Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vývojáři z Wargaming.net se po tancích (World of Tanks) a letadlech (World of Warplanes) vrhnou...

Nechápu, místo toho, aby pořádně udělali tanky. Vývojové stromy jsou poloviční, plno stran chybí VB, Fr..., naslibovali spousty věcí od herních modů až po pěchotu a kde nic tu nic. Od bety změnili jen to, že přibylo pár map. Tomu říkají plná verze?! A už mají v plánu další 2 hry. No to teda gratuluju.
    • Na tom vsem pracuji, nove tanky porad pribyvaji i francouzske budou a prej ani nebudou mit misto dela bilou vlajku. Co jsem na ty fr tanky koukal tak jsem fakt zvedavej protoze to vypada ze maj tanky dobry tak pro tier 6 max ale treba se mylim. Pechota by mi tam prisla naprosto zbytecna a letadla uz vylozene navic ale po tech nevolas :o)
      • Nejde o to že ji chci, ale že ji slíbili ve faq Celkově mi jde hlavně o to, že ještě ani nemají z poloviny tanky hotové(dle oznámených plánů) a už se pouští do dalších projektů, aniž by na tancích pořádně zamakali a dotáhli je podle výkresů až do konce. Jinak letadla budou samostatně, určitě zkusím. Ale kdyby probíhaly 2 bitvy naráz, přičemž by některá letadla mohla vážněji ovlivnit situaci na zemi jako Stuka, či Sturmovik(ale zase by měly velké problémy se stíhačkami), tak by to bylo bombastické. Problém by asi byl v tom, že by si tankisti stěžovali, že jsou bezbranný bez ohledu na jejich výkon na zemi(pokud by tedy nepřidali mobilní AA tanky).
        • Nad tim jsem taky premejslel jak by to bylo super s tankama a letadlama ale jen do chvile nez jsem ziskal Mause :oD
  • Čtnáctidenní trial verze World of Warcraft se ruší, nově ji můžete hrát neomezeně dlouho do...

pamatuju ze do 20lvl to byla zabava.. pak zacal grinding :/
  • Po aplikaci chystaného patche (v1.7) do MineCraft se budete moci v herním módu "Creative Mode" prolétnout.

V patchi 1.7 budou jen pistony a bugfixy. Adventure update bude až 1.8, který bude až za dlouho. Udělali to, aby se zkrátilo čekání na updaty. Takže v podstatě jen lenoší.
  • Vývojáři z Wargaming.net se po tancích (World of Tanks) a letadlech (World of Warplanes) vrhnou...

doufal sem ze pechotu a letadla pridaj do WoT..
  • smejki

Anonymous chtějí pokračovat tam, kde LulzSec skončili.

v propadlišti dějin? O_o
    • MrSanta
      Opět si nezklamal *1*
      • smejki
        to zní, jako bych byl nějaké roztomilé zvířátko v ZOO *1*
        • MrSanta
          Co já vím jakým způsobem si vyděláváš na chléb *1*
  • Truck trial - simulator

Nevi nekdo o necem takovem? Nejbliz tomu byl asi Spin Tires ale to je spis hricka nez hra...
    • Na freeware hricku to ale neni zly - http://www.youtube.com/watch?v=OpLckNV7vRA
  • Video z Crysis 2 v DX11 s maximálním rozlišením, hrané na notebooku! s doposud nevydanou kartou...

prum.FPS sice pise 32 .. ale lita to pekne k pod 30cet a nepusobi to plynulym dojmem, nechtel bych to videt az tam budou narocnejsi efeky, voda/ohen/vybuchy a pritomna AI .. ale na notase vyborne samozrejme ..
  • Nevíte někdo, jak se v APB beta převlíknout? Jsem si koupil nový oblečení, mám ho i v Locker, ale nevím, jak ho vzít na sebe.
    • Dela se to kdyz prijdes k lockeru nebo k takovy ty babe co ti dava ukoly das "I" a nahore prepnes na "clothes". Ale tam jsou nejaky sety a neprisel jsem na to jak se to dela s jednotlivymi kousky obleceni. Mne to nejak nefunguje vubec protoze nevidim model sve postavy pri zmene obleceni kdyz prehodim obleceni tak nevim na jaky. Tak jsem tam hodinu pobihal ve spodarech.
      • xD

Volové musíte se přepnout do social district a tam jsou na to počítače. Na oblečení, zbraně, ůpravu aut atd...
        • To je ale velmi intuitivni! :o)
  • smejki

Team Fortress 2

hledání serverů v TF2 už s novým updatem funguje korektně!
    • ono fungovalo i predtim ale musel si to delat prez steam a vypnout filtr pro team fortress a dat all
      • smejki
        popisoval jsem níže *3*
  • Předplatitelé World of Warcraft dostali možnost do plnohodnotné verze hry (na měsíc zdarma) přizvat...

Tak on Blizzard se už dlouho snaží procpat WoWko k co největšímu množství lidí.

Já sem třeba asi před měsícem od něj dostal základní WoW hru zdarma + měsíc hraní taky zdarma. Kdyby k tomu přibalil i datadisky, tak bych si možná i zahrál, ale takhle mě to nelákalo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit