-
Peter Molyneux (Lionhead Studios) přiznal, že se začíná nudit u moderních her, protože všechny...
Peter Molyneux (Lionhead Studios) přiznal, že se začíná nudit u moderních her, protože všechny nabízí to samé.
A to hrál Fable 1, 2, nebo 3? -
Hideo Kojima předpokládá, že v budoucnu zmizí termín videohra - hry, hudba a filmy se sloučí...
Zajímavá myšlenka -
-
No z toho clanku uplne nechapu jak presne to myslel, ale urcite bych to nebral doslova.
Minimalne hudba proste musi (a BUDE) existovat oddelene, to je snad jasny.
A i filmy, ktery staci jen pustit a sledovat, budou urcite porad pro vetsinu lidi lepsi volba, nez interaktivni hra.
Dr.Crook predpovida, ze ke skutecnemu propojeni her a filmu dojde nejdrive za nekolik generaci. A i tak bude porad existovat film jako takovej.
Docela by me zajimalo, co presne tim chtel rict. Takhle mi to zni jako kardinalni hovadina.
-
-
Heroes VI Beta
Nevíte někdo, jak postavit v Heroes VI Beta nový jednotky? *4* Se mi udělají jenom, když na ně postavím budovu (6 kusů) a pak mi další udělat nejdou. Teda, vlastně nevím jak. *7* -
SHIFT 2 DLC Pack (for free) :)
Tak už je to venku :) Možno stahovat :) -
V létě poručíte větru, dešti v XBLA a PSN hře Storm.
A k čemu to je dobré? :-O -
Peter Molyneux (Lionhead Studios) přiznal, že se začíná nudit u moderních her, protože všechny...
Docela by mně zajímalo copak takového Petřík hrál, že ho to nudí... Jsou i moderní hry které s využitím klasických běžných prvků (někdo by už začal křičet stereotyp) dokážou udělat kvalitní zábavu, a naopak jsou hry, které se za každou cenu snaží přinést něco nového (i za cenu toho, že to lidi nebere, nebo jen dočasně - Kinect btw), ale vzejde z toho po mnoha stránkách absolutně nedotažený paskvil... Hmm, to zní jako poslední tvorba Sira Molenyuxe, že? -
letadla
dobry no ještě letadla byste chtěli, jako by nestačila artilerie navíc po tom co tam dali ty příšery jako GW typ E atd. -
Kdiž mu to vadí tak proč s tím něco neudělá u svích moderních her. *3* *1* -
-
Jeho moderní hry jsou to samé. Petere nalij si další sklenku vína a vzpomínej na své designérské úspěchy před 20 lety v herním pravěku. Tam byla tvoje představivost dostačující. -
-
Přesně dneska je každá hra odsouzená k tomu bejt nudná (až na pár vyjímek), je to z toho důvodu že na nový, opravdu dobrý nápdy nejsou technologie. Stačí počkat pár let a hry budou zase na jiný ůrovni zábavy..
-
-
Uzavřená beta MMORPG Dragon Nest měla obrovský úspěch.
Prvně se nauč česky, než sem začneš vnášet své moudra. -
-
"své moudra" jsou taky moc vtipny. *APPLAUSE*
Ze vzdycky nejradsi opravujou takovyhle blbounci... : D -
-
Už i PS3 verze Call of Duty: Black Ops se dočkala patche (v1.10).
S tebou se nikdo nebaví ty imitace opičího výkalu.
-
-
to víš že jo...
Zaprvé každej má právo na svůj názor a můj názor je že Molyneux patří mezi ty poslední co by si měly stěžovat že sou moderní hry nudný. Neříkám ale že je špatnej vývojář mám rád fable i přes ten stereotyp. A pak je my jedno jestly píšu spisovně nebo ne je to moje věc a ty to nemusíš číst ani na to odpovídat. A kdiž už si musíš hrát na pána všeho tvorstva protože umíš češtinu, mohl by jsi aspoň napsat kde jsem udělal chybu abych ji příště neopakoval chytráku ne pro každýho je čeština rodnej jazyk. -
-
Už i PS3 verze Call of Duty: Black Ops se dočkala patche (v1.10).
Tvůj názor ti neberu, ale jestli jsi rodilej mongol, tak piš raději mongolsky a neprzni český jazyk.
P.S. Kdiž - Když, Svích - Svých. -
-
Sám česky neumš a budš poučovat *1* nejprv si zameť před vlastním prahem. Až budem na Mongolskym webu budu psát Mongolsky tohle je web českej... Všiml si taky někdo toho že deb*l se dá vědšinou dopředu poznat už podle nicku.
-
-
No jo : D
Ja v tom (spis koutkem oka) videl nejakyho křováka. Az ted jsem si to normalne precet, a musim souhlasit : )
To bych pak vazne necekal nic jinyho, nez co tu predvadi : )
-
-
-
-
-
-
Podívejte se, jaké slevy čekají tento a příští týden na majitele zlatých XBL účtů.
Torchlight a Stacking ve sleve ... skvele! -
Průměrné hodnocení X360 verze hry Duke Nukem Forever kleslo pod 50%.
Co to je??? To hodnotili samí zaujatí idioti, kteří čekali grafiku a la crysis? Pravda, grafika pokulhávala, ale jinak se mi hra líbila a to moc. Je to Duke Nukem prostě *4* -
-
S dukem to má společnýho jenom úchylný hlášky, jinak je to fakt těžká slabota a to jsem původního miloval... A ten hype, ten tomu akorád nasadil korunu.... Prostě nudáááááá.
Jediné plus je, že vydali demo, což je šlechtí. -
-
Ona spousta lidi proste nechape, ze grafika je ten nejmensi problem.
Pokud se nekomu libi ten "humor", tak jim to preju, ale dobrou hru to stejne nedela...
-
-