-
Cliff Bleszinski z Epicu propadl hře od konkurence - Bulletstorm.
killzone 3 :D bulletstorm je tak maximalne konkurence mezi polskem a USA, ale je od epicu -
Cliff Bleszinski z Epicu propadl hře od konkurence - Bulletstorm.
tak tento nadpis je dost zavádějící... jako by navozoval, že propadl hře Bulletstorm... přitom je tím myšleno Killzone 3. -
-
sy kluci, máte pravdu (jako vždy *3* ). Nechal jsem se omámit těmi dalšími novinkami, které čtu o Bulletstorm :)
-
-
Fallout New Vegas DLC nazvané Dead Money je ode dneška k dispozici na PSN a Steamu pro PS3, respektive...
Nemáte v plánu minirecenze DLCček alespoň u AAA titulů ? -
FortressCraft - v podstatě vykradený Minecraft s lepší grafikou, texturami a nasvícením, vyjde...
Lepší grafika? ani mi nepřide! vpodstate to vypda kdyz použijete nejaky amatersky texture pack na minecraft, jedine co se mi tam libilo byl přiliv a odliv teda spon to tak vypdalo. -
FortressCraft - v podstatě vykradený Minecraft s lepší grafikou, texturami a nasvícením, vyjde...
Koukám, že lidi nepochopili lekci, kterou se nás snažil Minecraft naučit: grafika není všechno! Ale né, ukradněte to na xŠrot, zelpšete a viola! Nová hra je na světě! děte fakt už s tim Xkem a iDementama doprdele.... -
Herní designer David Jaffe (God of War, Twisted Metal) si myslí, že nezáleží na argumentech GeoHota. Pokud porušil zákon, pak prostě porušil zákon a musí za to nést následky.
Má pravdu, zákony musí platit pro všechny! -
Topinkáři musí mít vždy něco éxtra. -
-
Těžko říct, něco máme navíc a něco jde zase úplně mimo nás. Vždycky budou všichni s něčím nespokojení, lidem se nedá zavděčit. *3*
-
-
na Portal 2 se fakt těšim
-
Tomb Raider Anniversary na CZ Live GRATIS!
pro majitele Xboxu, Microsoft na českém live omylem dal tuto hru zdarma, stahujte než si toho všimne a opraví to. (a ano je to určitě omylem, protože microsoft nedává nic zadarmo). týká se to pouze českého Live učtu *3* -
-
ne, není to omylem. je to prostě již vytěžená hra, tak si s ní dělá reklamu, aby lidé více na daný marketplace chodili. ne náhodou teď tu hru na steamu prodávali za 3,75 eura (PC). před snad rokem za 5 euro. prostě té hře klesl prodejní potenciál, když už je nový díl a na dalším novém se pracuje... (nic není zadarmo, oni si to umí spočítat, lákají ovečky)
-
-
To se pleteš, hra je zadarmo opravdu omylem, v ostatních regionech (USA, UK, ...) je za 800MS zhruba 200-300Kč. Český region je opravdu jediný co ji má zdarma. *1*
-
-
Na českém Xbox Marketplace je k dispozici zcela zdarma Tomb Raider Anniversary. Stahujte, než si...
No skoro to tak vypadá :) Díky za upozornění :) -
-
Na českém Xbox Marketplace je k dispozici zcela zdarma Tomb Raider Anniversary. Stahujte, než si...
Nemusel tu zpravu ukrast z xboxweb.cz, lempl jeden -
-
No já ji zjistil třeba z facebooku, kde ji zveřejnil xboxweb. Ale ani mě nenapadlo něco odněkud kopírovat nebo dělat reklamu na jiný web, tak jsem to napsal svýma slovama.
-
-
-
-
Tak tohle je docela sila. Muze neco takoveho vubec projit? -
-
tohle je bezna praxe na xboxlive.. :(
-