Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Peter Molyneux veří, že to nejlepší vždy získá z konzole X360.

Peter Molyneux vždycky něco tvrdí. A v 90% případů je to blbost a on jen později dodá: "To se nepovedlo, v příštím díle to ale určitě bude dokonalé."
  • První (řekněme) screenshot z Hitman 5 potvrzuje, že hra se pomalu, ale jistě blíží.

Díky bože *1*
    • np
  • 3D technologie v Crysis 2 je podle redaktorů serveru GamesRadar neuvěřitelná.

Nechci rýpat, ale slovo "neuvěřitelná" tu může být vnímáno jako negativní:D
  • Má tu někdo chuť zhlédnout povedenou parodii na Heavy Rain?!

Chachaaaa : D
    Tak tohle je konecne i podle me fakt povedeny video od videohernich nadsencu
    Mozna i proto ze si na nic zvlastniho nehraje.
    Proste hezka, celkem chytra, a fakt VTIPNA parodie : )
    • (narazi to vlastne presne na ty WTF zalezitosti, co mi ten zazitek z HR trochu kazily.. : )
  • MrSanta

Na PAX East 2011 se přišel "osobně" podívat i Mordin Solus z Mass Effect 2.

Jukněte se ještě na Garruse (http://www.ripten.com/2010/09/29/scoped-and-droped-cosplay-spotlight-steph113/), ten je taky skvělej.
  • zdravim,omilam to porad dokola,ale co vikendova 4?? ta uz nebude?? pokud mi to nekdo potvrdi,dam uz s tim pokoj,diky
    • ok,tak jsem si precetl,skoda,omlouvam se vsem ...
  • Herní hardcore PC sestava v ceně 829$, složená především z hardware, který byl k vidění na...

Herni hardcore tohleto? Jak vtip dobre. Vzdyt to je normalni mainstream komp.
  • Podívejte se na X360 grafiku budoucnosti!

Xbox nemá budoucnost !!!!
    • To prorokuješ ze své pozice dítěte s internetem anebo máš za sebou nějakou rozsáhlou ekonomicko-sociální studii multimediálního mainstreamového trhu?
      • Samozřejmě že to první :)
        • Jsem doufal, že mě překvapí *1*
  • Studie: 72% dotázaných si zakoupilo Kinect aby s ním zaujali jejich objekt, 100% nemajitelů Kinectu...

hehe to je vtipný ani se tomu nedivým když u toho skáčou jak exoti.Mimo chodem co je to ten objekt:) neco jako partner?
  • splash

Podívejte se na X360 grafiku budoucnosti!

Na konzolích se mi líbí, že vývojáře donutí z nich vymáčknout maximum místo neustálýho upgradování.
    • Blizzard splnil co slíbil a za 675tisíc lidí v Diablo 3 skupině na Facebooku odhalil nový koncept...

máš recht

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit