-
Dead Island půjde hrát ve dvou hráčích. Titul je naplánován na září.
Jestli jsem to dobře pochopil, tak v článku se uvádí, že podle obrázků se domnívalo, že by měla být kooperace až 4 hráčů. Ale já se pamatuju, jak byly zprávy bez - možná, asi pravděpodobně, dle obrázků. Prostě se uváděli až 4 hráči. Takže to ořízli ze 4 hráčů na dva? -
Doktor Emmet Brown si udělal pauzu od výzkumu Proudového kapacitátoru, aby Vám mohl říci něco...
Je Proudový Kapacitor oficiální překlad který byl v českém dabingu? Před časem když sem hrál Back to the future mě napadlo jak se Flux Capactior asi překládá. Tak mě zajímá jestli jste si na to vzpomněli, a nebo si to jenom narychlo vycucali z prstu? *3* -
-
no ja to poznam ako prudovy kapacitator :)
-
Ve filmu to prelozili myslim jako Indukcni Kondenzator.
V kazdem pripade je Proudovy Kapacitator spatne (nebo preklep) *4*. Capacitor je cesky kondenzator, takze to neni spravne ani primym, ani filmovym prekladem (vzhledem k tomu, ze se jedna o smyslene zarizeni, mohli si to prelozit jak chteli).
Klidne to mohli prelozit jako Indukcni Kapacitor, znelo by to (IMHO) vic "cool". Primy preklad zni prilis obycejne (Tokovy Kondenzator) :)
-
-
Všechna čest dovednostem Adama Jensena z Deus Ex: Human Revolution, do basketbalového týmu by se...
co já se v původním Deusovi naházel na koš, aniž bych měl sebemenší šanci dát ho. :-D -
Poslední epizoda seriálu South Park si vzala na mušku hratelnost L.A. Noire.
A je to tu zase, COPY & PASTE. Epizoda je o cynismu ! -
Tady se někdo nekoukl na celou epizodu.... *7* -
-
a co by se změnilo? -
-
V poslední epizodě seriálu South Park, která se točí kolem cynismu, se objevila narážka na...
Koukni se a uvidíš.
-
-
-
Zastáncům Xboxu by se mohly líbit "značkové" Kinect kopačky.
to asi nebudou kopačky :D -
Duke
OMG Lidi!
Na steamu je asi už 3 dny DUKE forever. Vyjde nějaký článek jestli je to doopravdu pravda a vyšlo to, nebo nějaký FAKE? Čekal jsem, že v den, kdy to vyjde budou famfáry nebo něco či cokoliv a ono nic. -
-
dohráno...
-
smazano
-
-
Skyrim v Los Angeles. Featuring Lukáš Grygar.
I knew it! *1*
jestli někdo náhodou minul ten originál - http://www.videacesky.cz/skece/reakce-na-skyrim -
Vtipně okomentovaný Battlefield 3 trailer.
Roflmao! Bazoookaaaaaaaaaaaaa! -
-
copa bazookaa, ale "lets hi5 this falling building" *1*
-
-
Bravo, Bravo, Bravo. (tlesk, tlesk) Bravo, Bravo. -
-
skvelej vykon
-
Koukám, že pánové už dělají i do musikálu :D
-