-
Nové screeny Battlefield 3 vypadají přesně tak, jak jsme si je představovali.
a co gameplay video battlefield 3 -
BATTLEFIELD 3
Pokud někdo neviděl tak tady je NOVÝ TRAILER NA BATTLEFIELD 3 : http://www.youtube.com/watch?v=mR2-wWMuL18&feature=channel -
-
Podekovani
Diky
-
-
Sony začalo shánět zaměstnance, kteří budou mít na starost obranu proti pirátům a hackům u konzole PS3.
To je začli shánět brzo, no... *1* -
Nějaký rendery mě neohromí. Až to uvidím ve hře, zajásám. -
Španělský designer Titobruni vytvořil mod, v němž navazuje na příběh Silent Hill 2. Zatím...
a co treba rici, ze je to napsane na UDK? tedy o mod vlastne nejde, ale jde o samostatnou hru. to by pak bioshock a podobni mohly byt mod taky. -
trochu moc šedivé a nevýrazné...no, asi jako válka, ale čekal bych něco lepšího. :-) -
Tak si rikam cim ten manik na pravem hornim obrazku miri? Zadnou optiku ani kovove hledi na liste nema. Proc maji vyvojari potrebu delat s rucnich zbrani pri strelbe plamenomety? -
-
Proc hned takova hnidopizska reakce kdyz to budou screeny z nejake alpha verze kde proste jeste proste neni vsechno hotove? -
-
Proc hned hnidopizske? Znimil jsem jen dve veci ktere me hned uhodily do oci kdyz jsem si obrazky prohlizel. Vic za tim nehledej. *5*
-
-
-
V průběhu zítřka se konečně dočkáme toho "velkého oznámení", které se týká Gears of War...
Legendary Edice s replikou Lanceru v poměru 1:1 za příjemnou cenu? ? -
Film Battle: Los Angeles (Světová krize) se dočká i herního zpracování. Vyvíjí ho ruské studio...
Tak to bych rád věděl, jestli to bude další ze série her "rychle to uděláme, aby se to stihlo do premiéry". A ještě k tomu ruské studio? Hrál jsem jen dvě dobré ruské hry a to byly dva díly Space Rangers... -
-
Sega vydala kolekci her známých z Dreamcastu (Sonic Adventure, Crazy Taxi, Space Channel 5: Part 2,...
A co treba stalker?sice to neni primo od ruskych tvurcu ,ale od ukrajinskych,nicmene plno lidi v tom nedela rozdil.
Pro me je stalker lepsi nez plno AAA her ze zapadu *3*
Nicmene k hram podle filmu jsem prirozene skepticky,navic kdyz to pred par dny oznamili a za chvili to uz maji mit i vydane svedci o dalsi filmove rychlokvasce -
-
Stalker byl podle mne přecijen o něčem jiném. Byl vydán skoro 30 let po vydání filmu, herní vývojáři se do toho pustili, protože v tom viděli vynikající potenciál pro skvělou hru.
Pokud se vydává hra souběžně se hrou, jde většinou jen o to, vytáhnout z lidí pokud možno co nejvíce prachů a svézt se na mediální vlně. -
-
Video představující možnosti Avatar Kinect technologie od Microsoftu.
S tim vicemene souhlasim,navic stalker se filmem/knihou spis jen inspiroval a je v mnoha ohledech jiny nez predloha.
Ja spis reagoval na puvodni prispevek,ze si pamatuje jenom 2 dobre ruske hry.Sice technicky vzato je stalker ukrajinska hra,ale jelikoz spousta hracu se na hry z vychodu diva s despektem,tak na tom asi zas tak nesejde.
Jinak jedina dobra hra podle filmu ,co si tak vzpominam, byl riddick a star wars hry -
-
No Stalkera jsem nehrál, tak nemůžu soudit, každopádně musím souhlasit s tím, že většina her podle filmů stojí za prd (vyjma Riddicka a Star Wars).
-
-
-
-
Osobně taky pokud vidím slova "hra na motivy filmu" a "ruské studio" v jedné větě, nečekám nic světoborného. Ale...třeba překvapí *3*
-
-
Sony kritizuje vydávání her exkluzivně pro jednu platformu a radí, aby plné hry byly pro všechny...
Tomu se mi ani verit nechce, ze by konecne nekdo se sony/MS prisel s takovym skvelym napadem, samozrejme naprosto nerealizovatelnym, protoze potomuz by nebyly potreba dve konzole (nintendo zamerne vynechavam :-) ) -
-
Pro nas jako zakazniky by to vsak bylo idealni.
Exklusivity jsou dobre akorat pro vyrobce konzole,pro hrace je to akorat otrava,pokud zrovna nevlastni vsechny hlavni herni platformy.
Stejne mi prijde,ze je cimdal vice her multiplatformnich a tech pro jedinu platformu je cim dal mene.
-