-
DICE: „Vytváření herního obsahu od moderů se stává stále složitější a proto je tento trand...
tím nás připravují na to, že nebude žádný editor atd. *4* -
DICE: „Vytváření herního obsahu od moderů se stává stále složitější a proto je tento trand...
Není stále složitější, jen vývojáři přestávají modery podporovat. K Fallout New Vegas vydali editor a už pár dní po vydání byly na netu tisíce modifikací. Naopak sami DICE odmítli vydat editor k Bad Company 2 a teď to ještě začnou svádět na samotné modery. *10* -
Zrušený True Crime: Hong Kong by podle jeho vývojářů sklízel 80-85% hodnocení.
Mrchy jedny liny... tak oni ani nemakali na 100% ale jen na 80-85%?
Tyhle zpravy vzdycky pobavi, stejne jako prognozy a predpovedi typu "aby to byl uspech, musi hra udelat alespon 87,3% procenta v prumeru a na vsech platformach... jinak to snad ani nema cenu vydavat". -
-
Taky mě tyhle prohlášení vždycky berou. Nicméně za zrušení titulu mohl vydavatel a ne vývojáři. Škoda no, vypadalo to zajímavě.
-
-
Tak jasne, konecne kdo vi proc to vydavatel zrusil, kolik ze hry bylo hotovo, v jake byla fazi a na kolik procent skutecne vypadala. ;)
Ostatne mozne je tenhle "vyvojarsky narek" jen snahou se zviditelnit, pripomenout a rict si o misto nekde jinde a na necem lepsim.
-
-
-
L.A. Noire nabídne přes 5 hodin cutscén.
tak teď otázka, jestli je to u "hry" plus :) -
-
urcite ano
-
-
Dokument, který přesně popisuje na čem se Sony a GeoHot společně dohodli.
Nějaká dobrá duše, co to stručně převypráví? *1* -
-
Dokument, který přesně popisuje na čem se Sony a GeoHot společně dohodli.
Jedna dobrá duše to už na netu shrnula:
SONY: Judge, I move that Hotz stay the fuck away from our shit!
JUDGE: So ruled. Hotz, you will stay the fuck away from Sony's shit.
HOTZ: Understood, your Honor.
Což přibližně znamená:
SONY: Soudce, navrhujeme, aby se Hotz nesral do našich sraček!
SOUDCE: Staniž se. Hotzi, neser se do sraček, co pocházejí od Sony.
HOTZ: Rozumím, Vaše ctihodnosti. -
-
A ze pry kdyz se srat bude, nebo bude se sranim nekomu dalsimu byt jen trochu pomahat, zacvaka 10k v dolarech. To z toho jeste vysel levne, i kdyz kdo vi co dalsiho a jaka vyrovnani/pokuty si treba dohodli.
-
-
zkrátka se má držet od všech výrobků SONY držet dál.
-
-
Red Dead Redemption mělo původně vyjít pro PS2 a Xbox.
sem jedinej kdo se po kliknuti na odkaz u tehle bleskovky dostane k hodne podivnymu obrazku ? -
-
red head
Heh to spis odkazuje na nejake Red head ejaculation :-) Bleskar by mel psat jen ve chvilich, kdy mu klesne hladina pod 3 promile i kdyz rad se pobavim :-) -
-
Bleskař by právě ve chvíli, kdy mu klesne hladina pod 3 promile psát neměl, pak to takhle dopadá *2*
btw: Vážně si myslíte, že jsem ten server http://nomoreroominhell.com/mkazan/ hacknul já? *8* -
-
Vzhledem k tomu, co v poslední době vyvádíš... ANO *1*
-
-
-
RDR
Nejses jedinej, taky se mi zobrazí HODNĚ podivnej obrázek *1* -
-
Muhahaa! : D
Tak ted uz proste jiny vysvetleni neni. Bleskar si z nas celou dobu dela prdel : D
-
-
-
Remedy: „L.A. Noire (od Rockstar Games) nasadí novou laťku pro animaci obličeje.“
Captain Obvious strikes again :o) -
-
Remedy: „L.A. Noire (od Rockstar Games) nasadí novou laťku pro animaci obličeje.“
az na to, ze je to presne opacne nez ta kratka zprava rika, ze jo :).
-
-
V minulém měsíci se na japonském trhu hned ve dvou týdnech prodalo více kusů konzole PS2 než...
to by mě zajímalo co všechno by muselo vyjít za mega bomby na xboxu,aby to oslovilo japonské hráče.... Ta averze k NEjaponské konzoli je až zarážející.... -
-
nesouhlas,kdyby PS3 vyslo driv a s vice only hrama tak bych xbox taky nemel na kterym uz od Alana Wake nehraju a cekam uz jen na gearse3.me prijde PS3 ve vsem lepsi,ma multak zadarmo coz je ten nejdulezitejsi duvod,momentalne i vic lepsich only titulu,pustim si filmy na bluray a celkove me vic sednul nez xbox.to je jen vec nazoru ale za posledni rok co mam PS3 jsem si na xko nic neporidil a parim jen na PS3 a PC coz je divna kombinace kdyz na to tak koukam :-)
-
-
Na Red Dead Redemption se začalo pracovat na začátku roku 2008, mělo vyjít pro PS2 a Xbox.
To je teda neuvěřitelná blbost. Na té hře se pracovalo už předtím. V roce 2008 by asi těžko někdo dělal hru pro PS2 a Xbox. V téhle době na ní začal pracovat tým Rockstar Toronto, ale to už byla verze pro novou generaci konzolí. -
-
Pravda, ono si to stačí pořádně přečíst. Bleskovka je ztracená v překladu.
-
-
Možná tou bleskovou bylo myšleno, že Red dead redemption není zas tako "nový projekt" že koncepty, artworky a pod. se vyvíjely už na starší generaci.
-
-
-
OffTopic
Hledal jsem clanky o GTA, a na karte GTA IV koukam: hodnoceni 7?
Vylezlo z toho srovnavaci PC recenze, u ktery bych to i chapal.
Ale mit na karte hry sedmicku je znacne nefer - mozna byste to chteli opravit ; P