Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Free-to-play MMO APB Reloaded se nyní nachází ve fázi otevřené betaverze. Vyzkoušejte si ji i...

Tak jsem to s nadsenim stahl a zkousel a se znechucenim se od toho zase asi odvalim. Ta beta je tam zatim asi moc znat.
    • Free-to-play MMO APB Reloaded se nyní nachází ve fázi otevřené betaverze. Vyzkoušejte si ji i...

To se máš, já to ani nevyzkoušel. Po několika sekundách mi to spadne *10*
      • Jak se vsude po internetu pise ze je to plny cheateru tak je to pravda. Ke vsemu je to plny bugu, ma to brutalne neintuitivni UI, docela to laguje a vubec spousta lidi pouziva pri nejmensim podivne praktiky pro viteztvi v misich (blokace vstupu lidmi v autech kteri ani v misi nejsou a tim padem je nejde vubec zabit nebo se jich zbavit apod.). Malem jsem u toho vzteky vypustil dusi. Za me vrele nedoporucuji.
        • Muhahaaa! : D
          Tak takovyhle blokovani mi tam nikdo nedelal, ani cheaty snad ne, ale system ty hry je fakt imbecilni.
          Jizdni model jsem taky haluznejsi nevidel, a to jsem hral ledaccos...
          Ale zas tolik bugu tam snad neni - ja nenarazil na nic, co by nebylo v MP/MMO bezny i ve finalnich verzich. Ale hral jsem tak dve hodinky, no...
          Taky urcite nedoporucuju, ale je to skoda. MMO mestskou akci hrat chci, ale tohle je navrzeny fakt jak od debilu, nebo prinejmensim uplnejch lenochu.
          • A to jsem to hral vcera asi 3 nebo 4 hodiny...
          • Jj uplnej souhlas. Ja blokovani zazil asi 4x a jednou mi nekdo 3x narazil do auta kdyz jsem do nej daval bombu takze jsem musel znova a znova a znova. Jizdni model je prinejmensim podivnej (auta skoro nezatacej a pak najednou zatocej moc). Mno uprime nedivim se ze ten projekt puvodne nikdo nechtel a ted je free 2 pay...
  • Ellendway

Games Fanatics fansite WoWfan.cz se umístila na čtvrtém místě v celosvětové soutěži Blizzardu...

Ale no tak... Pánové, alespoň ten náš web začněte číst...
    • Games Fanatics fansite WoWfan.cz se umístila na čtvrtém místě v celosvětové soutěži Blizzardu...

Přesně tak:) Není to celosvětově, ale jak je známo Blizz je rozdělen na oblasti a tudíž v celkoevropské:) A trika nelze prozatím objednat. Jsou jen pro tým wowfan.cz a poté (dle reakcí a zájmu) bude k dispozici i pro veřejnost.
  • Pokud z nějakého důvodu nechcete mít na svém serveru hry Team Fortress 2 free-to-play hráče,...

Ahoj,
    dokázal by mi tu někdo poradit? Stáhnul jsem si ze Steamu TF2, ale když se chci připojit na server, tak to pořád obnovuje a žádný server se nezobrazí. Zkoušel jsem i přidávat přes IP do oblíbených, ale když dám nějáký přidat, tak se stejně nepřidá.
    Díky předem za pomoc.
    • smejki
      poblbli server browser. klikni v tray baru na steam, jdi do nabídky servers a hledej servery Team Fortress. (ve hře je, bůh ví proč, filtr "Team Fortress 2", proto to nic nenachází.) Takže si najdi ty servery a napchej jich pár do "favourites". pak u budeš mít přístup k těmto serverům i in-game. budou ale pořád blbnout item servery, to snad opraví další update
      • Koncept arty ke hře Dungeon Siege III.

Super, díky takto my aspoň hrstka serverů funguje, ještě jednou moc díky.
        • ehm....*mi :)
  • Počkat napsal jsem to špatně takže tady to máte líp aby to někoho nezmatalo

Current Peak Today Game

74,036----97,917------------------Team Fortress 2
    47,690----65,42-----------Counter-Strike
    39,452----55,351----------------Counter-Strike: Source
    Důkaz přiložen znova http://store.steampowered.com/stats/
    • Svou reakcí na původní příspěvek jsem chtěl naznačit jeho zbytečnost, fakt nevím co v těch číslech hledáte, jakoby na tom záleželo kolik lidí hraje kterou hru. Ano TF2 má momentálně skoro 2x více hráčů jako CS1.6, ale má méně hráčů jako CS1.6+CSS. A co z toho?
  • O tom team fortress 2 vs Counter strike

74,036--- 97,917----------Team Fortress 2
    47,690 65,420---------- Counter-Strike
    39,452 55,351---------Counter-Strike: Source

Odkaz důkaz že nekecám
    http://store.steampowered.com/stats/
  • dx11 + HD textury pro Crysis 2 prave vyslo

Nestojí to za bleskovku? http://www.mycrysis.com/dx11
  • to se týkjalo obživení medikem
  • EA Dice dělá vše pro to, aby bylo zamezeno zabíjení nepřátel, kteří se zrovna "zrodili" ve...

Nepotvrdili náhodou nedávno, že jakákoliv ochrana hráče po spawnu nebude?
  • Pár měsíců po vydání survival hororu Amy na PSN a XBLA vyjde hra i pro PC!

na PSN jsem to teda nenasel,to teprve vyjde?vypada to paradne

http://www.youtube.com/watch?v=UpjmwjwZ258&feature=related
    • Nojo. Vypada to zajimave. Pohyby teda obcas vypadaj dost divne, a vubec netusim co konkretne bude napni hry, ale... ..Jo. : )
      Release podle IGN jedenactyho septembera...
  • Hanzales

Crysis 2 Patch 1.9

mno tak stránka myCrysis skočila právě do maintenance na 30 min. Že by byl patch již za dveřmi a šahal na kliku? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit