-
-
-
Dovolím si zaspekulovat.
Obrázek mi trochu evokuje vizuální styl Pillars of Eternity.
Samotný text "Sníval jsem, že když se můj bůh vrátí, tak nám odpustí" mi pak připomíná událost z Lore hry - "Saint's War", kde St. Waidwen (avatar boha Eothase) byl zabit bombou a samotná přítomnost boha zmizela ze světa.
Vzhledem ale k událostem na konci PoE to zas takový smysl nedává :)
EDIT. A ano, podle ostatních tweetů mi to taky evokuje jako něco, co by řekl Éder :) Přecejen bojoval se svým bratrem na straně St. Waidwena.
EDIT 2. Tak už vím proč mi to bylo povědomé. Je to defacto citace ze hry. Teď se objevil další obrázek citující kult Leaden Key. Jen nechápu proč všichni mluví o novém falloutu. -
V tomhle kontextu nejspíš "Obsidian láká...". U teaser traileru asi nemáme jiný slovo než upoutávka.
-
-
Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia, Fire Emblem Heroes
pro ty, kteří by si rádi vyzkoušeli, co že je na tom fireemblemu tak skvělého, nintendo vydá budgetovou verzi na mobilní telefony se jménem heroes jako F2P na android, jinak plnohodnotná hra Echoes na 3ds/2ds má vyjít už 19. května -
Valvve pracuje na několika neoznámených hrách, které poběží na Source 2 enginu.
tři ve ve slově Valve takže potvrzený třetí díl hry od Valve -
Valvve pracuje na několika neoznámených hrách, které poběží na Source 2 enginu.
A jeden smutnej kluk furt čeká, až vyjde demo Half Life 3. -
-
To já bych ocenil L4D3, Portal 3 a Team Fortress 3, který by ale navázal na 1. díl:)
-
-
Proč? Dvojka TF byla supr než z toho udělali F2P.
-
-
I když třeba mám rád Paladins i Overwatch, tak TF2 mi nikdy nějak nesedla. Pojetím povolání super, videa jako Pyro atd. super, jenom mě to poskakování atd. nebavilo ve hře samotné.
-
-
-
-
co prozradil GabeN
What is the status of Half Life 3/Half Life 2 Episode 3?
The number 3 must not be said
jinak prozradil, že dělají nějakou singleplayer hru (možná množné číslo), hry pro VR a speciální ovladače, Half-Life 3 byl pravděpodobně zrušen, ale potvrdil, že mají zájem udělat další hru ze světa HL/Portalu, stejně jako další L4D. a chtějí co nejvíc používat Source 2, takže do něj asi předělají TF2 a CSGO -
-
Takže vlastně nic moc nového.
-
Tady je nějaké shrnutí
https://www.reddit.com/r/Steam/comments/5omun0/gabe_newells_ama_highlights_17_jan_2017/
-
-
Doporučuji článek "Pomozte vybrat obal Kingdome Come" na český odnoží EG :D :D :D
-
-
No kolem a kolem ty návrhy fakt stojí za prd. Fajn je ten co mají teď, připadně variace artworku, který byl na obálce Levelu.
-
pan zakladatel svou demencí nakazil i diskutující (teda pokud si to tam nepíše sám)
-
-
To je zas dílo hodné mistra. Odstavce s "hodnocením" uvádí už tradiční plural maiestaticus "dle našeho názoru", návrh s gotickými ozdobnými motivy považuje za "až moc futuristický, jako by šlo o příští BioShock"*4*Čtvrtý obal "je fajn v obsažení koně a armády (sic), což šikovně vystihuje podstatu bitev v Kingdom Come", a následuje divení, proč "není v pozadí hrad na kopci… když Američany taková pro ně exotika láká?" (sic!). Někde mu vadí, že "hrdina nemá helmu na hlavě, což je proti všem trendům", jinde zas, že postavě "ani není vidět do obličeje". Ani poslední návrh, kde má hrdina helmu a zároveň je mu vidět do obličeje, ale prý není to pravé ořechové.
Moc se přimlouvám za podobné komické kusy na Games. Od té doby, co absentuje Honza Konfršt, je tu o zábavu nouze. -
Jenom ti věrní mohou pobývat ve světle moudrosti velkého zakladatele ambasadora a čerpat z jeho studnice moudrosti. Ostatní malověrní nejsou hodni jeho velikosti a proto byli uvrženi do věčného zatracení a již k němu nemohou promlouvat ani číst jeho moudrá slova na Twitteru.
-
-
-
Nintendo startovní hry
Se Switchem se budou prodávat tři hry: The Legend of Zelda: Breath of the Wild (1899 Kč, v limitované edici za 2699 Kč), minihry 1 2 Switch (1349 Kč) a Just Dance 2017 (1649 Kč).
Aneb jedna AAA hra dražší jak hry na PS4/Xbox One, Indie sr*čky za téměř 1400 a hopsačka za další solidní pálku. -
-
Klídek jsou to předobjednávky, navíc mass effect andromeda na xbox je předobjednávka za stejnou cenu jako zelda. Já spíš než o cenu mám obavu aby se na mě vůbec dostalo a to mám předobjednanou konzoli i zeldu hned jak to šlo
-
-
mužeš bejt klidnej switch nikdo chtít nebude *1*
-
-
No že zrušili. Samo Nintendo potvrdilo uvolnění 2 miliónů konzolí Switch pro první prodej. A ruku na srdce, to je solidně málo. Je to asi to samé jako vyprodané Ferrari v Praze. Měli jedno na prodejně.
Ne Fremťáčku nepsal, chápu, že tvůj pidimozeček si to myslí. A jsem moc rád, že jsi opět vytáhnul Apple. Malé tajemství. Pokud bereš Antutu jako zdroj, tak jsi ještě větší hlupák než jsem si myslel. Všichni ví, že se upravil algoritmus pro výpočet v Antutu, kdy během jedné aktualizace se "zázračně objevil nevídaný výkon u iPhone a rázem vyhrál a porazit všechny okolo:) http://i.imgur.com/i7J4LFO.png
Takže prosím Femťáčku, zase si hačni do kouta a cucej si paleček. Uděláš lépe:) A myslím si, že třeba 6S se dobrý telefon, sice pár věcí mi pořád vadí v ovládání a není tak zcela pohodlné (chybí mi zásadní tlačítko zpět) a občas padá firemní pošta, ale rozhodně dobrá alternativa k jiným bývalým vlakovým lodím. Až na tu cenu samozřejmě. -
-
"Ne Fremťáčku nepsal, chápu, že tvůj pidimozeček si to myslí"
http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/prehled-nejzajimavejsich-her-pro-nintendo-switch-nova-zelda-super-mario-splatoon-2-a-dalsi-291673/?rootId=2770524&itemId=2772576
"Malé tajemství. Pokud bereš Antutu jako zdroj, tak jsi ještě větší hlupák než jsem si myslel. Všichni ví, že se upravil algoritmus pro výpočet v Antutu, kdy během jedné aktualizace se "zázračně objevil nevídaný výkon u iPhone a rázem vyhrál a porazit všechny okolo:)" Asi nejsi schopný použít ani Google.
http://www.gsmarena.com/apple_iphone_7_plus-review-1506p5.php
Jinak moc pěkný průjem *3* -
-
řešíte houna
-
Teď je otázka, jestli takovou kktinu jsou schopni napsat dva různí lidé během pár dní. Podobný styl, podobně debilní úvaha...
-
"Tenhle nesmysl jsi tu Veskoslave už psal ale pod jiným nickem."
Tahle věta může mít totiž dva významy:)
1. Psal jsem v diskuzi jako Veskoslav v jiné diskuzi.
2. Psal jsem jako někdo jiný v diskuzi.
A jelikož ty strašně rád obviňuješ ostatní, že píšou pod jinými nicky, tak jsem nepředpokládal, že mě neobviňuješ opět z toho, že jsem nepsal jako Veskoslav:)
-
-
-
Nintendo /Apple
Nintendo hype ....Stejné jako s jablkem . Všichni fandové se nahrnou a vykoupí první várku bez ohledu na realitu . Nápis Nintendo jim stačí ke spokojenosti .Škoda že na tom není pořádně co hrát . -
-
Tenhle nesmysl jsi tu Veskoslave už psal ale pod jiným nickem. Je to naprosto debilní příměr. Switch není výkonné zařízení, zkouší prorazit něčím jiným, těžko říct jestli se ujme, mně se to nelíbí. Apple nabízí výkonné zařízení. iPhone 7+ je např. suverénně nejvýkonnější telefon současnosti. Switch bude mít výkon trochu lepší než WiiU. Rozhodně nemá cenu tu brečet Veskoslave, stejně si to v životě nekoupíš. Nechápu, proč tě to tak strašně sere, tak je to drahé, ne moc výkonné, tak to nekupuj panejo. Stejně jsi nevylezl z jeskyně od PC, tak už zalez zpátky a nech lidi volně si vybrat jestli o to mají zájem. Xenoblade 2 stejně bude lepší než jakýkoliv Zaklínač *11*
-
No myslím, že Zelda chvilku zabaví, než výjde splatoon a mariokart. Takhle, pro majitele wii u to zatím smysl pochopitelně nemá, pokud za každou cenu nechtějí s konzolí cestovat, tak si Zeldu, splatoon i mariokart zahrají(rozdíl mezi splatoon 1 a 2 bude asi jako mezi left 4 dead 1 a 2 a mariokart je jen port + všechna původní DLC +3 závodníci + pro mě jediná podstatná věc mapy na battlemode). Samozřejmě se vyplatí počkat na opravdové exkluzivity jako je Super Mario Odyssey, jenže já chci pařit Zeldu jakmile to bude možné a nebudu si kvůli tomu kupovat wii u, řekl bych, že spousta lidí to má obdobně
-
-
No tím bych si nebyl tak jistej, na všech hlavních obchodech s elektronikou je to nejpředobjednávanější (čeština je tak krásný jazyk *4* ) zboží. A vzhledem k tomu, že konzole ani hry nemají region lock a některé české obchody nemají problém s platbou ze zahraničí tak to může zmizet velice rychle, i když si nemyslím, že by němci hromadně vykoupili všechny switche v čr *1* ale viz draken gamestop v USA již má vyprodáno všechny předobjednávky, cca 24 hodin po začátku
-
Jen v USA zrušili předprodej jaký o to je zájem *7*
-
-
-
-
Ubisoft prostřednictvím dotazníku zjišťuje, zda byste ve hře The Division chtěli Survival mód Last Man Standing.
já bych tam uvítal singleplayer, pak bych si to asi koupil -
-
Jo, aha ty myslíš offline... hmm tak to smůla ale kampan tam je... i když je třeba být online vzpoměl jsem si když mi vypadl net a muselo se počkat na načtení.
-
-
PR slušného českého studia
http://cogconnected.com/2017/01/developer-threatens-media-outlets-2/ -
-
No nazdar, to je PR za všechny prachy.
-
-
Lord Gabe Newell on Reddit AMA dnes
https://www.reddit.com/r/The_Gaben/comments/5o8fsy/gabe_l_newell_will_be_joining_us_tuesday_the_17th/ *1* -
-
Psal tam něco zajímavého?
-