Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ

Avengers

Bude mít končeně Arkham nějakou větší konkurenci na poli komiksových her???
    https://www.youtube.com/watch?v=Xg0SIUYY6OE
    • Jack1947
      Doufejme, jedna Avengers hra tuším tu měla bejt ale pak jí zrušily. Navíc Eidos/Crystal Dynamics záruka kvality *4*
  • Lukyz

DiRT 4

Codies právě oznámili DiRT 4.
    Vyjít má v červnu tohoto roku, bližší info zatím chybí.
  • frag.ment

Video: Podívejte se, jak se hraje The Legend of Zelda: Breath of the Wild na Nintendo Switch.

Dost bylo toho (ne)slavného Switche!
  • Morraw

For Honor beta

Jestli jste se přihlásili do bety, tak by jste měli mít na mailu potvrzení. K dispozici je preload o velikosti 18 GB. Beta začíná 26.1 15:00
  • MickeyMutant

Phil Spencer si zahrál na Xbox Scorpio první hru.

A líbila se mu! Hrála se skvěle a konzole vypadá super. Tak to je bomba. Prý na ten gameplay zašlo mrknout přes milion lidí - nejvíc, co vůbec kdy přišlo na novou konzoli.
  • Veskoslav

Overwatch

Nový event do 14.2:)
    • Hezký, ale lidi co odejdou v půlce zápasu pořád neřeší *9*
      • Veskoslav
        Neřeší? Po prvním opuštění máš 10 minut bez možnosti hrát hodnocený zápas, pak je to hodina, pak 24 hodin, týden, 2 týdny, měsíc, 3 měsíce, 6 měsíců a rok:)

A nehodnocené mají automatické připojení dalších hráčů. A pokud mi jednou z 30 zápasů někdo opustí v hodnoceném, tak mě to fakt netrápí. Navíc to můžeš eliminovat naprosto snadno. "Pořídit" si skupinu kamarádů do hry.
  • Division

http://bonusweb.idnes.cz/flim-the-divison-reziser-scenarista-d7e-/Novinky.aspx?c=A170120_115936_bw-novinky_anb
  • ringmancz

Disc Jam beta klíč

Y7XJE-YT4TH-IR876

přišly mi 2, můžete získat další přes http://www.highhorseentertainment.com/#discjam
  • Vogon

Dark Souls 3 The Ringed City trailer

https://www.youtube.com/watch?v=igomOLwqsV0

Fyzická goty edice DS3: http://i.imgur.com/y4V1wYY.png
    • WetBandit
      pro mě bylo DS3 velké sklamání. krátké, 2 gimmic bossove, konec o ničem a ještě na PS4 naprosto otřesný framerate *12*
      • zaty
        Přesně tak. Ale když jsem tady před půl rokem deklaroval, že DS3 je nejhorší Soul hra, byl jsem argumentován, že melu blbosti :)
        • Femto
          Vždyť meleš blbosti. Dvojka má daleko méně nápaditější bossy, level desing je tunel, minimum zkratek, graficky otřesné, atmosfericky průměrné, hudebně nijaké, emo npc. Přece to nebude dávat dvojku před trojku jen kvůli pvp, o tom přece Souls hry nejsou, že ano?
          • Me se hratelnost dvojky taky líbí vic. A sice je vic linearni ale to ds 3 taky treba ta katedrala kde je bonfire a vedle toho vpravo levo zamcene dvere... jak necekane ze to budou zkratky. Navic ds3 nema ani moc dobrou atmosferu snad krome toho bossfightu z priestama. Hlavne me ds3 prijde tak nejak cheap zbrane a sety z predeslich her anor londo a celkove kratke ze me to prislo jako easy money grab a ne poctiva snaha
          • zaty
            Jeden aspekt ve kterém je DS2 na míle před DS3: Hratelnost.
            Prostě DS3 bych bez DLC už snad ani nezapnul, kdežto DS2 zapínám pravidelně a to nejen kvůli PvP.
            • Femto
              beru, subjektivně tě baví více dvojka, ale rozhodně bych nedělal závěry, že dvojka má lepší hratelnost.
            • zaty
              Prostě mě to baví hrát i po 400 odehraných hodinách, přestože ty nedostatky vnímám, ale nijak zvlášť mi nevadí, protože je radost tu hru hrát. DS3 jsem vypnul po dohrání NG+ a kdyby nevyšlo AoA tak bych to už nejspíše nikdy nezapnul.
            • Femto
              definuj mi tu hratelnost, protože když vezmu čistě gameplay a combat, tak i tam je trojka o dost lepší.
      • Femto
        Konec je bídný, to naprostý souhlas, jenom když jsi Hollow, tak ten ending má aspoň trochu koule. Délka je ok, problém je, že začátek je poměrně nezajímavý. Bossové jsou víceméně poměrně jednodušší až na výjimky, takže taky souhlas. Další výtka je k level desingu, který je hodně kolísavý či až nedodělaný jako Profaned Capital. Někde je super jako Cathedral of the Deep či DLC Ashes of Ariandel, ale v dost oblastních je dost fádní. Ještě bych pochválil Irithyll of the Boreal Valley, což je moc hezké město. Osobně mě mrzely i odfláklé textury u High Wall, kde je občas 2D textura, to prostě bije do oči, když je to tak nádherné město. Už jsem tu psal, že hra vypadá dost nedodělaně, a že za to dost s velkou pravděpodobností může Namco, které z toho udělalo doják. V globále pořád fajn hra a lepší než dvojka, ale je tam spousty ale. Tohle DLC ale vypadá naprosto parádně.
        • Osobne mam dvojku nejradši hlavne dlc byla naprosto skvělá
          • Femto
            Já mám nejvíce hodin ve dvojce, zpětně bych to hodnotil jako naprostou ztrátu času. Ta hra byla divně stavěná, ale některé věci tam byly fajn. Je zajímavé, že nejméně hodin mám v Bloodborne a ten bych hodnotil asi nejlépe. DLC byla fajn ty poslední dvě ve dvojce. Mně osobně se líbilo i DLC Ashes of Ariandel, které je dle mého zbytečně moc kritizované. To DLC má nejlepší level desing z celé trojky, navíc artově a graficky je to super.
            • Jack1947
              Třeba ti nesedlo prostředí.. kdoví...
    • Kozy
      Skvělý, na tuhle edici jsem čekal. To znamená že je tohle poslední DLC?
      • Vogon
        Ano, pro DS3 byly oznámeny jen 2 DLC, přičemž tohle by mělo být dle tvůrců "Nový úhel pohledu na Dark Souls". Nevím, jestli ta edice vyjde i na západě, kde hru publishuje Bamco, protože je jen v japonském traileru.

EDIT: Po aktualizaci stránky se už na konci anglického traileru ukazuje Game of the Year edice - bohužel není ani zdaleka tak zajímavá jako ta japonská. Vyjde 21. dubna.
  • Alex81
    Videohry porušují Ženevské úmluvy, prý poškozují symbol bezpečí

http://cdr.cz/clanek/videohry-porusuji-zenevske-umluvy-pry-poskozuji-symbol-bezpeci
    • ringmancz
      dobře to vystihuje vývojář v originále na PCG
      "Lots of people donate money and the assumption is that that money is going to treating [people in need] and it turns out that a portion of that money is going to lawyers writing letters to videogame companies who are apparently abusing use of the red cross symbol."
    • Jack1947
      V nětkerejch hrách byl taky zelenej ale tohle je vtipné ( viděl jsem podobný článek na bonuswebu).
    • Morraw
      To už se řešilo několikrát. Stačí si všímat. Ve hrách je kříž většinou jinou barvou. Popříkladě řešen jinak - powerupy, gemy atd.
    • Kozy
      Jojo, tohle je zajímavý a vůbec by mě to nenapadlo. Zrovna nedávno jsem to řešil, když jsem dělal jedno logo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit