-
Mrkněte se, jak se s každým novým dílem Uncharted mění Elena, Chloe a Sully.
Jakej vyznam maj pro srovnani mrnavy obrazky, na kterejch maj ty postavy pokazdy jinej vyraz a jsou jinak nasviceny? To jsou pak asi jediny viditelny rozdily.
Ony se ty postavy celkove dil od dilu v podstate nemenej, ne? Nebo jestli jo, tak by to fakt chtelo ke srovnani rozumny screeny... -
Duke Nukem Forever si zapsal titul "nejdéle vyvýjená FPS" do Guinnessovy knihy rekordů.
VyvÝjená? Moje oči! Oslepl jsem!!! -
-
Napsal bych Ti dlouhý příběh ze života, proč došlo k této hrubce, ale jelikož bys to teď už stejně nedokázal přečíst, bylo by to zbytečné *3*
Opraveno - díky. -
-
Minecraft zaznamenal další milník - 2.5 milionu prodaných kopií hry. Vyrovnal se tím velikánům...
mno to já tobě taky , že žádnej příběh neomlouvá to co jsi napsal a zveřejnil.
-
-
-
Sami vývojáři nové konzole Wii U tvrdí, že je o 50% silnější než PS3/X360.
Tak to chci videt *3* -
-
Jak si vede Duke Nukem Forever na Metacritic? Průměrné hodnocení na jednotlivých platformách ->...
Takže jako běžné PC před 2 rokama. To musí být teda pořádný výkon *1*
-
-
Sami vývojáři nové konzole Wii U tvrdí, že je o 50% silnější než PS3/X360.
ps vita je silnejsí nez to U.vyjebanc?. -
Analytik Michael Pachter: „Wii U dorazilo dva roky po funuse.“, „PS Vita je druhý nejhloupější...
Wii U -> I wee on you -> čůrám na tebe -
-
?
-
-
Na jaké platformy míří Duke Nukem Forever z regálů obchodů nejčastěji? 56% X360, 30% PS3 a...
:D A tedˇ o tom kteří hráči nejvíc ruší předobjednávky ..... -
XCOM bude mít s původní hrou X-Com pramálo společného.
:( Tak a máme to tu černé na černém ..... XCOM funus -
Fable: The Journey prý nebude hrou pro zelenáče.
Tomu po shlednuti na konferenci MS na E3 vazne verim *1* -
Do Modern Warfare 3 se vrátí možnost zabíjet hráče tzv, Quick Scopingem.
Tomuto rikaji strileni ze sniperky, ta hra je jen parodie na strilecku! Tesi me kazdy one shot one kill ale skorovat timto zpusobem by me neuspokojovalo. Jeden z mnoha duvodu proc se MP CoD zdaleka vyhybam. *11* -
Randy Pitchword se na akci Gearboxu nechal trochu unést a prořekl vývoj Borderlands 2.
Borderlands 2 je síce pekné ale ja chcem pravé 4. pokračovanie Brothers in Arms.