Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blizzard splnil co slíbil a za 675tisíc lidí v Diablo 3 skupině na Facebooku odhalil nový koncept...

Diablo III je mnou nejvíce očekávaná hra a koukám že za fanoušky na FB toho tedy Blizzard moc neodkryl. Snad ví co dělají.
  • Crytek ví o problémech s konektivitou v PS3 demu Crysis 2 a pracuje na opravě. Demo z tohoto důvodu...

Ne, že den nepoběží....ono už nepoběží vůbec...
  • MartinKlekner

Naughty Dog: „Nemůžeme se dočkat Uncharted filmu.“

Nee, Wahlberga ne. Vždyť Drakeovi vubec neni podobnej, navic jeho herecky vykony maj vzdycky nadech psiho cumaku.
    • smejki
      Bena Afflecka na tebe! *1*
    • Ostrá verze ochrany Steam Guard je venku a je tak skvělá, že jsme ji na redakčním Steam účtu...

Gerard Butler by byl dobrej Drake:-)

http://www.manhairstyles.net/resimler/gerard-butler-9.jpg
      • Psychotic
        Kevin Butler by byl ještě lepší :-) http://www.youtube.com/watch?v=kaVsmnpEtE0

Ne, ale Gerard jako by Drakeovi z oka vypadl.
  • Ostrá verze ochrany Steam Guard je venku a je tak skvělá, že jsme ji na redakčním Steam účtu...

Steam Guard slouží jako ochrana účtu pro jednotlivce. Pokud tedy účet používá více lidí na více počítačích, pak to logicky znamená větší administrativní zátěž. Takto šířit paniku se mi nezdá být příliš férové vůči Steamu.

Vy jste tu zprávu asi nikdo moc nepochopili... Ta zpráva tím řekla, že ten Guard opravdu tak dobře funguje, že se asi moc redaktorů na STEAM po této Featurce NEDOSTAL! Takže, účel splnila na 100 procent... Taková ironičtější Bleskovka :)

Redakční účet? To by mě zajímalo, za kolik takovou specialitku Steam nabízí *5*
  • Ataker

A další PS3 vs X360 grafické srovnání, nyní se pod lupu dostalo MotoGP 10/11.

Xbox verze je jasně lepší...
  • Jack Thompson obvinil Gabe Newella, že jeho hra (Half-Life) posloužila jako trenažer pro školní...

Obvinit ho může, ale zažalovat už ne. Pokud vím, tak Rockstar se před nějakou dobou naštvali, zažalovali Thompsona za poškozování jména značky a on přišel o právnickou licenci. Tak to vypadá, že aspoň něco na tomhle světě funguje správně *1*
  • Cosi

Ostrá verze ochrany Steam Guard je venku a je tak skvělá, že jsme ji na redakčním Steam účtu...

Chyba ve slovu vypnutm, a ješte v Nejenom ro fanoušky u dragon age 2 v bleskovkách, blekaři, když za system schock bez moučníku, tak za toto bez snídaně. *7*
    • a za toho "blekaře" budeme o hladu oba ? *4*
      Dej mi šanci se očistit ... připraven? OK, tak tedy... mimořádně jsem tam ty chybky nenasekal já :)
      • Cosi
        Ok, promiň už nadále nebudu používat hanlivé označení blekař.
        • kostejnesmrtelny

Ostrá verze ochrany Steam Guard je venku a je tak skvělá, že jsme ji na redakčním Steam účtu...

Má to něco společnýho s black metalem?

Prozradíte proč to funguje*tak špatně?..

To by mě teda taky zajímalo xD. Steam Guard nedělá na mým kompu žádný problémy.
    • ucho
      patrně proto, že mají jeden společný redakční účet. tedy když někdo používá steam účet ve více lidech, logicky je tento způsob ochrany k tomu účelu hloupý. trochu mi uniká, proč o tom musí být psaná bleskovka. to dá rozum, že to bude v těchto případech dělat problémy. ochrana má přeci zvýšit ochranu člověku, který používá steam účet na svém jednom počítači.

No ale Steam Guard funguje tak, že se na ten účet postupně přidávají PC, kde se ten účet může používat a pak už na nich jede poříd. Pochopil jsem to tak, že už je asi nebavilo přidávat a přes email potvrzovat další a další PC. Nebo mysleli jako, že něco nefunguje?
  • Jack Thompson obvinil Gabe Newella, že jeho hra (Half-Life) posloužila jako trenažer pro školní...

Nonic, dneska opet rozehraju HL2, abych ho potesil :-) Ze skoly sem davno venku tak to pak vyrazim pokosit do ulic..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit