-
Několik povedených koncept boxartů z The Simpsons Game parodujících známé hry nejen od EA.
Dobrý, fakt sem se zasmál, škoda že této kvality ani zdaleka nedosahují nové série simpsnů. -
Videoporovnání reálného parkouru s pohyby ze hry Brink.
No oproti ME to vypadá hůř díky tomu, že tam hráč drží pro přežití nezbytnou zbraň. Já osobně jsem na parkour strašně zvědavej u Prey 2. -
-
Stejně nejlepší parkour byl už v Total Overdose ... jen se tomu tehdy tak ještě neříkalo :D
-
-
Oproti Mirror's Edge to působí strašně nepřirozeně... Tak trochu jako levitující kamera v prostoru. -
-
Kez by udelali pokracovani mirrors edge,jedna z mala her ,ktera ma svuj vlastni styl a originalitu.
-
-
odkaz? -
-
nejpis to bude tohle: http://www.joystiq.com/2011/05/06/brinks-parkour-video-will-probably-make-you-hurl/#continued
-
a načo?:D:D:D:D:D
-
-
Kresby polonahé Triss v polském Playboyi ani fotografie a video z Ruska do ruky dětem nepatří!
naozaj mate pocit, ze 3D rendery su kresby? -
Handheld, který vypadá jako kříženec mezi X360 a NGP. Značka Made in China se o "kvalitu" postará...
*1* *1* -
Několik povedených koncept boxartů z The Simsons Game parodujících známé hry od EA.
ehm....The Simpsons Game. -
-
Na navíc to nejsou jen hry od EA, je tam i parodie na Wolfenstein nebo Half-Life.
-
-
Návod, který poradí jak dostat Internet Explorer do konzole X360.
Hezké, ale řekněte mi, kdo by něco takového dělal? *1* -
-
Neni nad to mit PC na hry, praci a serfovani... plus k nemu treba jeste X360 na hry a klidne i to serfovani, kdyz se slinkuje s PC a to chudera porad bezi. ;)
-
Byl bys překvapenej :D
-
-
Fanouška konzole 3DS napadlo vytetovat si kartu pro rozšířenou realitu na ruku
Asi mu to 3D uz vlezlo na mozek *1* -
Pokud se o víkendu PSN rozjede, bude prý muset čelit dalšímu útoku.
Možná by nebylo od věci uveřejnit zprávu o osobních údajích asi 2,500 uživatelů PSN, které hackeři zveřejnili na internetu.