru.
A proc?Protoze podle me cod reprezentuje to ,kam bohuzel smeruje vetsina velkych her v (nejen) fps zanru.A proc?Protoze kravataci vidi uspech cod,ktery tkvi ve jmene a primitivni,stale recyklovane hratelnosti,kde jsou same cool spomalovacky a same vybuchy a temer nonstop bezhalve strileni bez nutnosti premyslet.
Ale jelikoz ostatni kravataci nedisponuji znackou CoD,tak vezmou nekterou z jejich znamych znacek a na te znacce vystaveji hratelnostne velmi podobnou hru.
Prikladem za vse je dvojka crysis,ktera ma vice spolecneho prave s CoD,nez z jeho predchudcem.
Takze chapu,proc ses rad za to ,ze to vyhralo prave ME2,protoze to opravdu patri mezi ty povedene moderni hry,ale nemyslim si,ze je to hra,ktera by reflektovala vetsinu soucasne a pravdepodobne velmi blizkou budoucnost herniho prumyslu.
Nicmene pod pojmem predstavitel moderni hry bych ja osobne si predstavil hru,ktera je novatorska,s neotrelym pristupem,kvalitnimi a neokoukanymi hernimi mechanismy,zajimavou zapletkou a poutavym auidovizualem(ne jen technicke aspekty,ale i vytvarne) ,poutave dialogy apod.A tohle vsechno dle meho nazoru portal 2 splnuje do puntiku a nejen portal ale potazmo vetsina her od valve,kde v kazdem jejich dilku zkousi neco noveho,neokoukaneho co posouva herni prumysl dal,zatimco jine hry jen preslapuji na miste. -
No vsak ja jsem v podstate ve vsem pro.
Tohle ale nebyla soutez v originalite. V patricnejch kategoriich Portal nebo i Amnesia urcite oceneni sklizi...
Zato "Nejlepsi moderni hra" by podle me nemela konceptem vyrazne vybocovat, ale naopak vlastne reflektovat dobu. To se pak samozrejme muzem hadat o tom, co tuhle dobu definuje, ale ja to asi myslel proste tak, ze ME je se svoji filmovosti, ukecanosti, chytlavou akci, apod. zrovna ta "masovka", ktera se i mne moc libi, a takovyhle oceneni urcite zaslouzi. Proste jsem rad, ze to nepadlo treba Call of Duty, nebo dalsim trhakum. Navic v ty hre oproti vetsine ostatnich ohromnej kus prace.
Proste nemyslim ze tohle je kategorie pro hry s az umeleckejma ambicema (portal, kterymu bych hned dal cenu za nejsvezejsi zazitek), nebo jednohubkovy zanrovky (amnesia, ktera zaslouzi ocenit jako horror)
Jinak moc nevim, jak to shrnout, abys tu mou blbe podanou narazku teda pochopil ; )
-
-
-
-
..i kdyz... V RDR jsem zase v podstate protrpel cely Mexiko - to bylo fakt o celkem o nicem.
Pro me jsou tyhle dve hry srovnatelny, a nejaka vyrazne lepsi pecka me teda nenapada.. ?
-
-